Επιλέγοντας αίθουσα δεξίωσης : Κτήμα Μυρωνίδη

Κάντε την βραδιά του γάμου σας μοναδική επιλέγοντας την κατάλληλη αίθουσα δεξιώσεων

Ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες στη διοργάνωση του γάμου σας είναι η επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση. Είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει με προσοχή και δίνοντατς βάση σε καίριες λεπτομέρειες.

Για τον λόγο αυτό, ως φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη , έχουμε ξεχωρίσει κάποιες αίθουσες δεξιώσεων όπου έχουμε συνεργαστεί και γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Μια εξ αυτών είναι το Κτήμα Μυρωνίδη και το Liquido.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Μυρωνίδη
Επιλέγοντας αίθουσα δεξίωσης : Κτήμα Μυρωνίδη

Το Κτήμα Μυρωνίδη και η διοργάνωση γάμων

Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί μια από τις αίθουσες δεξιώσεων που ξεχωρίζουν στην Θεσσαλονίκη. Με εμπειρία πολλών ετών και πρωτοπόρα οργάνωση, γνωρίζει πως να προσεγγίσει το κάθε ζευγάρι βάσει των επιθυμιών του.

Το Κτήμα Μυρωνίδη απαρτίζεται από επαγγελματίες που βρίσκονται πλάι στο ζευγάρι και τους καθοδηγούν στην οργάνωση της δεξίωσης τους.

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
  • CUSTOM ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Γιατί να επιλέξετε το Κτήμα Μυρωνίδη για τον γάμο σας

Είτε πρόκειται για έναν μεγάλο γάμο είτε για έναν πιο intimate , το Κτήμα Μυρωνίδη διαθέτει τις κατάλληλες αίθουσες ώστε να εξυπηρετήσει ακριβώς τις ανάγκες σας.

Διαθέτει πολύ όμορφους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους καλύπτοντας έτσι όλες τις εποχές. Το φαγητό είναι εξαιρετικό καθώς επιμελείται από μάγειρες με εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το πιο σημαντικό είναι η οργάνωση και η συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές. Δεν είναι τυχαίο που στον συγκεκριμένο χώρο διατηρείται μια κορυφαίου επιπέδου ποιότητα συνεργατών. Από φωτογράφους, DJ , φωτιστές, wedding planners κλπ.

white quote

Απο τις καλυτερες συνεργασιες που ειχα στο γαμο μου!!! Αριστοι επαγγελματιες, αψογες φωτογραφιες!!!

Χριστίνα & Θοδωρής – Κτήμα Μυρωνίδη

Χρι

Αιχμαλωτίζοντας τις στιγμές σας στο Κτήμα Μυρωνίδη

Η φωτογραφική μου προσέγγιση στον συγκεκριμένο χώρο είναι elegant & fine art. Πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρει αισθητική μέσα από την γεωμετρία του και το urban style. Έτσι εκμεταλλεύομαι αντίστοιχα τα προσφερόμενα locations ώστε να αναδείξω όμορφα στιγμιότυπα σε συνδυασμό με τον χώρο.

Σχετικά με τον φωτογράφο του γάμου σας

Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον φακό;

Είμαι ο Κώστας Γιαννακόπουλος, destination φωτογράφος γάμου με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι πάντα το άριστο αποτέλεσμα μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία. Η αγάπη μου για την φωτογραφία δεν σταματάει ποτέ καθώς μέσα από το επάγγελμα μου έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω ανθρώπους, να βρίσκομαι στις πιο όμορφες στιγμές τους και να μοιράζομαι εμπειρίες.

Για τους λόγους αυτούς η φωτογραφία γάμου είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα και εδώ και τόσα χρόνια η επιθυμία για επιτυχίες και ξεχωριστές συνεργασίες είναι πολύ δυνατή.

Είμαστε φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη όμως ταξιδεύουμε όπου χρειαστεί για να βρεθούμε κοντά σας.

Γάμος στην Σαντορίνη 60

Συνεργασίες με συντελεστές για το ιδανικό αποτέλεσμα

Για να αναδείξουμε όσο καλύτερα γίνεται μια αίθουσα δεξίωσης προτείνεται πάντα να έχουμε κάποιον/α wedding planner ή γραφείο ανθοστολισμού όπου θα μπορέσει να δώσει την custom πινελιά που ταιριάζει στο ζευγάρι.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε την συνολική εμπειρία – είτε βάζοντας φυσικά λουλούδια είτε προσθέτοντας τα λαμπάκια βροχή και πολλές ακόμη ιδέες που θα δώσουν το δικό σας στυλ. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μεταμορφώσει την αίθουσα και να πετύχουμε μαγικά πλάνα σε φωτογραφίες και βίντεο.

8th Art Photography 1204

Η γνώμη μου σαν φωτογράφος γάμου στην Θεσσαλονίκη για το Κτήμα Μυρωνίδη

Όπως ήδη θα είδατε η συγκεκριμένη αίθουσα δεξιώσεων αποτελεί κορυφαία επιλογή στην Ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και συνολικά στην πόλη. Είναι από τις φορές που λέμε you can’t go wrong with that choice.

Ως φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη έχουμε συνεργαστεί σχεδόν σε όλες τις αίθουσες δεξιώσεων της πόλης και για αυτό προσπαθούμε αντικειμενικά να αναδείξουμε επιλογές που θα βοηθήσουν τόσο τα ζευγάρια μας όσο και εμάς τους ίδιους σαν επαγγελματίες.

8A109050