Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη
|

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Ένας γάμος ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η εποχή που θα γίνει. Οι χριστουγεννιάτικοι γάμοι αποτελούν πλέον μια εξαιρετική τάση και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους την πιο όμορφη και γιορτινή εποχή του χρόνου. Ο Χάρης και η Κατερίνα διάλεξαν την ημερομηνία του γάμου τους 26/12 με βάση την εορταστική περίοδο. Η οργάνωση του γάμου έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα όμως πήγαν εξαιρετικά και με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια βγήκε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Οι προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες του Χάρη και της Κατερίνας έγιναν στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Ο Χάρης ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στον Πολύγυρο, Χαλκιδικής. Εκεί βρισκόταν η οικογένεια του και όλοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι για να τον βοηθήσουν στην ετοιμασία του. Ολοκληρώνοντας την ετοιμασία του γαμπρού περάσαμε στην ετοιμασία της νύφης.

Η νύφη επέλεξε να ετοιμαστεί στο Mediterranean Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πολλές φορές συζητώντας με τα ζευγάρια μου φτάνουμε στο θέμα της τοποθεσίας που θα ετοιμαστεί η νύφη. Πάντοτε προτείνω το ξενοδοχείο ως τοποθεσία καθώς προσφέρει πολλά οφέλη. Αρχικά, τόσο για τις φωτογραφίες του γάμου όσο και για το βίντεο γάμου είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να επιλέξει κανείς. Όλοι οι χώροι ενός ξενοδοχείου είναι έτσι διαμορφωμένοι που βοηθούν στα πλάνα μας. Επίσης δεν υπάρχει το άγχος από το να ετοιμαστεί ένα σπίτι πριν και μετά την προετοιμασία της νύφης. Όλα είναι έτοιμα και περιποιημένα ανά πάσα στιγμή. Έτσι λοιπόν, εάν σκέφτεστε να κάνετε την προετοιμασία σας σε κάποιο ξενοδοχείο, μην έχετε καμία αμφιβολία.

Η Κατερίνα είχε πλάι της τους αγαπημένους ανθρώπους της που την βοήθησαν να ετοιμαστεί. Στόχος μου κάθε φορά είναι να καταγράψω με τρόπο δημιουργικό όλες τις στιγμές που διαδραματίζονται ταυτόχρονα. Τα βλέμματα, οι εκφράσεις και συνολικά όλο το feeling του γάμου.

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Το μυστήριο του γάμου έγινε στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών, στη Βούλγαρη. Εκεί με τη συνδρομή του ανθοστολισμού ο χώρος της εκκλησίας άλλαξε όψη. Δημιουργήθηκε ένας όμορφος διάδρομος με φυσικά λουλούδια και Αλεξανδρινά που ταίριαζαν απόλυτα στην χριστουγεννιάτικη εποχή. Επίσης υπήρχε και μια καμάρα που έκανε ξεχωριστές τις φωτογραφίες μετά το τέλος του μυστηρίου.

Τον στολισμό επιμελήθηκε το γραφείο Love Affair.

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφηση στο Mediterranean Palace

Μετά το μυστήριο επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο και εκμεταλλευτήκαμε τους στολισμένους χώρους του με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Ξεχώριζε το ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο κεντρικό lobby. Οι εικόνες είχαν όλο το mood του γάμου. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί με τους κουμπάρους του και αμέσως μετά ακολούθησε η δεξίωση.

Δεξίωση γάμου στο Wedding Story

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Wedding Story. Με πολύ διάθεση και ζεστασιά από τους καλεσμένους έγινε ένα party το οποίο θα μείνει αξέχαστο στο ζευγάρι.

Χριστουγεννιάτικος Γάμος στην Θεσσαλονίκη

Next Day Φωτογράφηση στην Χαλκιδική

Για την Next Day φωτογράφηση επιλέξαμε να συνδυάσουμε την ομορφιά της φύσης και της θάλασσας. Δύσκολα θα βρεις μέρος που συνδυάζει τα παραπάνω, εκτός και αν πρόκειται για την Χαλκιδική. Ταξιδέψαμε στο δεύτερο πόδι και συγκεκριμένα στη Βουρβουρού για να κάνουμε την φωτογράφηση μας. Ο καιρός ήταν φανταστικός και μας βοήθησε μέσα στην χειμερινή περίοδο να φωτογραφηθούμε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το βίντεο του γάμου

Την βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου γάμου επιμελήθηκε αποκλειστικά ο Σταύρος Καϊτεζίδης. Ως βιντεολήπτης γάμου, έδωσε όλες τις απαραίτητες κατευθύνσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα τέλειο σκηνοθετικό αποτέλεσμα που θυμίζει ταινία. Με μεγάλη προσοχή σε κάθε πλάνο του και κάθε μικρή λεπτομέρεια έκανε αυτόν τον χριστουγεννιάτικο γάμο να μοιάζει μοναδικό. Το βίντεο γάμου δεν είναι μια απλή καταγραφή για τον συγκεκριμένο επαγγελματία. Προσπαθεί να δημιουργήσει έναν συνδυασμό όμορφων στιγμών και ιστοριών με το δικό του στυλ.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Ελάτε να οργανώσουμε τον δικό σας Χριστουγεννιάτικο γάμο στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος Γάμου Θεσσαλονίκη