Εκκλησίες για γάμο στην Θεσσαλονίκη
| | |

Εκκλησίες για γάμο στην Θεσσαλονίκη

Εκκλησίες για γάμο στην Θεσσαλονίκη

Κάθε χρόνο πολύς κόσμος αναζητά εκκλησίες για να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του. Συχνά τα ζευγάρια με ρωτούν για το ποιο εκκλησία να επιλέξουν στην πόλη. Εδώ θα αναλυθούν οι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για την επιλογή της εκκλησίας καθώς και μια λίστα από τις καλύτερες.

Εκκλησίες και εξωκκλήσια για γάμο και βάπτιση στη Θεσσαλονίκη

Αρχικά θα αναφέρουμε τους παράγοντες που καλό είναι να έχετε κατά νου στην επιλογή σας

  1. Να είναι ευρύχωρη. Η εκκλησία καλό είναι να είναι άνετη. Με αυτόν τον τρόπο οι καλεσμένοι σας θα βολευτούν και δεν θα υπάρχει συνωστισμός. Αντίστοιχα και ο χώρος στο ιερό θα είναι άνετος ώστε είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάπτιση να μπορείτε να κινηθείτε άνετα και ο φωτογράφος και ο εικονολήπτης να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον διαθέσιμο χώρο. Σημαντικό προνόμιο είναι και το πόσο φωτεινή είναι.
  2. Να διαθέτει parking. Την ημέρα του γάμου θα έχετε αρκετούς καλεσμένους που θα σας τιμήσουν. Καλό είναι να σκεφθείτε για το parking καθώς όλοι θα πρέπει να τακτοποιηθούν και να μην ταλαιπωρηθούν.
  3. Να έχει όμορφο προαύλιο χώρο. Ο προαύλιος χώρος είναι πολύ σημαντικός καθώς θα εμπλουτίσει τα πλάνα μας. Ειδικά στη βάπτιση είναι απαραίτητο να έχει όμορφο προαύλιο καθώς όλο το πρώτο μέρος χρησιμοποιούμε τον εξωτερικό χώρο. Στον γάμο αντίστοιχα και όταν η νύφη κάνει την είσοδο της αλλά και στην έξοδο είναι όμορφο να φαίνεται ένα όμορφο background.
  4. Να είναι συνεννοήσιμοι οι ιερείς. Θα τελέσουν σημαντικά μυστήρια και το τελευταίο που θέλετε είναι να σας χαλάσουν την ημέρα. Μιλήστε μαζί τους και εκφράστε κάθε σας ανησυχία.

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Κεντρική Θεσσαλονίκη

Δυτική Θεσσαλονίκη

Προάστια Θεσσαλονίκης

Αυτές είναι μερικές από τις εκκλησίες που έχουμε δουλέψει και τις προτείνουμε. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές όμως σε αυτόν τον οδηγό προσπαθήσαμε να συνοψίσουμε τα highlights.

Μην χάσετε τον οδηγό επιλογής δεξίωσης γάμου με τις προτεινόμενες αίθουσες εδώ.