Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency
|

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Ο Θοδωρής και η Αθηνά είναι ένα από τα ζευγάρια τα οποία χαρακτηρίζονται από τον κλασικό και elegant χαρακτήρα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο στυλ που επέλεξαν για τον γάμο τους καθώς όλα διέπονται από μια αρμονία αντίστοιχη με το στυλ τους. Ας δούμε αναλυτικά την οργάνωση και τα στοιχεία της γαμήλιας ημέρας και όχι μόνο.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Η κάλυψη των προετοιμασιών

Όπως σε κάθε γάμο έτσι και εδώ ξεκινάμε τη βάση μας από την σωστή οργάνωση – την επικοινωνία με τους υπόλοιπους συντελεστές και το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα. Όλα τα παραπάνω συντελούν σε μια ιδανική γαμήλια ημέρα και για αυτό από τα πρώτα κιόλας ραντεβού δίνουμε μεγάλη σημασία στο να υπάρχει η κατάλληλη συνεννόηση.

Ξεκινάμε όπως πάντοτε με την κάλυψη των προετοιμασιών. Ο Θοδωρής αρχικά ετοιμάστηκε στο σπίτι του στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Πλάι του βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι από την Ιταλία, την Ρουμανία και διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτός ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας δίνει μια ξεχωριστή ζεστασιά στα πλάνα μας αλλά και στα vibes της ημέρας εκείνης συνολικά. Καταγράψαμε με storytelling τρόπο την ετοιμασία του, δίνοντας προτεραιότητα στις στιγμές και διατηρώντας τον elegant χαρακτήρα.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Η προετοιμασία της Αθηνάς έγινε στο Hyatt Regency και συγκεκριμένα στη σουίτα του ξενοδοχείου. Πάντοτε ένα ξενοδοχείο μας προσφέρει διαφορετικές ανέσεις όπως η χρήση διαφορετικών χώρων που είναι πολύ μεγάλο bonus για τα πλάνα μας. Η Αθηνά είχε μαζί τις αγαπημένες φίλες της οι οποίες την βοήθησαν να ετοιμαστεί. Όπως θα δείτε από το υλικό το στοιχείο που κυριαρχεί είναι το storytelling elegance. Η αφήγηση μέσα από την κομψότητα. Είμαστε πλέον έτοιμοι να περάσουμε στο μυστήριο του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Φωτογράφιση γάμου στην Αγία Σοφία

Ο γάμος έγινε σε μια από τις πιο ξεχωριστές εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, την Αγία Σοφία. Εκεί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι που ανυπομονούσαν να δουν τον γάμο της Αθηνάς και του Θοδωρή. Μέσα σε ένα επιβλητικό ναό τελέστηκε το μυστήριο του γάμου . Η επιλογή της εκκλησίας ήταν ιδανική καθώς έδενε όμορφα με το συνολικό στυλ του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Φωτογράφιση γάμου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency

Ακολούθησε η φωτογράφιση της ίδιας ημέρας. Επιλέξαμε να την πραγματοποιήσουμε στον χώρο όπου θα ήταν και η δεξίωση. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μας πρόσφερε ιδανικά backgrounds για την φωτογράφιση μας. Συμμετρική γεωμετρία και αρχοντικό στυλ συνέθεσαν ένα όμορφο και ιδιαίτερο location για τα πλάνα μας.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Δεξίωση γάμου στο Hyatt Regency

Αφού ολοκληρώσαμε και την φωτογράφιση της ίδιας ημέρας περνάμε στην δεξίωση. Είχε ετοιμαστεί ένα πολύ όμορφο setup με λουλούδια και fairy lights που έκανε όλη την αίθουσα να λάμπει. Εξαιρετική ιδέα ήταν επίσης και το Phone Booth στο οποίο οι καλεσμένοι άφηναν τις ευχές τους στο τηλέφωνο. Το ζευγάρι πραγματοποίησε την είσοδο του και η δεξίωση ξεκίνησε. Η έναρξη έγινε με ένα πολύ όμορφο βαλς το οποίο χόρεψε το ζευγάρι και στη συνέχεια οι γονείς. Στη συνέχεια η βραδιά κύλησε με ένα αληθινό party.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency
Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency
Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regency

Next day φωτογράφιση στο ωραιότερο σημείο της Θεσσαλονίκης

Η after φωτογράφιση έγινε ίσως στο πιο όμορφο σημείο της Θεσσαλονίκης -σε ένα ρετιρέ διαμέρισμα επί της Λ. Νίκης με θέα όλον τον Θερμαϊκό κόλπο και το λιμάνι. Η θέα έκοβε την ανάσα και μας χάρισε πανέμορφα backgrounds. Από την Πλατεία Αριστοτέλους έως και το Λιμάνι ήταν όλα διαθέσιμα για να απογειώσουν το φωτογραφικό μας αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση γάμου στο Hyatt Regen