Γάμος στην Αγία Σοφία
|

Κτήμα Κυβέλη – Αίθουσα δεξίωσης

Κτήμα Κυβέλη – Αίθουσα δεξίωσης

Πως να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας μοναδική

Κτήμα Κυβέλη

Κτήμα Κυβέλη – Μια εξαιρετική επιλογή για τον γάμο σας

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει πλήθος από αίθουσες δεξιώσεων όπως τις έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον οδηγό. Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε έναν πολύ όμορφο χώρο και συνδυάζει πολλά πράγματα.

Πρόκειται για το Κτήμα Κυβέλη, στην περιοχή Αεροδρομίου της πόλης. Είναι ένα κτήμα που διαθέτει έναν εξωτερικό χώρο μέσα στο πράσινο, προσεγμένο και με άριστη οργάνωση. Ας δούμε μαζί τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου κτήματος.

Η δεξίωση του γάμου σας πρέπει να είναι άριστα οργανωμένη

Βασικός παράγοντας για μια δεξίωση γάμου είναι η σωστή οργάνωση. Όλοι οι συντελεστές θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Σε αυτόν τον τομέα το Κτήμα Κυβέλη ξεχωρίζει, καθώς οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα του είναι επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στα ζευγάρια τους. Τόσο η οργάνωση, η φιλοξενία, το σέρβις και το φαγητό είναι σε άριστα επίπεδα.

Κτήμα Κυβέλη
Κτήμα Κυβέλη
Κτήμα Κυβέλη
Κτήμα Κυβέλη

Η γνώμη μας για την συνεργασία

Ως φωτογράφος γάμου στην Θεσσαλονίκη έχω συνεργαστεί με την πλειοψηφία των αιθουσών δεξίωσης της πόλης. Αυτό που αναζητούμε πάντα είναι η επαγγελματική συνεργασία και η διάθεση για να προσφέρουμε στο ζευγάρι μας κάτι ξεχωριστό. Σε αυτόν τον τομέα συναντάμε μια πολύ ωραία προσέγγιση με τους επαγγελματίες του Κτήματος και είναι κάτι που μπορεί να μην προσέχει ο πολύς κόσμος. Και όμως είναι το behind the scenes που θα δώσει αυτό που επιθυμεί το ζευγάρι.

Γάμος στην Αγία Σοφία
Κτήμα Κυβέλη

Ο εσωτερικός χώρος του κτήματος

Στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την πραγματοποίηση της δεξίωσης στον εξωτερικό χώρο, το κτήμα διαθέτει και έναν προσεγμένο εσωτερικό χώρο για να είμαστε ήσυχοι πως δεν θα συναντήσουμε απρόσμενες καταστάσεις.

8A104474

Η μεγάλη πίστα για χωρό

Πρόκειται για έναν πολύ ευρύχωρο χώρο που δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν τόσο intimate όσο και μεγάλοι γάμοι με πολλούς καλεσμένους. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως υπάρχει άνεση χώρου ώστε να χορέψουν όλοι και να καθίσουν στα τραπέζια τους χωρίς να νιώθουν ότι περιορίζονται.

Review από γάμο στο Κτήμα Κυβέλη

Tα αποτελέσματα ήταν ονειρικά και ανυπομονούμε να ξανακάνουμε φωτογράφιση με τον Κώστα στο μέλλον – είναι εθισμός!

THE COMPLETE

Lookbook

Εδώ θα δείτε εικόνες από αληθινό γάμο στο Κτήμα

Keypoints του κτήματος


8A104118

Κτήμα Κυβέλη

Μια εξαιρετική επιλογή για την δεξίωση του γάμου σας στην Θεσσαλονίκη

https://kiveli-events.gr/

  • Οργάνωση
  • Επαγγελματισμός
  • Άνεση χώρου
  • Εξαιρετική τοποθεσία
  • Προσεγμένο φαγητό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

ΓΑΜΟΥΣ

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

ασ δημιουργησουμε κατι

ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Φωτογραφοι γαμου Θεσσαλονικη

Η δημιουργία μοναδικών projects έργων και η γνωριμία με ενθουσιώδη ζευγάρια είναι μέρος του ταξιδιού. Ας κάνουμε αυτή τη βόλτα μαζί και ας δημιουργήσουμε κάτι αξέχαστο.

Η φωτογραφία γάμου στην πιο αιθέρια και αυθεντική εκδοχή της.
Οι στιγμές του γάμου είναι γεμάτες με συναισθήματα, αυθόρμητες αντιδράσεις, γέλιο και συγκίνηση. Η δική μας ματιά στη φωτογράφιση γάμου καταγράφει και συμπυκνώνει όλα αυτά σε μια εικόνα.