Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο
|

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Εισαγωγή

Η βάπτιση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια και σίγουρα σηματοδοτεί τη ζωή του παιδιού μας. Για αυτό τον λόγο κάθε ζευγάρι προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο στο παιδί του και επιλέγει να γιορτάσει αυτό το χαρμόσυνο event. Οι γονείς της Αναστασίας έδωσαν πάρα πολύ μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια καθώς και στην ποιότητα όλων όσων περιλαμβάνονταν στη βάπτιση της κόρης τους.

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Η βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Η συγκεκριμένη βάπτιση που θα δούμε πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κτήματος Λίκνο. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές κτήμα λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στο Λευκοχώρι. Διαθέτει έναν πολύ περιποιημένο προαύλιο χώρο καθώς και ένα παραδοσιακό εσωτερικό. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να πραγματοποιήσετε τον γάμο ή τη βάπτιση σας. Περιλαμβάνεται μάλιστα και στη λίστα με τις προτεινόμενες αίθουσες δεξιώσεων για την Θεσσαλονίκη. Μεγάλο προσόν είναι και το γεγονός πως υπάρχει εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου εντός του κτήματος.

Φωτογραφίες βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο

Ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση μας πριν την έναρξη του μυστηρίου όσο το μοντέλο μας συνεργαζόταν και απολάμβανε τη διαδικασία χωρίς πολύ κόσμο. Η μικρή Αναστασία μας χάρισε πολύ όμορφα κλικ καθώς ακολουθήσαμε τη δική της διάθεση και έτσι πετύχαμε το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια αφού συγκεντρώθηκε και φωτογραφήθηκε ο υπόλοιπος κόσμος ξεκίνησε το μυστήριο. Ήταν μια σύντομη διαδικασία που κύλησε ομαλά και πλέον όλοι ήταν έτοιμοι να περάσουν στο κομμάτι της δεξίωσης.

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Ο στολισμός της βάπτισης

Σε κάθε event μεγάλο ρόλο παίζει η διακόσμηση καθώς είναι αυτό το κομμάτι που θα διανθίσει τον χώρο και θα ομορφύνει το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο τον στολισμό ανέλαβε το γραφείο Baptismus. Με τους συγκεκριμένους επαγγελματίες έχουμε συνεργαστεί και σε άλλες εκδηλώσεις και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι άψογο. Όπως θα δείτε, δημιούργησαν ένα πολύ πρωτότυπο και καλαίσθητο set up – ταιριαστό με το concept της βάπτισης.

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Η δεξίωση της βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο

Αφού ολοκληρώθηκε η βάπτιση σειρά τώρα είχε η δεξίωση. Λόγω εποχής πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Κτήματος και ήταν αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα στολισμένο. Ακολούθησε ένα πραγματικό party γεμάτο κέφι και χορό που κράτησε πολλές ώρες! Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα μιας επιτυχημένης δεξίωσης.

Next Day φωτογράφιση στη Χαλκιδική

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήσαμε και την after φωτογράφιση μας. Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το παραδοσιακό πέτρινο στοιχείο της Χαλκιδικής με το όμορφο γαλάζιο. Επειδή και το Κτήμα Λίκνο είχε πέτρινο χαρακτήρα ήθελα να κάνουμε ένα δέσιμο στην next day, διανθίζοντας τις εικόνες μας με μεγαλύτερη ποικιλία. Έτσι, αφιερώσαμε χρόνο για μια πολύ όμορφη φωτογράφιση σε ιδιαίτερα μέρη.

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο

Το βίντεο της βάπτισης

Επίλογος

Στόχος μου πάντοτε είναι να προσφέρω ένα άριστο αποτέλεσμα σε ζευγάρια τα οποία επιλέγουν να επενδύσουν στην ποιότητα των αναμνήσεων τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με την Άννα και τον Κώστα, δύο ανθρώπους που ήθελαν τίποτα λιγότερο από το άψογο για την κόρη τους και για τους ίδιους. Ήταν πραγματικά χαρά και τιμή μου να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους.

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

φωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

Βάπτιση στο Κτήμα Λίκνο