Γάμος στην Αγία Σοφία
|

Γάμος στην Αγία Σοφία

Γάμος στην Αγία Σοφία

Όταν η Αγγλία συνάντησε την Ελλάδα τότε κάτι μαγικό γεννήθηκε. Σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε την ερωτική ιστορία της Σοφίας και του Karl – δύο μοναδικών ανθρώπων. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό πολυπολιτισμικό γάμο γεμάτο εμπειρίες και έντονες στιγμές.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Από την Αγγλία στην Ελλάδα

Ο Karl και η Σοφία ήταν μόνιμοι κάτοικοι Αγγλίας, εκεί όπου και γνωρίστηκαν. Η ιστορία τους αποτελεί κάτι το συγκινητικό και σίγουρα ξεχωριστό. Δύο ζεστές ψυχές που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν οργανώσαμε έναν γάμο που έφερε κοντά δύο κουλτούρες, την αγγλική και την ελληνική.

Pre Wedding φωτογράφιση στο Λονδίνο

Η γνωριμία μας έγινε στο Λονδίνο όπου και πραγματοποιήσαμε μια ξεχωριστή pre wedding φωτογράφιση. Ήδη ήταν ξεκάθαρο πως η συνεργασία μας επρόκειτο να είναι συναρπαστική! Γιατί πάνω από όλα με όλους τους ανθρώπους που συνεργάζομαι με ενδιαφέρει να έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία.

Η οργάνωση του γάμου

Το ζευγάρι ήθελε να οργανώσει τον γάμο του όσο καλύτερα γινόταν. Μαζί λοιπόν συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες και διαμορφώσαμε το ιδανικό timeline ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Και πραγματικά το πετύχαμε! Χάρη στην σωστή προετοιμασία δημιουργήσαμε κάτι εξαιρετικό όπως το είχε φανταστεί το ζευγάρι. Πάνω από όλα όμως περάσαμε καλά και διασκεδάσαμε με την καρδιά μας.

Η ημέρα του γάμου ξεκίνησε με την προετοιμασία του Karl. Ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Egnatia Palace που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκεί, σε ένα δωμάτιο με θέα το κέντρο της πόλης ετοιμάστηκε με τη βοήθεια των αγαπημένων του φίλων και του πατέρα του. Ντύθηκαν όλοι μαζί χαρίζοντας μας έτσι πολύ διαδραστικά πλάνα – όπως ακριβώς συνέβη η ιστορία. Όπως θα δείτε τα vibes ήταν πολύ δυνατά.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Συνεχίσαμε με την προετοιμασία της Σοφίας η οποία ετοιμάστηκε στο σπίτι όπου μεγάλωσε. Την Σοφία βοήθησαν να ετοιμαστεί οι φίλες της από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω με μια λέξη όσα επικράτησαν στην ετοιμασία θα ήταν party! Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα στο σπίτι – τόσο από τη ζεστασιά των γονιών της όσο και από την μοναδική διάθεση της Σοφίας.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Highlight της ετοιμασίας αποτέλεσε το έθιμο με το παπούτσι. Όπως συνηθίζεται ο κουμπάρος φοράει το παπούτσι στη νύφη και συχνά βάζει χρήματα. Ο κουμπάρος εδώ, είχε τυπώσει χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Karl τα οποία τοποθέτησε σε έναν χαρτοφύλακα και πρόσφερε στη Σοφία. Ήταν μια από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχω συναντήσει!

Γάμος στην Αγία Σοφία

Αφού λοιπόν η Σοφία φόρεσε το νυφικό της αποτυπώσαμε διάφορες όμορφες και δημιουργικές στιγμές και ήμασταν έτοιμοι για το μυστήριο του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στην Αγία Σοφία

Ο γάμος στην Αγία Σοφία είναι σίγουρα ξεχωριστός καθώς η συγκεκριμένη εκκλησία αποτελεί ένα μνημείο της πόλης μας. Για αυτόν τον λόγο επέλεξαν η Σοφία και ο Karl να ενώσουν τις ζωές τους σε αυτή την εκκλησία. Όλος ο χώρος αναδείχθηκε χάρη στην εξαιρετική διακόσμηση που έδωσε μια εξαιρετική χροιά.

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και συγκινητική τελετή στην Αγία Σοφία καθώς το ζευγάρι είχε στο πλευρό του τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή βγάλαμε τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες και ήμασταν έτοιμοι να συνεχίσουμε την φωτογράφιση μας.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Η φωτογράφιση του γάμου συνδύασε εσωτερική και εξωτερική τοποθεσία καθώς είχε μια πρόσκαιρη καταιγίδα. Αυτό όμως δε μας πτόησε καθόλου στο να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μαζί με το ζευγάρι και τις bridesmaids/groomsmen.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Κυβέλη

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει μια αξέχαστη δεξίωση στο Κτήμα Κυβέλη. Η δεξίωση ήταν πραγματικά μοναδική γιατί συνδύασε την πολυπολιτισμικότητα του γάμου με την ζωντάνια και το κέφι του ζευγαριού. Αρχικά τη βραδιά άνοιξε μια μπάντα με lounge μουσική και στη συνέχεια το ζευγάρι έκανε την είσοδο του. Στη συνέχεια ακολούθησε το δείπνο και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι λόγοι.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Στους λόγους μίλησαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού όπου ανέφεραν ιδιαίτερες ιστορίες και μοιράστηκαν πτυχές της ζωής του Karl και της Σοφίας. Ήταν πραγματικά συγκινητικές στιγμές, στιγμές με γέλιο και έντονα συναισθήματα. Στο τέλος τους λόγους έκλεισε το ζευγάρι.

Ακολούθησε μια μαγική χορογραφία καθώς και το κόψιμο της τούρτας. Όλα ήταν έτοιμα για ένα αληθινό party! Όλοι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην πίστα για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν αυτή την τόσο ιδιαίτερη για το ζευγάρι στιγμή. Στη συνέχεια της βραδιάς ακολούθησαν κάποια πολύ πρωτότυπα events. Επειδή η ουσία του γάμου ήταν η ένωση της ελληνικής και αγγλικής κουλτούρας το ζευγάρι είχε κανονίσει να υπάρχουν παραδοσιακοί χορευτές όπου έδειξαν χορούς όπως το συρτάκι και άλλα παραδοσιακά. Το αποκορύφωμα όμως ήταν το ζεϊμπέκικο με το σπάσιμο πιάτων! Όλοι ενθουσιάστηκαν και μας χάρισαν μοναδικά πλάνα!

Γάμος στην Αγία Σοφία

Επίλογος

Είναι τόσο όμορφο να συνεργάζομαι με ζευγάρια τα οποία αντιμετωπίζουν τον γάμο τους σαν την πιο ωραία ερωτική ιστορία και θέλουν πραγματικά να γιορτάσουν! Η Σοφία και ο Karl μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μαζί δημιουργήσαμε κάτι μοναδικό. Στόχος μου πάντοτε σαν φωτογράφος γάμου είναι να προσφέρω κάτι που δεν το έχει καν φανταστεί το ζευγάρι. Και αυτό πραγματοποιήσαμε και εδώ…

Testimonials

Τι να πούμε για τον Κώστα και το 8th art! Έχουμε δουλέψει μαζί από πέρσι, σε προετοιμασία για το γάμο μας. Μιλήσαμε από το τηλέφωνο και αμέσως καταλάβαμε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο επικοινωνιακό και επαγγελματία, με εμπειρία που πάνω από όλους μπορούσαμε να του δείξουμε εμπιστοσύνη. Το στυλ της φωτογραφίας του είναι πραγματικά υπέροχο και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που απλά αγαπήσαμε! Μας πρότεινε πρώτα ένα χρόνο πριν από το γάμο να κάνουμε μια φωτογράφιση στην πόλη που μέναμε (το Λονδίνο), και περασαμε μια τέλεια μέρα μαζί με φοβερά αποτελέσματα. Και την ίδια την ημέρα του γάμου, ο Κώστας έδειξε τεράστια ευελιξία και έλυσε πολλά προβλήματα που εμείς δεν ξέραμε καν ότι υπήρχαν. Και πάλι τα αποτελέσματα ήταν ονειρικά και ανυπομονούμε να ξανακάνουμε φωτογράφιση με τον Κώστα στο μέλλον – είναι εθισμός!

Γάμος στην Αγία Σοφία