ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Επενδύοντας στο branding

Εταιρική φωτογράφιση
Εταιρική φωτογράφιση

Η εταιρική φωτογράφιση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της φωτογραφίας. Κάθε επιχείρηση – από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη οφείλει να προβάλλει εξαιρετικές εικόνες στα μέσα της.

Branding = Πυρήνας επιχείρησης

Το branding είναι ο πυρήνας μιας εταιρείας. Με την εταιρική φωτογράφιση άμεσα ενισχύουμε το brandname και καταφέρνουμε να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό.

Εταιρική φωτογράφιση

Οι στόχοι μας

Αναδείξτε την εταιρεία σας

Εταιρική φωτογράφιση
Εταιρική φωτογράφιση

Τι ξεχωρίζει στην εταιρική φωτογράφιση;

Στην 8th Art Photography ακολουθούμε βασικούς κανόνες οι οποίοι θα κάνουν την εταιρική σας φωτογράφιση να ξεχωρίζει. Μερικοί από αυτούς είναι :

Ο φωτισμός : Ο πρωταρχικός παράγοντας για μια τέλεια εικόνα είναι το φως. Γνωρίζουμε άριστα τον χειρισμό του και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ανάγκη. Τόσο το φυσικό όσο και το τεχνητό φως είναι αυτό που θα κάνει τις εικόνες ξεχωριστές.

Η καθοδήγηση – Posing : Σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης θα δίνονται οδηγίες με βάση το αρχικό concept που έχουμε σχεδιάσει. Οι εκφράσεις που θέλουμε να πετύχουμε καθώς και το μύνημα που θα πρεσβεύει η εταιρία στον πελάτη θα βγουν μέσω της κατάλληλης καθοδήγησης.

Η λεπτομέρεια

Είναι γνωστό πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Στην εταιρική φωτογράφιση πρέπει να λάβουμε υπόψη όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια. Ο χώρος για παράδειγμα που θα φωτογραφηθεί – με την σωστή καθοδήγηση – θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την ημέρα της φωτογράφησης. Άλλα στοιχεία όπως αντανακλάσεις, σκιές και οπτικές ανωμαλίες θα πρέπει να αποφευχθούν.

Εταιρική φωτογράφιση

Τα έργα μας

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Tips


Οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης

Τα οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης είναι πολλαπλά. Παρακάτω θα αναλυθούν τα βασικότερα που συντελούν σε ένα άρτιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εταιρική φωτογράφιση - Tom Ford

Η δύναμη και η χρήση της εικόνας

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις φροντίζουν να διατηρούν κορυφαίο επίπεδο όσον αφορά το branding τους. Στον τομέα του branding, ο βασικότερος παράγοντας είναι η εικόνα που προβάλλουν στο κοινό τους.

01.

Ενίσχυση της εταιρικής εικόνας (brandname)

Στην σύγχρονη εποχή κάθε υποψήφιος πελάτης ελκύεται από την εικόνα μιας επιχείρησης. Όταν λέμε εικόνα δεν εννοούμε μόνο τις φωτογραφίες αλλά συνολικά το οπτικό αποτέλεσμα που προβάλει τόσο στο website όσο και στα social media. Εάν η εταιρική εικόνα εμπνέει επαγγελματισμό τότε σίγουρα ενισχύει το brandname και τους υπόλοιπους τρόπους marketing (π.χ. word of mouth κλπ).

8A101455 2

02.

Επαγγελματισμός

Βασική προϋπόθεση ενός άψογου αποτελέσματος είναι η επιλογή των κατάλληλων επαγγελματιών που θα αναλάβουν την φωτογράφιση. Όταν λοιπόν έχουμε στα χέρια μας ένα τελικό προϊόν όπως το είχατε φανταστεί – και ακόμη καλύτερο – τότε η εταιρεία ενισχύει τον επαγγελματισμό που βλέπει ο πελάτης. Όταν αντίθετα βλέπει ένα ερασιτεχνικό αποτέλεσμα τότε αυτόματα προδιαθέτει αρνητικά τον πελάτη.

8A103766

03.

Concept φωτογράφισης

 Σε κάθε εταιρική φωτογράφιση πάντα σχεδιάζουμε με την επιχείρηση ένα concept. Επειδή κάθε επιχείρηση είναι μοναδική – αντίστοιχο οφείλει να είναι και το concept της φωτογράφισης. Πρέπει να αναδείξουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει.

8A106883

We absolutely recommend 8th Art Photography for your business – Exciting AG

04.

Εταιρική βιντεοσκόπηση

Πέραν της εταιρικής φωτογράφισης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και εταιρικά βίντεο. Το βίντεο είναι πλέον ο προτεινόμενος τρόπος διαφήμισης σε social campaigns και με μεγαλύτερο αντίκτυπο στο SEO. Με τους κατάλληλους συνεργάτες θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο σε σύντομη διάρκεια θα συνοψίζει όλες τις πτυχές της εταιρείας.

8A100691

05.

Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό

Η εταιρική φωτογράφιση στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη. Είναι λίγες οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να επενδύσουν σε αυτό τον τόσο βασικό τομέα του branding τους. Με ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα άμεσα η εταιρεία σας θα ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.

8A101835 1
8A101761

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η εμπειρία της 8th Art Photography στην εταιρική φωτογράφιση προϊόντων είναι μεγάλη. Βασική αρχή μας σε κάθε συνεργασία – ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση – είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Οι χρόνοι παράδοσης, η δημιουργία του concept και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται στο ακέραιο. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις.

Κόστος εταιρικής φωτογράφισης

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο. Πρόκειται για μια επένδυση η οποία θα κάνει την διαφορά.

8A101712 1

Εταιρική φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη

Η έδρα της 8th Art Photography βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όμως πηγαίνουμε σε κάθε προορισμό που έχει την έδρα της η εταιρεία.

Εταιρική φωτογράφιση Αθήνα

8A108088 2

Interior Photography

Φωτογράφιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της εταιρείας

Portraits

Φωτογράφιση πορτρέτων των εργαζομένων στην εταιρεία

8A101568
DJI 0333 scaled 1
8A103795

Express your brandname through great visuals.

  • Trust
  • Professionalism
  • Expertise

“Επιλέξαμε τον Κώστα για την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου εργασίας μας αλλά και της ομάδας μας και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε. Ήταν πολύ ευγενικός και μας κατεύθυνε με χαμόγελο σε όλη την διαδικασία!”

VILABS

FAQ

Εταιρική φωτογράφιση

Τα οφέλη της εταιρικής φωτογράφισης είναι πολλαπλά. Παρακάτω θα αναλυθούν τα βασικότερα που συντελούν σε ένα άρτιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φωτισμός – Posing – Details

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο.