Φωτογραφία Βάπτισης

Αιχμαλωτίζουμε τις μοναδικές οικογενειακές στιγμές

Ιερή στιγμή… Το παιδί μας λαμβάνει το όνομα του. Για όλους μας είναι μια μεγάλη γιορτή.

φωτογραφηση βαπτισης
vaftisi stin thessaloniki67
  • Ευλογία
  • Χαρά
  • Γιορτή

Φωτογράφος Βάπτισης στη Θεσσαλονίκη

Καταγράφουμε κάθε στιγμή με σεβασμό

Ο κύριος στόχος μου ως φωτογράφος βάπτισης είναι να δημιουργήσω μια μαγευτική εμπειρία για όλη την οικογένεια και να διασκεδάσουμε ! Κάθε είδος φωτογράφισης πρέπει να είναι μια εμπειρία αγάπης – είτε πρόκειται για φωτογράφιση γάμου, είτε για φωτογράφιση βάπτισης. Θέλουμε πάντα να σας κάνουμε να απολαύσετε τη διαδικασία και να σας μείνει μια φανταστική ανάμνηση.

Galleries

Απολαύστε την ημέρα της βάπτισης

Φωτογραφίες βάπτισης

Διασκεδάζουμε και μοιραζόμαστε την χαρά σας

Χωρίς πίεση γνωρίζουμε πως να βγάλουμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες βάπτισης του παιδιού σας.

“Όλα ήταν πολύ όμορφα για την φωτογράφιση της βάφτισης του γιου μου … ο Κώστας ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ φιλικός όπως και η ομάδα του”

Ραφαέλα Φέντερ

Φωτογραφίες Βάπτισης Θεσσαλονικη

Οι οικογενειακές στιγμές της βάπτισης αποτελούν ένα κειμήλιο για το παιδί σας

8A109676
Ας επικοινωνήσουμε

Η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη φωτογράφιση βάπτισης

Φωτογραφίζοντας για πάνω από 10 χρόνια μυστήρια βαπτίσεων γνωρίζουμε πολύ καλά την χημεία που απαιτείται με το μωράκι σας αλλά και με τους γονείς.

Ελάτε να οργανώσουμε τη βάπτιση σας.

Το μυστήριο της βάπτισης

Η βάπτιση είναι μια από τις πιο ιερές στιγμές στη ζωή του ανθρώπου. Πρόκειται για ένα γεγονός εξαιρετικής σημασίας. Για αυτό το λόγο οι φωτογραφίες βάπτισης πρέπει να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα συμβαίνουν την ημέρα αυτή. Στην γιορτή αυτή συμμετέχουν οι γονείς, οι ανάδοχοι, οι συγγενείς και οι φίλοι. Παρά το γεγονός πως η διάρκεια της βάπτισης είναι μικρή στοχεύω ως φωτογράφος βάπτισης να δείξω όλες τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ιδιαίτερο ρόλο παίζει στις φωτογραφίες βάπτισης, η προετοιμασία. Είναι το χρονικό διάστημα πριν το μυστήριο όπου εκεί βγάζουμε τις πιο δημιουργικές φωτογραφίες βάπτισης καθώς το μωράκι είναι ξεκούραστο και η διάθεση του στα ύψη!

Συμβουλές για την βάπτιση

Σαν φωτογράφος βάπτισης πάντα δίνω συμβουλές στους γονείς για τα όσα χρειάζεται να φροντίσουν ώστε να είναι το παιδάκι ευδιάθετο και να μας δώσει τις πιο όμορφες εικόνες. Πάντοτε στη βάπτιση θα υπάρξουν στιγμές όπου το μωράκι θα ενοχληθεί από κάτι. Με την κατάλληλη εμπειρία όμως φροντίζουμε πάντα να αποθανατίσουμε τις καλύτερες στιγμές του μωρού που θα σας θυμίζουν πόσο όμορφα ήταν όλα εκείνη τη μέρα. Άλλωστε όταν θα πάρετε το ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης του μωρού σας, αυτό θέλω να δείτε. Πόσο όμορφοι ήσασταν και ωραία περάσατε!

Ζήστε την χαρά της βάπτισης

Εκείνη την ημέρα αφεθείτε και απολαύστε την ημέρα της βάπτισης. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους σας που θα χαρούν με την χαρά σας. Το μωράκι σας ξέρει πως όταν είστε εσείς χαρούμενοι είναι και το ίδιο. Αυτό θα δείχνουν λοιπόν οι φωτογραφίες βάπτισης του. Εμπιστευθείτε την 8th Art Photography για να καταγράψει τις φωτογραφίες βάπτισης του παιδιού σας. Ελάτε να γνωριστούμε και να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα αυτή.