Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων
|

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε μια από τις αγαπημένες μου βαπτίσεις και συνεργασίες. Ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα είναι ένα ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στο κομμάτι της οργάνωσης της βάπτισης της Ελεάννας. Έτσι όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες συνθήκες.

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Η οργάνωση της βάπτισης

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, τόσο στην φωτογράφηση βάπτισης όσο και στην φωτογράφηση γάμου το πιο σημαντικό είναι η σωστή οργάνωση και συνεννόησης από την πρώτη στιγμή. Έτσι λοιπόν με τα παιδιά βγάλαμε το πλάνο της ημέρας της βάπτισης και όλα πήγαν εξαιρετικά!

Φωτογράφηση ευχολογίου βάπτισης

Δεν ήταν όμως μόνο η ημέρα της βάπτισης αυτή που φωτογραφήθηκε η μικρή Ελεάννα. Κάναμε μια φανταστική φωτογράφιση ευχολογίου και δημιουργήσαμε ένα πανέμορφο λεύκωμα για να γράψουν τις ευχές τους οι καλεσμένοι. Στην φωτογράφιση ευχολογίου επιλέγουμε από κοινού την τοποθεσία που θα φωτογραφηθούμε και έτσι οργανώνουμε ένα ξεχωριστό concept. Η φωτογράφιση ευχολογίου είναι κάτι που προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς μας δίνεται η ευκαιρία για μια οικογενειακή φωτογράφιση σε χαλαρό mood. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φωτογραφηθήκαμε σε τοπία μοναδικής ομορφιάς. Κάναμε έναν όμορφο συνδυασμό τοποθεσιών που απόλαυσε τόσο το ζευγάρι όσο και η Ελεάννα.

Δείτε όλη την φωτογράφηση ευχολογίου εδώ

Η Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Η εκκλησία που επέλεξε το ζευγάρι ήταν η Μονή Βλατάδων. Η συγκεκριμένη εκκλησία αποτελεί μια πολύ δημοφιλή επιλογή. Όλα πήγαν εξαιρετικά την ημέρα της βάπτισης. Οι γονείς έφθασαν έγκαιρα και έτσι υπήρχε όλος ο απαραίτητος χρόνος για φωτογραφίες καθώς και για τα πλάνα του βίντεο. Η μικρή Ελεάννα ήταν ευδιάθετη σε όλη τη διάρκεια και μας χάρισε μοναδικά κλικ.

Στο συνολικό αποτέλεσμα συνετέλεσε και η επιμέλεια του στολισμού της βάπτισης. Τις όμορφες δημιουργίες που θα δείτε τις πραγματοποίησε το γραφείο “Έπρεπε Events“. Πόσο χαίρομαι να συνεργάζομαι με αληθινούς επαγγελματίες που δίνουν βάση στο τελικό αποτέλεσμα και την ποιότητα!

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Next Day φωτογράφιση βάπτισης

Ολοκληρώνοντας την Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων, η μικρή Ελεάννα είχε κουραστεί και έτσι έπρεπε να ξεκουραστεί. Έτσι λοιπόν πραγματοποιήσαμε μια next day φωτογράφιση με τους γονείς της. Το μοντέλο μας έβαλε τα βαπτιστικά της ρουχαλάκια και ήταν έτοιμη να μου χαρίσει τις πιο όμορφες εικόνες. Ήταν ένα τόσο χαμογελαστό και ευδιάθετο μωράκι!

Τι είπαν οι γονείς

Επιλέξαμε τον Κώστα για τη βάφτιση της κόρης μας κ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορουσαμε να κανουμε! Ο Κώστας είναι άψογος οχι μονο επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος.Ειναι ευγενέστατος και πρόθυμος να ικανοποιησει ολες μας τις επιθυμίες. Τόσο ο ίδιος οσο και οι συνεργάτες του έκαναν εμάς και τη μικρή μας να νιώσουμε άνετα και να περασουμε πολύ ωραία κατα τη διάρκεια των φωτογραφήσεων. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό ! Ανυπομονούμε για την επόμενη φορα που θα ξανασυνεργαστούμε!Σε ευχαριστουμε για ολα!
Γιάννης – Κωνσταντίνα- Ελεάννα

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την δική σας βάπτιση! Κάντε κλικ εδώ

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη