Βάπτιση στο Ωραιόκαστρο
|

Φωτογράφιση βάπτισης Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Φωτογράφιση βάπτισης Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο είναι μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς επιλογές για τον γάμο ή τη βάπτιση σας. Ειδικά εάν ψάχνετε κάποια εκκλησία στη Δυτική Θεσσαλονίκη σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε την συγκεκριμένη επιλογή. Ο λόγος είναι πως πρόκειται για ένα εκκλησάκι μέσα στο πράσινο όπου το μυστήριο πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο. Η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται και στον οδηγό μας με τις προτεινόμενες εκκλησίες στην Θεσσαλονίκη.

Φωτογράφιση βάπτισης Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό γεμάτο με πλατάνια βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Τόσο ο προαύλιος χώρος όσο και ο χώρος όπου γίνεται η βάπτιση ή ο γάμος είναι εξαιρετικά και χαρίζουν πολύ όμορφα πλάνα. Θα δούμε μαζί πως αποτυπώνεται η φωτογράφιση βάπτισης στην Αγία Παρασκευή, Παλαιόκαστρο.

Η φωτογράφιση της βάπτισης πριν ξεκινήσει το μυστήριο

Αυτό που πάντα αναζητούμε σε μια βάπτιση είναι ένας πολύ όμορφος προαύλιος χώρος για να βγάλουμε τις φωτογραφίες μας πριν ξεκινήσει το μυστήριο. Ο λόγος είναι γιατί οι πιο όμορφες εικόνες βγαίνουν πριν τη βάπτιση καθώς τόσο εσείς όσο και το μωράκι σας είστε φρέσκοι και έτσι έχουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να δημιουργήσουμε ωραία πλάνα.

Φωτογράφιση βάπτισης Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Στο κομμάτι αυτό η συγκεκριμένη εκκλησία μας δίνει πολλές επιλογές καθώς μπορούμε μέσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με backgrounds που συνδυάζουν το πράσινο και το φυσικό τοπίο να κάνουμε με την άνεση μας την φωτογράφιση. Μπορούμε να περπατήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε τα πλατάνια και να εκμεταλλευτούμε τον πολύ ωραίο φωτισμό που προσφέρεται. Πολύ σημαντικό είναι ότι ακόμη και κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει μια ωραία δροσιά χάρη στις φυλλωσιές.

Επίσης προσφέρεται άνεση χώρου για να στηθεί ο στολισμός της βάπτισης σας.

Το μυστήριο της βάπτισης στην Αγία Παρασκευή

Αφού ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση μας είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της βάπτισης. Τόσο η κατήχηση όσο και το βάπτισμα πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούν να παρακολουθήσουν το μυστήριο με άνεση. Έχουμε στη διάθεση μας πλούσιο φυσικό φως που μας βοηθάει στο να βγάλουμε φυσικές λήψεις.

Φωτογράφιση βάπτισης Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Μετά το τέλος του μυστηρίου μπορείτε να χαρείτε την τοποθεσία και να απολαύσετε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Βίντεο βάπτισης στην Αγία Παρασκευή Παλαιόκαστρο

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας βάπτιση!