FAQ

Συμβουλές για τη φωτογράφηση του γάμου

Πως να οργανώσετε τον τέλειο γάμο
Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή
8A103620

Ένας γάμος τους θερινούς μήνες σε εξωκλήσι έχει μια αύρα μοναδική. Προσφέρει μια αίσθηση διαφορετική τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους. Το αεράκι, η θέα και το μυστήριο σε ανοιχτό χώρο είναι μόνο μερικά από τα highlights. Σαφώς και οι φωτογραφίες έχουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό και θυμίζουν τοπίο άλλης περιοχής.

Συμβουλή 8th Art Photography : Εάν έχετε τη δυνατότητα και το σκέφτεστε τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον γάμο σε εξωκλήσι.

Προτάσεις για εκκλησίες και εξωκλήσια στη Θεσσαλονίκη.

Η απάντηση είναι ναι και πάλι ναι! Τους θερινούς μήνες δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό από μια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο. Ανάλαφρη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και αεράκι δροσιάς. Μια δεξίωση γάμου σε εξωτερικό χώρο συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα. Οι εικόνες που δημιουργούνται αντίστοιχα έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Δείτε εδώ τις προτεινόμενες αίθουσες δεξιώσεων στην Θεσσαλονίκη.

Συμβουλή 8th Art Photography : Βλέποντας τα κέντρα δεξιώσεων που διαθέτουν εξωτερικό χώρο, ζητήστε να δείτε και το εσωτερικό τους σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι τόσο καλός.

Η έννοια της λέξης “Φωτογραφία” είναι Φωτός – Γραφή. Το Α και το Ω στο επάγγελμα μας είναι το Φως. Λατρεύουμε να δουλεύουμε με το φυσικό φως του ήλιου. Δίνει έναν ανάλαφρο και αιθέριο τόνο στο στυλ των φωτογραφιών μας. Φυσικά εάν δεν υπάρχει το φυσικό φως, τότε δημιουργούμε εμείς. Σίγουρα το τεχνητό φως δεν είναι ίδιο με το φως του ήλιου.

Συμβουλή της 8th Art Photography : Προτείνουμε να μην κλείσετε πολύ αργά την ώρα του γάμου σας. Είναι επιθυμητό να έχουμε φυσικό φως πριν και μετά την τελετή έτσι ώστε να καταγράψουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Δύο πολύ βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ. Φυσικά, δεν επηρεάζουν μόνο τις φωτογραφίες αλλά είναι καθοριστικά για την ίδια την νύφη. Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει και επιλέξτε επαγγελματίες που εμπιστεύεστε.

Συμβουλή της 8th Art Photography : Με κάθε ζευγάρι που συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος , προτρέπει να βλέπει φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά χτενίσματα μακιγιάζ πριν τον γάμο. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες πριν τον γάμο. Φροντίστε να επιλέξετε ένα χτένισμα / μακιγιάζ που να αναδεικνύει το πρόσωπο σας! Όλοι θέλουν να βλέπουν το λαμπερό χαμόγελο σας και τη λάμψη των ματιών σας.

Το νυφικό φόρεμα αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο του γάμου για την νύφη. Είναι τόσο χαρακτηριστικό και διαχρονικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές νυφικών φορεμάτων. Κάθε γάμος όμως είναι μοναδικός. Όπως και κάθε άνθρωπος. Το στυλ του νυφικού φορέματος θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το στυλ του γάμου. Εσείς θα είστε αυτή που θα καθορίσει το στυλ του νυφικού σας βάσει του χαρακτήρα σας και του γάμου που έχετε ονειρευτεί. Νυφικά Mikado, Νυφικά γοργονέ, Νυφικά σε Α γραμμή, Boho νυφικά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.

Συμβουλή 8th Art Photography : Δείτε τι σας ταιριάζει και δοκιμάστε επιλογές που δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας. Μπορεί να σας κάνει το κλικ!

Αρχικά θέλουμε να σας συγχαρούμε! Αποφασίσατε να παντρευτείτε! Τι πιο όμορφο από δύο ανθρώπους ερωτευμένους και αγαπημένους που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους; Τώρα ξεκινάει η προετοιμασία του γάμου. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα πρέπει να διευθετήσετε. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου σας. Αφού έχετε αποφασίσει τα παραπάνω προτείνουμε να αναζητήσετε τον φωτογράφο του γάμου σας. Θα είναι ο άνθρωπος που θα καταγράψει τις πιο σημαντικές στιγμές της ημέρας και θα τις κρατήσει για πάντα ζωντανές.

Συμβουλή της 8th Art Photography : Καλό είναι να θέσετε σε προτεραιότητα την επιλογή του φωτογράφου σας. Οι ημερομηνίες εξαντλούνται σύντομα!

8A106734 1

Η επιλογή του φωτογράφου γάμου είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αποτελεί μια επένδυση των στιγμών σας γιατί θα είναι ο άνθρωπος που θα καταγράψει γεγονότα που δεν επαναλαμβάνονται. Στην 8th Art Photography δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Μέσω της γνωριμίας μας θέλουμε να αντιληφθείτε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον γάμο αλλά και τους ανθρώπους γενικότερα. Ο φωτογράφος γάμου οφείλει να εμπνέει εμπιστοσύνη και το ζευγάρι να αισθάνεται οικεία μαζί του.

Συμβουλή της 8th Art Photography : Γνωρίστε τον φωτογράφο σας και εάν σας εμπνέει εμπιστοσύνη και αισθάνεστε άνετα τότε αξιολογήστε τη δουλειά του. Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και το budget του ζευγαριού. Οι τιμές φωτογράφησης γάμου διαφέρουν πολύ. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν προσφέρουν όλοι οι επαγγελματίες το ίδιο προϊόν. Στην 8th Art Photography μας αρέσει να σας προσφέρουμε την Πολυτέλεια σε προσιτές τιμές.

Η φωτογράφηση επόμενης ημέρας πρόκειται για κάτι το οποίο συμβαίνει -όχι την επόμενη ημέρα- μετά τον γάμο. Είναι κάτι που εμπλουτίζει το τελικό αποτέλεσμα και δίνει κάτι ξεχωριστό. Μαζί με το ζευγάρι, πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε τοποθεσία έχουμε ονειρευτεί χωρίς άγχος και πίεση χρόνου. Εκεί φτιάχνουμε εικόνες πιο ανάλαφρες και δημιουργικές από την ημέρα του γάμου. Δε θέλουμε να επαναλάβουμε τις ίδιες εικόνες με τον γάμο μας.

Φυσικά, εάν το ζευγάρι δεν επιθυμεί φωτογράφηση επόμενης ημέρας τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς είναι απλά το κάτι παραπάνω. Δε θα μας λείψουν εικόνες από την ίδια ημέρα του γάμου.

Συμβουλή 8th Art Photography : Προτρέπουμε όλα τα ζευγάρια μας να κάνουν την φωτογράφηση τους σε μέρη ιδιαίτερα και μακρινά. Όχι σε συνηθισμένα και πολυφωτογραφημένα.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Ο καθένας από εμάς δεν έχει συνηθίσει να τον φωτογραφίζει κάποιος επαγγελματίας. Είναι λογικό λοιπόν όταν βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση να αισθανόμαστε αμήχανα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως βασική επιδίωξη μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα και απόλυτη εμπιστοσύνη. Όταν αισθάνεσαι άνετα τότε μπορείς να φωτογραφηθείς με τρόπο φυσικό και αυθόρμητο. Αυτός είναι ο τρόπος που φωτογραφίζουμε στην 8th Art Photography. Ξέρουμε πως να κάνουμε κάθε άνθρωπο να νιώσει μοναδικός και να βγει πανέμορφος στις φωτογραφίες μας.

Συμβουλή 8th Art Photography : Είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε οικεία με τον φωτογράφο σας. Κανείς δεν γεννήθηκε μοντέλο ούτε είναι αυτός ο ρόλος μας. Πρέπει να καταγράψουμε το 110% του εαυτού σας.

Θα σας απαντήσω προσωπικά. Πράγματι, υπάρχει μυστικό συστατικό για να έχουμε απόλυτη επιτυχία την ημέρα του γάμου. Μέσα από την εμπειρία μου καλύπτοντας φωτογραφικά γάμους αντιλήφθηκα ένα πράγμα. Πως η τελειότητα είναι αρκετά σχετική έννοια. Σε κάθε γάμο κρύβονται μήνες προετοιμασίας, άγχους, ανυπομονησίας και χαράς. Όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν την ημέρα του γάμου. Δυστυχώς ή ευτυχώς την ημέρα του γάμου αυτό ορίσαμε εμείς ως “τέλειο” είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Θα συμβούν μικροπράγματα που ίσως δεν το επιτρέψουν. Εκεί κρύβεται το μυστικό συστατικό.

Δεν είναι άλλο από την καλή μας διάθεση. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ημέρα του γάμου! Εάν έχει το ζευγάρι καλή διάθεση, το ίδιο ακριβώς θα εισπράττουν και οι καλεσμένοι! Έτσι, ό,τι και αν συμβεί δε θα το αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση σας. Η ημέρα του γάμου είναι μια απόλαυση! Απολαύστε τη λοιπόν!

Ο φωτογράφος σας,

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Ρωτήστε περισσότερα

SEND IT NOW!