Εκδήλωση Special Olympics Hellas
|

Εκδήλωση Special Olympics Hellas

Εκδήλωση Special Olympics Hellas

Σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε την κάλυψη ενός συνεδρίου που είχαμε την χαρά και την τύχη να καλύψουμε. Πρόκειται για την ημερίδα “Οι Αθλήτριες του SOHellas σπάνε τα όρια” του οργανισμού “Special Olympics Hellas” .

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν είχαμε την τύχη να υποδεχτούμε αθλητές και αθλήτριες με νοητική αναπηρία, παραολυμπιονίκες καθώς και τους παράγοντες του οργανισμού. Βρεθήκαμε ανάμεσα σε ανθρώπους που δίνουν μια ξεχωριστή μάχη και μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους με το μεγαλείο της ψυχής τους! Πρόκειται για άτομα τα οποία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση καθώς η δύναμη η οποία κρύβουν είναι τεράστια.

Επίκεντρο του θέματος ήταν οι γυναίκες αθλήτριες οι οποίες σπάνε τα όρια και δεν το βάζουν κάτω. Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια του οργανισμού που κάνει εδώ και χρόνια, ευρισκόμενος πλάι σε ανθρώπους που μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να συμμετέχουν στην ομοσπονδία. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και έδωσε δύναμη στους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν για τα παιδιά αυτά.