Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη
|

Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη

Η βάπτιση είναι ένα μυστήριο το οποίο συνδυάζει την ιερότητα της ονοματοδοσίας στο παιδάκι μας και ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη γιορτή και ευκαιρία για να μοιραστούμε την χαρά μας με φίλους και συγγενείς που θα βρεθούν πλάι μας. Η προσέγγιση μας στην 8th Art Photography όσον αφορά την φωτογράφιση βάπτισης είναι να καταγράψουμε με τρόπο φυσικό όλες αυτές τις στιγμές. Όταν λέμε “φυσικό τρόπο” εννοούμε την διακριτική καταγραφή που θα αποτυπώνει τα συναισθήματα και τις εκφράσεις όλων όσων θα βρίσκονται δίπλα σας χωρίς υπερεπιτηδευμένες προσπάθειες και posing που φτάνει να γίνεται ενοχλητικό.

Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση βάπτισης στον Άγιο Δημήτριο Καρατάσιου

Η Θεσσαλονίκη προσφέρει μεγάλο πλήθος από εκκλησίες που μπορείτε να επιλέξετε για τη βάπτιση του παιδιού σας. Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε μια βάπτιση που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου η οποία βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου. Μέσα σε έναν χώρο γεμάτο πράσινο με πολύ μεγάλη έκταση βρίσκεται η συγκεκριμένη εκκλησία. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ο τεράστιος προαύλιος χώρος που μας βοηθάει για τις φωτογραφίες πριν το μυστήριο, το άνετο πάρκινγκ για μεγάλο αριθμό καλεσμένων, και τη δυνατότητα τα παιδάκια να παίξουν και να απολαύσουν την φύση χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη

Με την Δήμητρα και τον Μιχάλη, οργανώσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια την φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού τους. Ήταν ένα ζευγάρι που ήθελε να δώσει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και για αυτό εγγυηθήκαμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με τις φωτογραφίες πριν το μυστήριο όπου το μωράκι ήταν πολύ φρέσκο και ευδιάθετο και δεν είχε έρθει ακόμη πολύς κόσμος. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε με την άνεση μας όλες εκείνες τις στιγμές ζεστασιάς και χαράς που ήθελε να έχει το ζευγάρι.

Συνεχίσαμε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές που ήταν οι νονοί και οι στενοί συγγενείς και ήμασταν έτοιμοι να περάσουμε στο κυρίως μέρος του μυστηρίου. Έγινε η κατήχηση και το βάπτισμα και εμείς ήμασταν εκεί για να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις αναμνήσεις αυτές.

Δεξίωση βάπτισης και πρώτα γενέθλια

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση στον Χορτιάτη όπου συνδυάστηκαν και τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσει η συγκεκριμένη ημέρα και να γίνει η χαρά διπλή! Η φωτογράφιση πρώτων γενεθλίων ήταν μοναδική!

Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη
Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας Φωτογράφιση βάπτισης Θεσσαλονίκη