Φωτογράφιση ρολογιών
Φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Φωτογράφιση προϊόντων


Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο ανάδειξης τους σε Websites και e-shops. Ειδικά σήμερα η ψηφιακή παρουσίαση των προϊόντων μιας επιχείρησης είναι πιο χρήσιμη από ποτέ. 

Ψηφιακή μετάβαση

Ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του COVID-19 και των συνεχόμενων lockdowns όλες οι επιχειρήσεις συνειδητοποίησαν πως η ψηφιακή τους παρουσία στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη. Άμεσα λοιπόν ξεκίνησε η κατασκευή των e-shops και αντίστοιχα η φωτογράφιση των προϊόντων τους. 

Διαδικασία φωτογράφισης προϊόντων

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση όπως και κάθε είδος φωτογράφισης πρέπει να έχει κάποιες προϋποθέσεις για να είναι πετυχημένη και να αναδείξει με τον καταλληλότερο τρόπο το κάθε προϊόν.

φωτογραφιση κοσμηματων

Ακολουθείται λοιπόν μια συγκεκριμένη διαδικασία :

φωτογραφηση κοσμηματων
φωτογραφηση κοσμηματων

01.

Είδος προϊόντος που θα φωτογραφηθεί

Το κάθε προϊόν είναι μοναδικό και έχει χρειάζεται ιδιαίτερη φωτογραφική μεταχείριση. Σε συνεννόηση με τον πελάτη πληροφορούμαστε για το είδος των προϊόντων της επιχείρησης του.

02.

Σκοπός χρήσης των φωτογραφιών

Γίνεται ανάλυση του σκοπού της χρήσης των φωτογραφιών. Για παράδειγμα μια επιχείρηση μπορεί να χρειάζεται αποκλειστικά φωτογραφίες για το e-shop της. Μια άλλη επιχείρηση μπορεί να χρειάζεται να αναδείξει το προϊόν τόσο στο e-shop όσο και στα social media. Σε κάθε περίπτωση ορίζεται ένα διαφορετικό concept φωτογράφησης.

Ανάλυση σκοπού

Concept φωτογράφισης

Φωτογράφιση καλλυντικών
DSC01661

03.

Concept φωτογράφισης

Ανάλογα τις απαιτήσεις της επιχείρησης και του σκοπού χρήσης των εικόνων, καθορίζουμε πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη το concept της φωτογράφισης. Εάν πρόκειται για φωτογράφιση καταλόγου/e-shop τότε προτείνεται η φωτογράφηση σε Studio. Εάν όμως θέλουμε να συμπληρώσουμε φωτογραφίες και για τα social media τότε θα χρειαστεί να κάνουμε και μια lifestyle φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο.

04.

Επεξεργασία των φωτογραφιών

Στην φωτογράφιση προϊόντων σίγουρα ένα μεγάλο μέρος παίζει η λήψη όμως επίσης σημαντικό ρόλο έχει και η επεξεργασία του αποτελέσματος. Μια επιχείρηση χρειάζεται το προϊόν της να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Για αυτό τον λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση στην πιστότητα των χρωμάτων, του σχήματος και των επιφανειών του προϊόντος.

8A104948
8A102271

05.

Άμεση παράδοση

Μια επιχείρηση χρειάζεται άμεσα το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό τον λόγο, αφού ο πελάτης εγκρίνει το τελικό αποτέλεσμα, η παράδοση γίνεται άμεσα ώστε να χρησιμοποιηθούν ανάλογα.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Η φράση είναι ευρέως γνωστή. Στην φωτογράφιση αντικειμένων όμως είναι ακόμη πιο σημαντική. Πράγματι, η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει την εικόνα του προϊόντος. Για αυτό λοιπόν δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια. Τα χρώματα, οι υφές, οι επιφάνειες του προϊόντος είναι λίγες μόνο από τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη και δίνουν το τελικό αποτέλεσμα. 

BOOK A CALL
8A104984

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η εμπειρία της 8th Art Photography στην φωτογράφιση προϊόντων είναι πολύ μεγάλη. Βασική αρχή μας σε κάθε συνεργασία – ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση – είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Οι χρόνοι παράδοσης, η δημιουργία του concept και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται στο ακέραιο. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις.

8A104923

Τιμές για την φωτογράφιση προϊόντων

Η εκτίμηση κόστους γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη. Η τελική τιμή διαμορφώνεται από τον όγκο των προϊόντων και τις απαιτήσεις τους. Η επένδυση που θα κάνετε θα γίνει μια φορά και μπορείτε άμεσα να διαθέσετε προς πώληση τα προϊόντα σας. 

Υπεροχη συνεργασια .Με υπομονη και εξαισια τεχνικη, φωτογραφιζει τα κοσμηματα μας ,το πιο δυσκολο ειδος στη φωτογραφιση. Με αγαπη και ιδιαιτερη ματια ,του αξιζει η εμπιστοσυνη .! Τυπικος ,οργανωμενος, αψογος!

Eli’s Jewel

Φωτογράφιση προϊόντων στην Θεσσαλονίκη

Συνεργαζόμαστε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια κάθε επιχείρηση που θέλει να αναδείξει τα προϊόντα της.

  • Φωτογράφιση κοσμημάτων
  • Φωτογράφιση φαγητών
  • Φωτογράφιση γυαλιών ηλίου
  • Φωτογράφιση κρασιών
  • Φωτογράφιση καλλυντικών
  • Φωτογράφιση προϊόντων super market

Μπορώ να φωτογραφίσω μόνος τα προϊόντα;

Η αλήθεια είναι πως ναι, μπορείτε να φωτογραφίσετε μόνοι σας τα προϊόντα της επιχείρησης σας. Σκεφτείτε όμως : θα σας άρεσε να περάσετε από μια βιτρίνα ενός καταστήματος όπου τα προϊόντα προς έκθεση ήταν άτακτα πεταμένα, σκονισμένα και τοποθετημένα χωρίς καμία ομοιομορφία. Θα θέλατε αυτή να είναι η εικόνα του ηλεκτρονικού καταστήματος σας;

Όπως ακριβώς αντιμετωπίζεται ένα φυσικό κατάστημα (βιτρίνα, τοποθέτηση προϊόντων κλπ) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ο πελάτης θα δει όλα σας τα προϊόντα και θα επιλέξει ποιο θα αγοράσει. Ένα e-shop με μέτριες ή ερασιτεχνικές εικόνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για την ταυτότητα της επιχείρησης και της εμπειρίας πελάτη συνολικά. 

Επενδύστε στην φωτογράφιση των προϊόντων σας καθώς έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. 

Μας εμπιστεύθηκαν

Μερικοί από τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Η φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί μια επένδυση με την οποία θα αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο σε ευρύ κοινό τα προϊόντα σας.

Το κόστος της φωτογράφισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση κόστους.

Η άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων είναι ο βασικός στόχος της 8th Art Photography. Η παράδοση γίνεται ταχύτατα.

Η πιστότητα των χρωμάτων, η έμφαση στην λεπτομέρεια και η τέλεια αποτύπωση είναι εγγυημένες παράμετροι.

Aveda 05082022 EsteeLauder 5

READY TO

CONNECT

Ας επικοινωνήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

Ελάτε σε επαφή για να μελετήσουμε πως μπορείτε να αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον κατάλληλο και επαγγελματικό τρόπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ