Βάπτιση στη Λάρισα
|

Βάπτιση στη Λάρισα

Βάπτιση στη Λάρισα

Για την συγκεκριμένη βάπτιση κάναμε αρκετά χιλιόμετρα. Είναι μεγάλη τιμή όταν σε εμπιστεύονται άνθρωποι από μακρινές περιοχές για να καλύψεις τις σημαντικές στιγμές τους. Έτσι λοιπόν και εμείς προσπαθούμε πάντα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αποτυπώσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται όλες τις στιγμές.

Βάπτιση στη Λάρισα

Μεγάλη προσοχή στην οργάνωση

Πάντα η σωστή οργάνωση είναι πρωταρχικός παράγοντας για οποιαδήποτε εκδήλωση. Είναι μάλιστα από τα πρώτα πράγματα που θα συζητήσουμε με το ζευγάρι σχειτκά με την ημέρα τους. Ειδικά όταν πρόκειται για destination προορισμούς , τότε όλα πρέπει να κυλήσουν με μεγάλη ακρίβεια.

Έτσι πριν την βάπτιση βρεθήκαμε με το ζευγάρι, τα παιδάκια τους και τις νονές για μια φωτογράφιση σε ένα εξαιρετικό μέρος της Λάρισας. Πρόκειται για το Πάρκο Αλκαζάρ και συγκεκριμένα στο Κηποθέατρο. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και ο συνδυασμός του φυσικού φωτός με το πράσινο του πάρκου δημιουργούσε το ιδανικό σκηνικό. Ο μικρός Παναγιώτης – Μάξιμος φαινόταν να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία καθώς ήταν συνέχεια χαμογελαστός. Άλλωστε όλη η οικογένεια ήταν ήδη εξοικιωμένη με τον φακό καθώς είχαμε πραγματοποιήσει και την φωτογράφιση ευχολογίου.

Βάπτιση στη Λάρισα

Το μυστήριο της βάπτισης

Αφού ολοκληρώσαμε την φωτογράφιση μας κατευθυνθήκαμε στην εκκλησία που θα γινόταν το μυστήριο. Εκεί είχαν ήδη συγκεντρωθεί στην ώρα που συζητήσαμε όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές και συνεχίσαμε με την άνεση μας την φωτογράφιση. Ακολούθησε το μυστήριο όπου ο μικρούλης ήταν ευδιάθετος και έκλαψε πολύ λίγο, μόνο στην κολυμπήθρα. Μας χάρισε όμορφες εικόνες καθώς ο ρόλος μας ήταν πολύ διακριτικός σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

Βάπτιση στη Λάρισα
Next Day φωτογράφιση

Συνολικά το αποτέλεσμα τόσο από την ημέρα της βάπτισης όσο και από την φωτογράφιση ευχολογίου ήταν πανέμορφο αλλά πάντα κυνηγάω το κάτι παραπάνω. Έτσι κλείσαμε τον κύκλο πραγματοποιώντας μια after φωτογράφιση για να έχουμε μια μεγάλη ποικιλία και να δημιουργηθεί κάτι διαχρονικό και αξέχαστο. Αυτή η βάπτιση στη Λάρισα θα μας μείνει αξέχαστη!

Βάπτιση στη Λάρισα

Δείτε εδώ βασικές συμβουλές για την βάπτιση σας.

Απολαύστε τις εικόνες και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τη δική σας βάπτιση.