Πολιτικός γάμος στη Villa Bianca
|

Πολιτικός γάμος στη Villa Bianca

Πολιτικός γάμος στη Villa Bianca

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο blog post ο πολιτικός γάμος στην Θεσσαλονίκη γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και πολλά ζευγάρια επιλέγουν να έχουν έναν ποιοτικό φωτογραφικό αποτέλεσμα στην τελετή τους. Έτσι λοιπόν και ο Αντώνης και η Χριστίνα έδωσαν όρκους αγάπης σε ένα από τα ομορφότερα κτίρια της Θεσσαλονίκης – τη Villa Bianca.

Πολιτικός γάμος στη Villa Bianca

Τελετή γάμου στη Villa Bianca

Η Βίλα Μπιάνκα αποτελεί ορόσημο της Θεσσαλονίκης. Χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και από το 2013 λειτουργεί εκεί ο χώρος της Δημοτικής Πινακοθήκης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τελεί εκεί πολιτικούς γάμους και εκμεταλλεύεται αυτό το όμορφο οίκημα. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να πραγματοποιήσει κανείς την τελετή του γάμου του καθώς προσφέρεται για όμορφο ανθοστολισμό και υπάρχει cafe restaurant το οποίο βολεύει πάρα πολύ τους καλεσμένους σας ώστε να προσφέρετε ένα κέρασμα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Στον συγκεκριμένο πολιτικό γάμο πραγματοποιήσαμε αρχικά μια φωτογράφιση του ζευγαριού μαζί με τους κουμπαρους του πριν ξεκινήσει η τελετή. Ήθελα να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά τον χρόνο και επειδή η τοποθεσία της Villa Bianca είναι στο κέντρο μπορούμε άνετα να κινηθούμε σε κοντινές τοποθεσίες. Το ζευγάρι χαλάρωσε και απόλαυσε την φωτογράφιση του. Αφού καταγράψαμε τις όμορφες στιγμές ήταν η ώρα για την τελετή.

Αρχικά καταγράψαμε τον ανθοστολισμό . Στη συνέχεια ετοιμάσαμε το set up για την τελετή. Την παράσταση έκλεψε το σκυλάκι του Αντώνη και της Χριστίνας που ήταν συνέχεια δίπλα τους.

Όπως θα δείτε ένας πολιτικός γάμος έχει πάντα τη δική του ιδιαίτερη χάρη και είναι κρίμα αυτές οι στιγμές να μην καταγραφούν ποιοτικά. Αφήστε το συγκεκριμένο έργο στην 8th Art Photography και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναμνήσεων.

Πολιτικός γάμος στη Villa Bianca

Επικοινωνήστε μαζί μας για την οργάνωση και φωτογράφιση του δικού σας πολιτικού γάμου.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη