Εταιρικό βίντεο

Εταιρικό βίντεο

Αναδείξτε την επιχείρηση σας

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Το εταιρικό βίντεο αποτελεί στις μέρες μας απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση – ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Μαζί σχεδιάζουμε το branding presentation, με στόχο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εταιρική φωτογράφιση
8A101808

Branding & Επιχείρηση

Το branding αποτελεί τον κορμό μιας επιχείρησης

Η βάση κάθε επιχείρησης είναι το branding της. Αυτό λοιπόν είναι που στοχεύουμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο. Με στόχο την custom προσέγγιση και την παραγωγή μοναδικού περιεχομένου. 

Σχεδιάζοντας το εταιρικό βίντεο

Στην 8th Art Photography ακολουθούμε βασικούς κανόνες οι οποίοι θα κάνουν το δικό σας εταιρικό βίντεο πραγματικά ξεχωριστό. 

Το σενάριο : Για να πετύχουμε ένα top class αποτέλεσμα θα πρέπει να χτίσουμε ένα σενάριο. Το σενάριο το δημιουργούμε εμείς και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές. Αυτό που πάντα θέλουμε είναι να πετύχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δείξουμε την εταιρική ταυτότητα.

Η οργάνωση : Βασικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο εταιρικό βίντεο είναι η άψογη οργάνωση. Θα πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που θα συντελέσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Το μοντάζ και οι λεπτομέρειες : Στην βιντεοσκόπηση ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αποτελεί το μοντάζ από τα πλάνα που θα έχουμε κάνει. Στο εταιρικό βίντεο προσπαθούμε πάντα να ενώσουμε με τρόπο πρωτότυπο τις λήψεις μας και να τις εμπλουτίσουμε με γραφικά εφέ. Επίσης, η βάση στη λεπτομέρεια είναι κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. 
Aveda 05082022 EsteeLauder 12

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Η εμπειρία της 8th Art Photography στην εταιρική φωτογράφιση προϊόντων είναι μεγάλη. Βασική αρχή μας σε κάθε συνεργασία – ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση – είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Οι χρόνοι παράδοσης, η δημιουργία του concept και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται στο ακέραιο. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι συνεργασίες μας με μεγάλες επιχειρήσεις.

Εταιρική φωτογράφιση
Εταιρική φωτογράφιση

Κόστος εταιρικού βίντεο

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο. Πρόκειται για μια επένδυση η οποία θα κάνει την διαφορά.

Τι προσφέρουμε

  • Σχεδιασμός concept
  • Συμβουλευτική – ιδέες και προτάσεις
  • Πραγματοποίηση λήψεων
  • Κατάλληλο editing
  • Ενίσχυση του brand

Εταιρικό βίντεο

Τα οφέλη του εταιρικού βίντεο είναι πολλαπλά. Παρακάτω θα αναλυθούν τα βασικότερα που συντελούν σε ένα άρτιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σενάριο – Το μοντάζ – Η λεπτομέρεια

Η εκτίμηση κόστους γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Αφού αναλυθούν οι ανάγκες τότε θα διαμορφωθεί ένα αντίστοιχο κοστολόγιο.