Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη
|

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού που σχεδίασε με πολύ προσοχή τον γάμο του. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με το οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν πραγματοποίησαν τον αρραβώνα τους. Η Βαϊτσα και ο Κώστας επέλεξαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία στη ζωή τους και το γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Η εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας

Η Βαϊτσα και ο Κώστας έδωσαν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και ήθελαν μόνο το καλύτερο για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Έτσι δημιουργήσαμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, συζητήσαμε key points, ανταλλάξαμε γνώμες και τους δώσαμε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Γιατί το πιο σημαντικό κομμάτι στο να έχουμε απόλυτη επιτυχία είναι η σωστή προετοιμασία.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Ξεκινήσαμε με την κάλυψη των προετοιμασιών τόσο του γαμπρού όσο και της νύφης. Είχαμε συζητήσει σε meetings τα όσα θα συνέβαιναν και έτσι υπήρχε μια πολύ καλή οργάνωση. Πάντοτε φωτογραφίζουμε με τρόπο αφηγηματικό που εξιστορεί με φυσικότητα όλα όσα συνέβησαν. Στο σπίτι του Κώστα ήταν από νωρίς μαζεμένοι φίλοι και συγγενείς για να τον βοηθήσουν να ετοιμαστεί. Αντίστοιχα στην Βαϊτσα βρέθηκαν πλαί της αγαπημένες φίλες που μάλιστα επέλεξαν να βάλουν ίδια φορέματα για να υπάρχει απόλυτη χρωματική αρμονία. Το χρώμα των φορεμάτων ήταν το κόκκινο καθώς πρόκειται για Χριστουγεννιάτικο γάμο.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια ακολούθησε το μυστήριο όπου βρέθηκε πλήθος συγγενών και καλεσμένων για να τιμήσουν το ζευγάρι. Μέσα σε ένα πλήρως εορταστικό, λόγω Χριστουγέννων, κλίμα έγινε ένα εξαιρετικό μυστήριο γάμου. Στην έξοδο τους περίμεναν για να τους ρίξουν ρυζάκι και να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα που είχαν ετοιμάσει αλλά και να γευτούν κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση γάμου στο Polis Convention Center

Ακολούθησε η φωτογράφιση του γάμου στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση, στο Polis Convention. Ο χώρος της δεξίωσης είχε στολιστεί γιορτινά και ήταν μοναδικές οι εικόνες που μας χάρισε. Οι Χριστουγεννιάτικοι γάμοι έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και χωρίς αμφιβολία έχουν μια μοναδική αίγλη.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Μετά την φωτογράφιση ήρθε η καλύτερη στιγμή του γάμου! Η δεξίωση στο Polis ! Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για δεξίωση γάμου στην Θεσσαλονίκη και για αυτόν τον λόγο τον έχουμε συμπεριλάβει και στον οδηγό μας με τις αίθουσες δεξιώσεων στην Θεσσαλονίκη. Ο χώρος ήταν και αυτός στολισμένος με μαγικά λαμπάκια στην πίστα και χριστουγεννιάτικες πινελιές. Το κέφι και τον παλμό τον έδωσε το ζευγάρι όπου συμπαρέσυρε όλους τους καλεσμένους.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Next Day φωτογράφιση στον Άγιο Νικόλαο Νάουσα

Για την after φωτογράφιση μας πρότεινα να κάνουμε έναν συνδυασμό που θα έδινε μια μεγάλη ποικιλία στο τελικό μας αποτέλεσμα. Έτσι πρότεινα να κινηθούμε σε πανέμορφα μέρη με φυσικό τοπίο. Μια από τις επιλογές που ξεχωρίζουν είναι το πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Νάουσα. Εκεί βρίσκουμε έναν πλούτο φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πλούσιο πράσινο. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ζευγάρια που τους ταιριάζει το ρομαντικό στυλ.

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

After φωτογράφιση σε χιονοδρομικό κέντρο

Αφού ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της φωτογράφισης μας, συνδυάσαμε και κάτι πραγματικά πρωτότυπο που ήταν η φωτογράφιση σε χιονοδρομικό κέντρο. Μέσα σε ένα ολόλευκο σκηνικό, με πολύ κρύο, θέλαμε να αποτυπώσουμε το contrast του παγωμένου background με την ζεστασιά της αγάπης. Και πραγματικά οι εικόνες μας δικαίωσαν!

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη