Βάπτιση στην Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη
|

Βάπτιση στην Αγία Σοφία – Θεσσαλονίκη

Βάπτιση στην Αγία Σοφία – Θεσσαλονίκη

Σε μια από τις δημοφιλέστερες και πιο ιστορικές εκκλησίες, την Αγία Σοφία, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του Φίλιππου. Ήταν πραγματικά μια ημέρα γεμάτη χαρά καθώς ο μικρός Φίλιππος και οι γονείς του είχαν πλάι τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς που γιόρτασαν αυτή την περίσταση. Η βάπτιση είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή του ανθρώπου. Εδώ θα δείτε μια αναλυτική προσέγγιση για την φωτογράφιση βάπτισης.

Βάπτιση στην Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη

Η εμπιστοσύνη και η σχέση με τον φωτογράφο

Με τους γονείς του Φίλιππου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχω βρεθεί δίπλα στις σημαντικότερες στιγμές τους. Μαζί συνεργαστήκαμε στην φωτογράφιση του γάμου τους καθώς και στη φωτογράφιση βάπτισης της κορούλας τους. Είναι προφανές πως υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με ανθρώπους που εμπιστεύονται την τέχνη και την ματιά μας στις στιγμές αυτές. Για αυτόν άλλωστε το λόγο μόνιμος στόχος μου είναι η άριστη ποιότητα και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης. Πάντοτε προσβλέπω στο να γίνω ο οικογενειακός φωτογράφος και όχι απλά κάποιος που θα συνεργαστεί μια φορά με τους πελάτες μου.

Βάπτιση στην Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη

Η βάπτιση στην Αγία Σοφία

Ο μικρός Φίλιππος ήταν ένα πραγματικό μοντέλο! Δεν παραπονέθηκε λεπτό καθόλη τη διάρκεια της βάπτισης. Ακόμη και μέσα στην κολυμπήθρα χαμογελούσε και διασκέδαζε. Ήταν ένα πολύ ήσυχο μωράκι και ήταν φυσικό να μας χαρίσει πανέμορφες εικόνες. Δίπλα του βέβαια οι γονείς του, και η αδελφή του που βίωναν μαζί το μυστήριο.

Τον όμορφο στολισμό της βάπτισης επιμελήθηκε η Μένη Ρογκότη.

Βάπτιση στην Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη

Μετά τη βάπτιση ο Φίλιππος φωτογραφήθηκε με όλους τους πρωταγωνιστές χωρίς να κουραστεί καθόλου!

Η next day φωτογράφιση

Αφού πέρασαν μερικές ημέρες από το μυστήριο, πραγματοποιήσαμε την οικογενειακή φωτογράφιση. Σε χαλαρό και casual στυλ ήθελα να καταγράψω τις αυθόρμητες και αληθινές οικογενειακές στιγμές. Πάντα θέλουμε να δένει η ημέρα της βάπτισης με την next day φωτογράφιση τόσο από άποψη backgrounds αλλά και concept. Θέλω να δείξω την απλότητα των στιγμών ώστε να είναι όσο πιο αυθεντικές γίνεται.

Βάπτιση στην Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη

Βάπτιση στην Αγία Σοφία – Θεσσαλονίκη

φωτογραφος βαπτισης θεσσαλονικη

βαπτιση στην Θεσσαλονικη

Φωτογράφιση βάπτισης στην Θεσσαλονίκη