Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη
|

Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη

Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη

Ο αρραβώνας αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ενός ζευγαριού μέχρι την ημέρα του γάμου. Γίνεται πλέον επίσημη η σχέση και γνωρίζονται αντίστοιχα οι οικογένειες από τις δύο μεριές. Η Βαϊτσα και ο Κώστας επέλεξαν να κάνουν μια πραγματική γιορτή στον αρραβώνα τους.

Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη

Αρραβώνας στο Κτήμα Περέκ

Η τοποθεσία που επέλεξαν για τον αρραβώνα τους ήταν το Κτήμα Περέκ. Το συγκεκριμένο Κτήμα προσφέρεται τόσο για γάμους όσο και για άλλου είδους εκδηλώσεις καθώς ο πανέμορφος εξωτερικός του χώρος είναι ιδανικός. Με θέα την Θεσσαλονίκη λοιπόν επέλεξαν να αρραβωνιαστούν τα παιδιά και εμείς ήμασταν εκεί για να καταγράψουμε τις χαρούμενες στιγμές τους. Αρχικά πραγματοποιήσαμε την φωτογράφιση αλλά και την βιντεοσκόπηση πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Χρησιμοποιήσαμε τους χώρους του κτήματος οι οποίοι μας χάρισαν πολύ όμορφες εικόνες. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και μας χάρισαν εξαιρετικές εικόνες.

Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη

Δεξίωση στο Κτήμα Περέκ

Αφού ολοκληρώσαμε την φωτογράφιση ακολούθησε η δεξίωση στο Κτήμα. Το ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του και ξεκίνησε πραγματικά μια γιορτή. Είχε σουρουπώσει οπότε οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Οι γονείς μίλησαν και εξέφρασαν τα συναισθήματα τους στα παιδιά. Δόθηκαν τα δώρα και ξεκίνησε το party μέχρι το πρωί.

Αρραβώνας στην Θεσσαλονίκη

Το βίντεο του αρραβώνα

Το στυλ του αρραβώνα ήταν classy & elegant όπως ακριβώς και το στυλ του ζευγαριού.

Την νύχτα ξεχώρισαν οι λήψεις με το Drone που κατέγραψαν το κτήμα αλλά και όλο το set up του αρραβώνα στην Θεσσαλονίκη.

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Greece Wedding Photographer