Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου
| |

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

Σαν φωτογράφος γάμου κάθε χρόνο συνεργάζομαι με δεκάδες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό του γάμου. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της διακόσμησης, του set-up μιας τοποθεσίας και όλες οι λεπτομέρειες αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι των φωτογραφιών γάμου.

Η διακόσμηση λοιπόν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας του γάμου σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει ώστε να γίνει ο γάμος σας μοναδικός και θα ομορφύνει όλη τη διαδικασία. Ας δούμε μαζί μερικές συμβουλές για το πως να κάνετε την ιδανική επιλογή. Σημείωση : Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές που μπορείτε να δείτε και το επίπεδο της δουλειάς είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

1. Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για στολισμό γάμου, πρέπει να καθορίσετε τον προϋπολογισμό σας. Τα λουλούδια μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσα είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Μόλις έχετε έναν προϋπολογισμό στο μυαλό σας, μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε έναν επαγγελματία που βρίσκεται κοντά στο budget σας.

2. Κάντε την έρευνα σας

Μόλις έχετε θέσει τον προϋπολογισμό σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την έρευνα για στολισμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε ζητώντας συστάσεις από φίλους και συγγενείς ή κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο για επαγγελματίες στην περιοχή σας. Αναζητήστε ανθοπωλεία που έχουν εμπειρία με γάμους και που έχουν θετικές κριτικές από προηγούμενους πελάτες. Κάντε μια λίστα με πιθανούς συνεργάτες και αρχίστε να επικοινωνείτε μαζί τους για να οργανώσετε συμβουλές.

3. Πραγματοποιήστε meetings

Όταν θα συνομιλήσετε μαζί τους, φροντίστε να έχετε δημιουργήσει ένα moodboard και μια λίστα με τα είδη λουλουδιών που θέλετε. Το Pinterest θα σας βοηθήσει πολύ στη διαδικασία! Ο ανθοπώλης θα πρέπει να μπορεί να σας δώσει μια εκτίμηση με βάση τον προϋπολογισμό σας και τα λουλούδια που θέλετε. Είναι επίσης σημαντικό να ρωτήσετε για τη διαθεσιμότητά τους την ημέρα του γάμου σας και εάν έχουν ανάλογη εμπειρία στον χώρο του γάμου σας. Στα meetings θα αντιληφθείτε την όρεξη και τη διάθεση που θα έχει ο πιθανός άνθρωπος που θα συνεργαστείτε.

4. Επιλέξτε επαγγελματίες με την ανάλογη εξειδίκευση

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ανθρώπους που έχουν εξειδικευμένη γνώση αυτού που κάνουν. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν εμπειρία και ότι κατανοούν τις μοναδικές προκλήσεις που θα αναλάβουν για τον γάμο σας. Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες από την προηγούμενη δουλειά τους και βεβαιωθείτε ότι έχουν εμπειρία με τα είδη λουλουδιών που θέλετε.

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

5. Δημιουργήστε ένα συμφωνητικό

Αφού καταλήξετε, καλό είναι να υπάρχει ένα συμφωνητικό. Θα πρέπει να περιλαμβάνει τα είδη των λουλουδιών, τον αριθμό των συνθέσεων, την ημερομηνία και ώρα παράδοσης και το συνολικό κόστος. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τη σύμβαση και να κάνετε ερωτήσεις εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι.

6. Μείνετε σε επαφή

Είναι απαραίτητο να μείνετε σε επαφή με τους επαγγελματίες καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας. Επιβεβαιώστε την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης λίγες μέρες πριν τον γάμο σας και βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τον χώρο του γάμου σας. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, φροντίστε να ενημερώσετε τον ανθοπώλη σας το συντομότερο δυνατό.

7. Σκεφτείτε την εποχή του γάμου σας

Είναι σημαντικό να επιλέξετε διακόσμηση και ανθοστολισμό ανάλογα την εποχή που πρόκειται να παντρευτείτε. Η εποχή μπορεί να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα και το κόστος των λουλουδιών. Εάν έχετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο είδος λουλουδιών, βεβαιωθείτε ότι είναι στην εποχή του και είναι διαθέσιμο την ώρα του γάμου σας. Αν όχι, σκεφτείτε να επιλέξετε ένα παρόμοιο λουλούδι ή ένα διαφορετικό χρώμα. Για παράδειγμα ένας χειμωνιάτικος – χριστουγεννιάτικος γάμος διαφέρει πολύ σε σχέση με τον ανθοστολισμού ενός καλοκαιρινού γάμου.

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

8. Εμπιστευθείτε τον επαγγελματία

Τέλος, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τον άνθρωπο που επιλέξατε. Είναι ειδικοί στον τομέα τους και γνωρίζουν πραγματικά από decorations. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία τους και επιτρέψτε τους να κάνουν προτάσεις και συστάσεις. Να είστε open minded και να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε αν χρειαστεί.

9. Απολαύστε τη διαδικασία

Είναι σημαντικό να απολαύσετε τη διαδικασία επιλογής των λουλουδιών του γάμου σας. Μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία, οπότε μην αγχώνεστε πολύ για να τα κάνετε όλα τέλεια. Να θυμάστε ότι η ημέρα του γάμου σας έχει να κάνει με τον εορτασμό της αγάπης και της δέσμευσής σας, και τα λουλούδια σας είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού.

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου να σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα είναι χαρά μου να οργανώσουμε μαζί την ημέρα του γάμου σας.

Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη