Pinterest φωτογραφιες γαμου
|

Pinterest φωτογραφιες γαμου

Pinterest φωτογραφιες γαμου

Η μαγεία του Pinterest μέσα από την οπτική μου

Αναμφίβολα το Pinterest αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με διακόσμηση, πρωτότυπες ιδέες και γενικότερα έμπνευση είναι ίσως αυτό που θα εμφανιστεί πρώτο στα αποτελέσματα της Google αλλά και θα αναζητήσουμε απευθείας. Ας δούμε όμως τι πραγματικά είναι το Pinterest.

Pinterest φωτογραφιες γαμου

Τι πραγματικά είναι το Pinterest ;

Το pinterest είναι στην ουσία μια μηχανή αναζήτησης αντίστοιχη με αυτή της Google. Δεν είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρά το γεγονός ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με προσωπικά μηνύματα με τον κάθε χρήστη. Είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μας δίνει μέσα από εικόνες αλλά και βίντεο αποτελέσματα με βάση την αναζήτηση μας. Η χρήση του σε πολύ μεγάλο βαθμό γίνεται για αναζητήσεις που συνοδεύονται από οπτικό υλικό π.χ. πρωτότυπες φωτογραφίες γάμου, ιδέες διακόσμησης για το σπίτι κλπ. Φυσικά μπορούμε να αναζητήσουμε τα πάντα.

Πως το pinterest συνδυάζεται με την φωτογραφία γάμου;

Με κάθε νυφούλα μου που μιλάω την προτρέπω να δει φωτογραφίες γάμου μέσα στο pinterest. Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης παρουσιάζει με όμορφο τρόπο τα νέα trends στην φωτογράφηση γάμου. Συνήθως όλες οι νύφες έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση και τα pins στο pinterest με αγαπημένες εικόνες τους. Ειδικά στον κλάδο του γάμου θα βρείτε άπειρες ιδέες για στολισμό, διακόσμηση, φωτογραφίες γάμου στο στυλ σας και πολλά ακόμη. Αξίζει σε κάθε περίπτωση να δημιουργήσετε τον δικό σας πίνακα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου σας και να εμπνευστείτε.

Δείτε εδώ μερικά tips για την οργάνωση του γάμου σας : https://www.8art.gr/symvoules-gamou/

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

Πως χρησιμοποιώ εγώ το Pinterest

Το pinterest για εμένα είναι ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιώ με διπλό σκοπό. Ο πρώτος είναι να διαφημίσω και να δείξω τη δουλειά μου σε ένα πολύ μεγάλο κοινό. Θα εκπλαγείτε από το πόσες φορές έχουν προβληθεί οι εικόνες μου και έχουν οδηγήσει κόσμο στο site μου. Εκεί έχω οργανωμένο υλικό από φωτογραφίες αλλά και blog post μου.

Ο δεύτερος σκοπός μου είναι η αναζήτηση και η έμπνευση στο Pinterest. Είναι μια εξαιρετική πηγή για φωτογράφους οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις και να εμπνευστούν στον τομέα του γάμου αλλά και της φωτογραφίας γενικότερα. Δε μπορείς να είσαι πρωτότυπος εάν δεν παρακολουθείς όλα τα νέα trends και να τα εφαρμόζεις στο δικό σου στυλ.

Δείτε εδώ το δικό μου pinterest : pinterest.com/8photography/

Pinterest ή Instagram ;

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο είναι πλατφόρμες που κάθε γυναίκα που σχεδιάζει το γάμο της θα χρησιμοποιήσει. Η βασική διαφορά των δύο είναι πως το pinterest όπως ανέφερα είναι μηχανή αναζήτησης ενώ το instagram είναι μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναζητήσουμε έμπνευση σχετικά με τον γάμο μας αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως το pinterest μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά περισσότερο από ότι το Instagram. Βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις καθώς και στο instagram μπορείτε να βρείτε προφίλ με πολύ όμορφες εικόνες που θα σας βοηθήσουν.

Μπορείτε να κάνετε follow στο instagram μου εδώ : https://www.instagram.com/kostasg_8art/

Pinterest και πραγματικότητα

Ίσως ό,τι πιο σημαντικό που πρέπει να έχει στο μυαλό της μια γυναίκα. Το pinterest, το instagram, η google είναι πλατφόρμες που θα μας παρουσιάσουν πρωτότυπες ιδέες, όμορφες εικόνες κλπ. Όμως υπάρχει μια βασική διαφορά που αρκετός κόσμος ξεχνάει. Αυτή δεν είναι άλλη από την πραγματικότητα. Τι εννοώ με αυτό; Είναι πολύ όμορφο να οργανώνουμε έναν γάμο, να σχεδιάζουμε τη φωτογράφηση μας βάσει εικόνων που έχουμε δει στο pinterest όμως πρέπει να γνωρίζουμε πως απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα εάν βλέπουμε εικόνες όμορφες από ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος ή εικόνες από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και ο δικός μας γάμος γίνει σε ορεινή ηπειρωτική περιοχή πρέπει να έχουμε υπόψη πως είναι αδύνατο να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όπως επίσης όταν βλέπουμε εικόνες ηλιόλουστες και ο δικός μας γάμος είναι 20:00 ώρα τότε το φως θα έχει χαθεί και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σκοτεινό.

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ποιες από τις προσδοκίες μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και να μας δώσουν το αποτέλεσμα που έχουμε ονειρευτεί. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ο Wedding Planner. Πρόκειται για έναν επαγγελματία ειδικό στο να δημιουργεί συνθήκες βάσει των όσων έχετε φανταστεί.

φωτογραφηση γαμου

Pinterest φωτογραφιες γαμου – ένας θησαυρός στα χέρια σας

Κλείνοντας θέλω να πω πως προτείνω ανεπιφύλακτα το Pinterest για κάθε νύφη που οργανώνει τον γάμο της και την ενδιαφέρει ένα αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο από τα συνηθισμένα. Μέσα εκεί θα βρείτε άπειρες εικόνες που θα απογειώσουν την φωτογράφιση μας. Πάντα όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν όλα όσα βλέπουμε αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Δεν χρειάζεται βέβαια να απογοητεύεστε. Μπορεί την ημέρα του γάμου για διάφορους λόγους να είστε περιορισμένοι στις επιλογές σας. Στην next day φωτογράφηση όμως μπορούμε άνετα να ταξιδέψουμε και να δημιουργήσουμε όλα όσα δε μπορέσαμε να κάνουμε την ημέρα του γάμου.

Οι pinterest φωτογραφιες γαμου είναι η έμπνευση και ο προσωπικός σας βοηθός!