Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη
|

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Ο γάμος του Στέλιου και της Βιβής ήταν ένα πραγματικό party ! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έντονα στοιχεία από κομψές λεπτομέρειες μα πάνω από όλα η φοβερή διάθεση αυτού του ζευγαριού έκανε τον συγκεκριμένο γάμο ξεχωριστό!

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Marryoke βίντεο γάμου

Το βίντεο του γάμου

Η οργάνωση του γάμου

Ο Στέλιος και η Βιβή αφιέρωσαν χρόνο ώστε να οργανώσουν τον γάμο τους όπως πραγματικά ήθελαν οι ίδιοι. Ήθελαν να κάνουν κάτι εντελώς custom που θα αντιπροσώπευε τους ίδιους. Και πραγματικά τα κατάφεραν! Κατάφεραν να ξεχωρίσουν κυρίως με τις προσωπικότητες τους. Μαζί είχαμε οργανώσει το πλάνο γάμου και έτσι όλα κύλησαν άψογα, χωρίς να υπάρξει καθόλου άγχος ή απρόοπτα γεγονότα.

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Οι προετοιμασίες

Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη είχαν στην προετοιμασία τους, τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς οι οποίοι απογείωσαν την τόσο σημαντική ημέρα. Με τη δική τους διάθεση συνέβαλαν στο να δώσουν ένα μεγάλο boost στο ζευγάρι και να απογειωθεί το party. Σαν φωτογράφος γάμου πάντα με ενδιαφέρει να αποτυπώσω όλα τα συναισθήματα – τόσο των καλεσμένων όσο και του ζευγαριού. Γιατί αυτό είναι ο γάμος – μια ημέρα χαράς όπου συμμετέχουν όλοι οι καλεσμένοι.

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Ο γάμος

Η εκκλησία που επέλεξαν ήταν ο Άγιος Γεώργιος Νεομάρτυρας στην Κρήνη. Μία εκκλησία δίπλα στη θάλασσα, πολύ δημοφιλής για την Θεσσαλονίκη. Τον ανθοστολισμό του γάμου ανέλαβε το γραφείο Baptismus, όπου με τα στοιχεία που χρησιμοποίησαν ομόρφυναν τον χώρο ακόμη περισσότερο. Η έκπληξη ήταν πως κατά τη διάρκεια που η Βιβή έφτανε στον Στέλιο – την συνόδευσε ο μικρός Νικόλας με το αυτοκίνητο του. Το μυστήριο κύλησε πολύ όμορφα και χαλαρά και αντίστοιχα στον χώρο αυτό πραγματοποιήσαμε και την φωτογράφιση γάμου.

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Δεξίωση γάμου στο Κτήμα Μυρωνίδη

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Μυρωνίδη. Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο – ιδανικό για να κάνει κάποιος μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου. Το ζευγάρι είχε διακοσμήσει με λαμπάκια τον χώρο που έδωσαν μοναδικές εικόνες. Η είσοδος του ζευγαριού έγινε με ένα φοβερό καλωσόρισμα από όλους τους φίλους τους και το party είχε μόλις αρχίσει!

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Ο Αναστάσιος Ράμμος ως πρόσωπο της βραδιάς

Η έκπληξη που περίμενε τους καλεσμένους ήταν κάτι μοναδικό! Το ζευγάρι είχε καλέσει τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο στον γάμο τους. Ήταν κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν και πραγματικά αυτό που ακολούθησε ήταν φανταστικό. Με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα ο Ράμμος απογείωσε την βραδιά και έκανε την όλη εμπειρία αξέχαστη.

Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Σαν φωτογράφος γάμου πραγματικά λατρεύω τις προκλήσεις και τις νέες εμπειρίες. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και θέλω να δίνουμε αυτήν την ξεχωριστή χροιά στις εικόνες του γάμου τους. Στόχος μου είναι να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να κάνουμε μαζί κάτι διαχρονικό και πρωτότυπο! Αυτός ο γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τον δικό σας γάμο