Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο - Next Day στην Χαλκιδική
|

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο – Next Day στην Χαλκιδική

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο – Next Day στην Χαλκιδική

Από το Λονδίνο στην Ελλάδα

Όπως έχω αναλύσει πολλές φορές στα blog posts σε κάθε φωτογράφηση που κάνω με ενδιαφέρει να δώσω ένα μοναδικό αποτέλεσμα – διαφορετικό και πρωτότυπο. Έτσι λοιπόν με τον Θεόφιλο και την Ιωάννα οργανώσαμε το concept της φωτογράφησης για την βάπτιση του παιδιού τους. Το ζευγάρι είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου και ο χρόνος που είχαν στην Ελλάδα ήταν πολύ περιορισμένος. Μέσα λοιπόν στο διάστημα που ήταν εδώ για τις διακοπές τους οργανώσαμε την φωτογράφηση τους.

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο - Next Day στην Χαλκιδική

Φωτογράφηση στη Χαλκιδική

Η φωτογράφηση του μικρού πρωταγωνιστή έγινε πριν τη βάπτιση σε μια μαγική τοποθεσία – στο Blue Carpet Suites. Εκεί είχαν επιλέξει τα παιδιά να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και καταφέραμε να συνδυάσουμε τα χαλαρά vibes με την φωτογράφηση βάπτισης. Ήθελα όλο το αποτέλεσμα να θυμίζει fun & joy στην θάλασσα – σαν μια πανέμορφη ημέρα στην παραλία. Και όντως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε καθώς όλη η φωτογράφηση είναι γεμάτη από στιγμές ζωντάνιας και ξεγνοιασιάς. Ακριβώς αυτό που εκφράζει και τους γονείς.

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο

Η βάπτιση καθώς και η δεξίωση έγιναν στο Κτήμα Λίκνο. Ένας εξαιρετικός χώρος λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη που ενδείκνυται για elegant δεξιώσεις. Όλα ήταν στην εντέλεια – από τον στολισμό μέχρι τις λεπτομέρειες του μυστηρίου. Ο χώρος προσφέρεται για εξαιρετικές φωτογραφίες και σαφώς τον εκμεταλλευτήκαμε δημιουργικά. Κάτι αξιοσημείωτο για το κτήμα Λίκνο είναι η ζεστή φιλοξενία που λαμβάνουμε κάθε φορά που συνεργαζόμαστε. Σε ό,τι χρειαστούμε για ένα καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα θα είναι δίπλα μας για να το προσφέρουν. Είναι κάτι που σπανίζει στις μέρες μας όμως κάνει την διαφορά καθώς φαίνεται πως οι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για το άρτιο οπτικό αποτέλεσμα.

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο - Next Day στην Χαλκιδική

Δεξίωση στο Κτήμα Λίκνο

Μετά το τέλος του μυστηρίου της βάπτισης ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος. Με ανάλαφρη διάθεση και χωρίς καθόλου άγχος το ζευγάρι απόλαυσε τις νόστιμες γευστικές προτάσεις και μοιράστηκε την χαρά με τους καλεσμένους.

Φωτογράφηση βάπτισης στο Κτήμα Λίκνο - Next Day στην Χαλκιδική

Το βίντεο της βάπτισης

Τι είπαν για εμάς

Αγαπημένε μας Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε θερμά για τις υπέροχες αναμνήσεις που δημιούργησες για την οικογένεια μας. Γνωριστήκαμε τυχαία όταν έπρεπε να βγάλουμε φωτογραφίες διαβατηρίου για το τότε νεογέννητο μωράκι μας, συνεχίσαμε με φωτογράφιση νεογέννητου και φέτος το καλοκαίρι χωρίς δεύτερη σκέψη συνεργαστήκαμε ξανά για τη βάφτιση του γιου μας και next day photoshooting στην παραλία. Το αποτέλεσμα ήταν απερίγραπτα όμορφο.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας φοβερά ταλαντούχος φωτογράφος και πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος. Ευχάριστος στη συνεργασία, πρόθυμος να έρθει όπου είσαι, ευελικτος να καταλάβει τι θέλεις και υπομονετικός να το πετύχει. Το διασκεδάσαμε πολύ και ανυπομονούμε να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον σε σημαντικές αλλά και καθημερινές στιγμές μας.

Θεόφιλε & Ιωάννα να σας ζήσει ο κούκλος σας!