Φωτογράφιση γάμου Porto Palace
|

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Το Porto Palace είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη. Εδώ λοιπόν επέλεξαν η Δέσποινα και ο Αχιλλέας να πραγματοποιήσουν την δεξίωση και τη φωτογράφιση του γάμου τους. Ας δούμε μαζί την ιστορία του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Η οργάνωση της ημέρας του γάμου

Μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην Θεσσαλονίκη ξεκινήσαμε την ημέρα του γάμου με την κάλυψη στις προετοιμασίες του Αχιλλέα και της Δέσποινας. Και οι δύο ετοιμάστηκαν στα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που επιθυμούσε ένα elegant & classy στυλ οπότε η φωτογραφική μας προσέγγιση μας ήταν αντίστοιχη.

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Γάμος στην Αγία Σοφία

Το μυστήριο του γάμου έγινε σε μια από τις πιο γνωστές εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, την Αγία Σοφία. Έχοντας φωτογραφίσει πλήθος γάμων στην Αγία Σοφία, γνωρίζουμε ακριβώς τον χώρο και τις κατάλληλες γωνίες για την ιδανική αποτύπωση του μυστηρίου. Φτάνοντας στην εκκλησία η Δέσποινα με το πανέμορφο νυφικό της φόρεμα έλαμπε μέσα στο κέντρο της πόλης. Έτσι θέλαμε να αποτυπώσουμε το στυλ της σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας. Το μυστήριο ξεκίνησε και ο ναός γέμισε από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού. Κάναμε μια πολύ διακριτική καταγραφή, έχοντας όλες τις στιγμές που θα θυμίζουν στο ζευγάρι εκείνη την ημέρα.

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Φωτογράφιση γάμου στο Kitchen Bar

Μετά το τέλος του μυστηρίου κατευθυνθήκαμε σε ένα bar που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη μας, το Kitchen bar. Είναι ίσως ένα από τα πιο ταιριαστά μπαρ της Θεσσαλονίκη για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Έτσι προτείναμε στο ζευγάρι να γίνει εκεί η φωτογράφιση της ίδιας μέρας καθώς τα χαρακτηριστικά λαμπάκια καθώς και όλη η διακόσμηση είναι το ιδανικό background για μοναδικές εικόνες. Αφού ήπιαμε το ποτό μας και βγάλαμε τις εικόνες μας, συνεχίσαμε την φωτογράφιση μας.

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Φωτογράφιση γάμου στο Porto Palace

Σειρά τώρα είχε ο χώρος της δεξίωσης. Εδώ εκμεταλλευτήκαμε το lobby και μερικούς ακόμη χώρους του ξενοδοχείου για να εμπλουτίσουμε το αποτέλεσμα μας. Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση γάμου περάσαμε στην αίθουσα της δεξίωσης. Σε αυτήν την στολισμένη και περιποιημένη αίθουσα είχαν μαζευτεί οι καλεσμένοι που υποδέχτηκαν εγκάρδια το ζευγάρι και πέρασαν μια όμορφη βραδιά μαζί τους.

Φωτογράφιση γάμου Porto Palace

Testimonials

Για την ημέρα του γάμου μας επιλέξαμε τον Κώστα! Η συνεργασία μας ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα!!Το φωτογραφικό υλικό το λάβαμε πολύ σύντομα και είναι εξαιρετικό!! Κώστα και όλη την ομάδα σου, σας ευχαριστούμε πολύ που αποτυπώσατε τη ξεχωριστή αυτή μέρα μας!!