Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι
|

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

Ο Τάσος και η Μαρία ήθελαν να οργανώσουμε μια ξεχωριστή βάπτιση για τον γιο τους. Αυτό ακριβώς λοιπόν κάναμε σαν 8th Art Photography αφού θέλαμε να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και τις αυθεντικές στιγμές.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

Βάπτιση στο Ασβεστοχώρι

Το μυστήριο έγινε στον ναό Αγίου Γεωργίου στο Ασβεστοχώρι. Βρεθήκαμε ανάμεσα σε κόσμο που μας αγκαλιάσε από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία. Το να έχεις σαν φωτογράφος μια εξαιρετική χημεία με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι είναι το συστατικό που δίνει ένα άλλο boost στη δουλειά σου. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις που θα συνοδεύουν τον μικρό Ιωάννη και τους γονείς του για μια ζωή.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

Σε ένα πολύ όμορφο setup στολισμού βγάλαμε όμορφα πλάνα με την οικογένεια και τους φίλους που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον μικρό νεοφώτιστο. Στοιχεία elegant και minimal σε μπεζ τόνους συνέθεταν ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Το μυστήριο ξεκίνησε και οι γονείς μαζί με τους αγαπημένους τους νονούς βιώσαν την εμπειρία της βάπτισης του μικρού Ιωάννη. Ο Άγιος Γεώργιος στο Αβεστοχώρι είναι μια πολύ όμορφη εκκλησία, ευρύχωρη που ενδείκνυται για την τέλεση γάμων και βαπτίσεων. Ο μικρούλης μας χάρισε όμορφα πλάνα καθόλη τη διάρκεια.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

After φωτογράφιση βάπτισης

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τη σημασία της after φωτογράφισης βάπτισης. Πρόκειται για ένα οικογενειακό session που στόχο έχει να εμπλουτίσει το αποτέλεσμα μας και να αφοσιωθούμε στη δημιουργία καλλιτεχνικών εικόνων χωρίς το άγχος και την πίεση που τυχόν υπάρχει την ημέρα του μυστηρίου. Εδώ επιλέξαμε να συνδυάσουμε την φύση και τη θάλασσα στο ιδανικό χρονικό διάστημα της golden hour. Μπορέσαμε να εκμεταλλετούμε τα ωραία χρώματα του ουρανού ώστε να πετύχουμε το ιδανικό σε συνδυασμό πάντα με την ενέργεια του ζευγαριού αλλά και του γιου τους. Ο χρωματικός συνδυασμός των ρούχων ήταν εξαιρετικός καθώς ταίριαζε απόλυτα με το στυλ της βάπτισης.

Φωτογράφιση βάπτισης στο Ασβεστοχώρι

Απολαύστε το υλικό !

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δική σας βάπτιση !