Είμαι ο Κώστας

Η επιθυμία σας για μοναδικές στιγμές αποτελεί το κίνητρο μου

8th art photography - kostas giannakopoulos

Από τότε που ξεκίνησα τη φωτογραφία είχα έναν στόχο – να προσφέρω κάτι μοναδικό. Η φωτογραφία έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Πρέπει να φανταστείς το αποτέλεσμα και να είσαι δημιουργικός για να προσφέρεις μια εικόνα “Wow”. Αυτό το κυνήγι της μοναδικότητας είναι ατελείωτο και είμαι απόλυτα ευτυχισμένός! Είναι αυτό που κάνει έναν καλλιτέχνη διαφορετικό και τον κρατάει σε εγρήγορση.

Φωτογραφίζοντας την ζωή

Με πυξίδα το συναίσθημα

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι ο φωτογράφος και ιδρυτής της 8th Art Photography.

Λάτρης της Όγδοης Τέχνης εδώ και πολλά χρόνια. Η φωτογραφία αποτελεί μέσο έκφρασης, δημιουργικότητα αλλά κυρίως πάθος. Χρειάζεται πραγματικά να αγαπάς αυτό που κάνεις ώστε να διατηρείς κορυφαία ποιότητα και να εξελίσσεσαι. Φωτογραφίζει με βασικά συστατικά τις γνώσεις για την φωτογραφία και τον κινηματογράφο και κυρίως το συναίσθημα. Ειδικεύεται στην φωτογραφία Γάμου και στη φωτογραφία βάπτισης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από κορυφαίους φωτογράφους σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ εικόνες του έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

8th art photography

Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Μελέτησε ενδελεχώς τις απαρχές της Φωτογραφίας μέσα από την Ιστορία της Τέχνης, γεγονός απαραίτητο για την εξέλιξη στη σύγχρονη εποχή της εικόνας. Συνδυάζοντας το σύγχρονο με το διαχρονικό και προσθέτοντας το προσωπικό στυλ δημιουργείται μια “μαγιά” που δίνει το μοναδικό αποτέλεσμα.

Έχοντας μεγάλη αγάπη και σεβασμό για το έργο της Φωτογραφίας στοχεύει σε συνεργασίες με ανθρώπους που θα ανυπομονούν να διαδώσουν την εμπειρία τους!

8th Art Photography

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Προορισμοί – Ταξίδια – Προκλήσεις

8th art photography

Μερικά στοιχεία για τον Κώστα

Ερωτήσεις που καθορίζουν την προσωπικότητα μου

01.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις;

Πρόκειται για μια περίπλοκη ερώτηση. Πολλοί θα πουν ένα ή δύο είδη φωτογραφίας. Εγώ έχω μια διαφορετική νοοτροπία σχετικά με τα είδη της φωτογραφίας. Ένας φωτογράφος δεν πρέπει να περιορίζεται σε ένα ή δύο είδη φωτογραφίας. Θα πρέπει να ακολουθεί το ένστικτό του και να φωτογραφίζει ό,τι τον εξιτάρει. Ένας ολοκληρωμένος φωτογράφος είναι κάποιος που έχει κατακτήσει τον χειρισμό του φωτός, τις διάφορες τεχνικές και εκπαιδεύεται συνεχώς. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να φωτογραφίσει τα πάντα : γάμους, εμπορική φωτογραφία, μόδα, ρεπορτάζ κ.λπ. Επέλεξα αυτόν τον δύσκολο δρόμο αλλά προτιμώ να είμαι όσο πιο ολοκληρωμένος μπορώ και να φέρνω εις πέρας κάθε έργο που αντιμετωπίζω. Τα κύρια είδη που ασχολούμαι είναι η φωτογραφία γάμου, η οικογενειακή φωτογραφία και η εμπορική.

8th art photography

02.

Φωτογράφος ή problem – solver ;

Η φωτογραφία είναι ένα επάγγελμα με προκλήσεις. Συνηθίζω να το συγκρίνω με την υψηλή μαγειρική. Ακριβώς όπως σε μια κουζίνα ένας/μία σεφ και η ομάδα του/της θα αντιμετωπίσουν εκατοντάδες προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης βραδιάς, έτσι συμβαίνει και στην φωτογραφία. Ειδικά για τη φωτογραφία γάμου που είναι ένα είδος γεμάτο απροσδόκητα γεγονότα. Ο φωτογράφος γάμου πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που λύνει προβλήματα και αναλαμβάνει άμεσες αποφάσεις προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο χρόνος είναι πάντα εναντίον μας. Έτσι πρέπει να το αντισταθμίσουμε αυτό μέσα από τις αποφάσεις μας. Το ζευγάρι πρέπει να εμπιστεύεται τον άνθρωπο πίσω από το φακό και να μην έχει απασχολείται για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της γαμήλιας ημέρας.

8th art photography

03.

Τι σημαίνει η φωτογραφία γάμου για εσένα;

Ευθύνη και υπόσχεση. Η φωτογράφηση γάμου βασίζεται σε μια υπόσχεση – ότι θα αποτυπώσω με τρόπο αφηγηματικό την ημέρα του γάμου σας. Η μεγαλύτερη ευθύνη μου είναι να επιτύχω μοναδικά και διαχρονικά αποτελέσματα. Ο γάμος είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό ως φωτογράφος γάμου, επειδή δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να διορθώσεις κάτι. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Ο χρόνος κυλάει και οι αναμνήσεις ξεχνιούνται. Μια εκτυπωμένη φωτογραφία μπορεί να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να νιώσετε ξανά τα πάντα. Θέλω να είστε σίγουροι ότι θα πρόκειται για μια φανταστική εικόνα!

8th art photography

Φωτογραφία γάμου σημαίνει υπευθυνότητα και υπόσχεση

8th Art Photography

IMG 1503 Large

Σχετικά με το Studio

Δημιουργήθηκε ένας ιδιαίτερος χώρος όπου κάθε σας ανάγκη και όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Σε έναν κομψό και ζεστό χώρο θα γνωριστούμε και θα σχεδιάσουμε όλα όσα έχετε φανταστεί με σκοπό να πετύχουμε την τέλεια φωτογράφηση γάμου.

Στην φωτογράφηση ενός γάμου πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η γνωριμία με το ζευγάρι. Τα ζευγάρια που μπορούν να έρθουν στον χώρο μας θέλουμε να νιώσουν άνετα, οικεία και να ξεδιπλώσουν όσα έχουν στο μυαλό τους. Κάθε φωτογράφηση γάμου είναι μοναδική. Για αυτό απαιτεί την δική της ξεχωριστή προσοχή.

Η φιλοσοφία μας

Ο χώρος είναι φιλόξενος, καθώς θέλουμε να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μας απέναντί σας. Είναι σύγχρονος, για να παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων της όγδοης τέχνης. Είναι δυναμικός, για να εμπνέει τόσο εσάς όσο και εμάς ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη συνεργασία μας. Το studio φωτογράφησης μας βρίσκεται στον Εύοσμο, σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της περιοχής.

IMG 1502