Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη
|

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένος. Κάθε χρόνο πολλά ζευγάρια επιλέγουν να ενώσουν τις ζωές τους με τον πολιτικό γάμο. Αντίστοιχα διαδεδομένος είναι και ο συμβολικός γάμος – symbolic wedding. Ο συμβολικός γάμος αποτελεί ουσιαστικά την συνέχεια του πολιτικού και περιλαμβάνει όλα τα στάδια του γάμου – μόνο που η τελετή δεν γίνεται σε δημαρχείο – αλλά σε τοποθεσία επιλογής τους ζευγαριού καθώς το τυπικό μέρος έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Το βίντεο του γάμου

Από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη

Η Κάτια και ο Χρήστος αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στον τόπο καταγωγή τους. Έτσι, μαζί με την οικογένεια τους και πλήθος φίλων τέλεσαν τον πολιτικό και συμβολικό γάμο τους στην Θεσσαλονίκη. Πραγματικά τα vibes και το mood όλου του γάμου ήταν ξεχωριστό. Σε αυτό βοήθησαν πολύ οι φίλοι τους οι οποίοι ξεκίνησαν το party από τις προετοιμασίες του ζευγαριού.

Η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης

Οι προετοιμασίες του Χρήστου και της Κάτιας έγιναν σε δύο όμορφα σπίτια τα οποία μας βοήθησαν φωτογραφικά για να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Στόχος κάθε γάμου είναι να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα και την αλήθεια της ημέρας αυτής. Έτσι έχοντας δημιουργήσει ένα πλάνο γάμου με συγκεκριμένο timeline όλα κύλησαν ομαλά. Πολύ βασικός παράγοντας για την ημέρα του γάμου είναι να καταγράψουμε τις εκφράσεις και το συνολικό mood του ζευγαριού και των καλεσμένων τους. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να ελαχιστοποιήσουμε κάθε πιθανότητα που θα δημιουργήσει άγχος στο ζευγάρι.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Η ημέρα του γάμου είναι πραγματικά μια γιορτή και ένα αυθόρμητο party – έτσι θέλουμε να μείνει για πάντα ανεξίτηλη μέσα από τις εικόνες μας.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Η τελετή και η δεξίωση του γάμου

Η τελετή και η δεξίωση του πολιτικού γάμου έγιναν στο Κτήμα Περέκ. Εκεί με τη συνεργασία όλων των συντελεστών έγινε ένα πολύ όμορφο set up – ιδανικό και ταιριαστό στον χαρακτήρα του ζευγαριού. Είχε στηθεί μια όμορφη αψίδα με φυσικά λουλούδια όπου εκεί δόθηκαν οι όρκοι. Αντίστοιχα στην υποδοχή του κόσμου υπήρχε ένας εξαιρετικός σαξοφωνίστας που η μελωδία του δημιουργούσε την κατάλληλη διάθεση. Η τελετή, οι όρκοι αλλά και οι λόγοι που διαβάστηκαν ήταν συγκινητικοί.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε μια μοναδική φωτογράφιση γάμου στον χώρο του κτήματος. Αναδείξαμε με τον καλύτερο τρόπο όλο το set up αλλά κυρίως δώσαμε έμφαση στο ζευγάρι. Θέλαμε να καταγράψουμε τη ζωντάνια και την χαρά αυτής της γιορτινής μέρας με μερικές ρομαντικές νότες. Τα παιδιά το απόλαυσαν και αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ήμασταν έτοιμοι για την δεξίωση – υπέροχο party

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Το party του γάμου

Πραγματικά ζήσαμε κάτι μοναδικό! Αυτό ήταν ο ορισμός του ξέφρενου party. Rock μουσική, χορός και στο τέλος… βροχή! Όσες δυσάρεστο αν νομίζεις πως ακούγεται, τα παιδιά το έκαναν μοναδικό. Αφού έκαναν μια μοναδική είσοδο, χόρεψαν και ξεκίνησαν να ζεσταίνονται τότε άνοιξαν οι ουρανοί. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε από το να διασκεδάσουν ακόμη πιο ξέφρενα και τα κλικ τα οποία μας χάρισαν ήταν μοναδικά. Highlight της βραδιάς ήταν το wedding slideshow – ένα βίντεο που ετοιμάζουμε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης προβάλλοντας όλη την ιστορία του γάμου.

Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη
Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη
Πολιτικός γάμος Θεσσαλονίκη

Τι είπαν για εμάς – Testimonials

Επιλέξαμε τον Κώστα για την ημέρα του γάμου μας βασιζόμενοι κυρίως σε reviews άλλων ατόμων.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!
Ο Κώστας είναι υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου.
Κώστα, σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για το άψογο αποτέλεσμα που μας παρουσίασες. Αυτές τις φωτογραφίες θα τις δείχνουμε στα παιδιά και εγγόνια μας. Ευχαριστούμε! Κάτια & Χρήστος ♥️ 6 Αυγούστου 2022, Κτήμα Περέκ ♥️

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη