Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη
| |

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη

Η φωτογράφιση φαγητών αποτελεί ένα διαχρονικό είδος φωτογράφησης το οποίο στην εποχή μας έχει πολύ μεγάλη απήχηση. Κάθε σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης γνωρίζει πως η ψηφιακή της παρουσία είναι απαραίτητη για την προσέγγιση πελατών, την δημιουργία της εταιρικής της ταυτότητας και πολλά ακόμη οφέλη. Έτσι λοιπόν η ανάδειξη των προϊόντων της με εξαιρετικό οπτικό περιεχόμενο είναι το βασικότερο στοιχείο στο οποίο χρειάζεται να επενδύσει.

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση φαγητών και Branding

Σε μια επιχείρηση εστίασης η εταιρική της ταυτότητα διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τις εικόνες που προβάλει στους πελάτες μέσα από το διαδίκτυο. Είτε μέσα από ένα καλοστημένο website, είτε μέσα από το Instagram θα πρέπει η ταυτότητα της επιχείρησης να εμπνέει επαγγελματισμό και προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο τα οποία θα παρουσιάσει η επιχείρηση οφείλουν να εμπνέουν επαγγελματισμό και να έχουν δημιουργηθεί από γνώστες του αντικειμένου.

Σκεφτείτε πως στόχος μου κάθε φορά που συνεργάζομαι με επιχειρήσεις εστίασης είναι μέσα από τις εικόνες μου να κάνω τον πελάτη να λαχταράει το προϊόν που του παρουσιάζεται. Αυτό φυσικά είναι που επιθυμεί και η ίδια επιχείρηση. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο επιχειρήσεις εστίασης να παρουσιάζουν ερασιτεχνικές εικόνες όπου μπορεί να οδηγήσουν στα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αποτρέψουν τον πελάτη να προτιμήσει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Για αυτό λοιπόν η φωτογράφιση φαγητών είναι το δυνατό όπλο κάθε επιχείρησης.

Food Stylist Θεσσαλονίκη

To food styling είναι άμεσα συνδεδεμένο με την φωτογράφιση φαγητών. Σε κάθε μου φωτογράφιση φροντίζω να ενημερώνομαι ενδελεχώς για τα προϊόντα που θα φωτογραφίσω και σχεδιάζω όλο το food styling. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν σε website ή στα social media φροντίζω να δημιουργώ ξεχωριστές εικόνες που θα κάνουν την διαφορά και θα αποτελέσουν κάτι καινοτόμο σε σχέση με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό.

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη

Έτσι λοιπόν πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη δημιουργούμε ένα concept φωτογράφησης όπου το food styling έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολλές φορές παρατηρούνται φωτογραφίες φαγητών που δεν υπάρχει food styling. Με αυτόν τον τρόπο αδικείται το προϊόν του πελάτη που μπορεί να είναι κορυφαίο σε ποιότητα. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να εντυπωσιάζει τόσο οπτικά όσο και γευστικά.

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη – Healthy Spot

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δείτε το αποτέλεσμα από την συνεργασία μας με το κατάστημα Healthy Spot. Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση που το brand concept είναι σχεδιασμένο στην υγιεινή διατροφή και το healthy lifestyle. Βασικά της προϊόντα ήταν οι σαλάτες, τα smoothies και τα superbowls. Έτσι λοιπόν στήσαμε ένα concept στο οποίο με το κατάλληλο food styling θα αναδείξουμε τα προϊόντα αυτά.

Λαχταριστές σαλάτες και ευφάνταστα bowls με υγιεινά προϊόντα. Το food styling έγινε με τα βασικά συστατικά κάθε προϊόντος με στόχο να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και οπτικά όμορφο. Σίγουρα το αποτέλεσμα δείχνει έναν πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης και είναι ελκυστικό προς τον πελάτη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Healthy Spot και να δοκιμάστε όλα του τα υγιεινά προϊόντα αλλά και τον εξαιρετικό τους καφέ!

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη – Ας γνωριστούμε

Θα είναι χαρά μου να συνεργαστούμε και να φωτογραφίσω τα προϊόντα της δικής σας επιχείρησης. Βασικός γνώμονας είναι πάντα το άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα και η πρωτότυπη παρουσίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Φωτογράφιση φαγητών Θεσσαλονίκη – Kostas Giannakopoulos

Φωτογράφιση προϊόντων