Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης
|

Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Φωτογράφηση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε μια φωτογράφιση βάπτισης που έγινε σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία – την Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Εντός του κτηρίου της νομαρχίας βρίσκεται ο ιερός ναός Αγίου Βασιλείου. Όλη η τοποθεσία αποτελεί πόλο έλξης για όποιον θέλει να κάνει την βάπτιση ή τον γάμο του. Κάθε σημείο είναι περιποιημένο με ιδιαίτερη φροντίδα, γεγονός το οποίο βοηθάει πάρα πολύ στο φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Νομαρχία Θεσσαλονίκης βάπτιση

Σε ένα καλοκαιρινό τοπίο ο Θάνος, η Μαριλένα και η μικρή Μαρία απόλαυσαν την ημέρα της βάπτισης. Όλα κύλησαν ιδανικά καθώς οι γονείς ήρθαν εγκαίρως στον χώρο της εκκλησίας και ο καιρός ήταν ιδανικός. Έτσι είχαμε την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε την μικρή Μαρία στο καταπράσινο τοπίο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Η μικρή ήταν συνεργάσιμη και πήγε από αγκαλιά σε αγκαλιά με μεγάλη άνεση.

Βάπτιση στον Άγιο Βασίλειο

Οι ιερείς που τελούν το μυστήριο της βάπτισης στον Άγιο Βασίλειο είναι εξαιρετικοί και φροντίζουν να βοηθήσουν τόσο το φωτογραφικό μας έργο όσο και να μην ενοχλήσουν το μωράκι. Το μυστήριο γίνεται σε υπόστεγο για παν ενδεχόμενο από το θέμα του καιρού. Η τοποθεσία επίσης προσφέρεται και για δεξίωση/catering τόσο στον μπροστινό όσο και στον πίσω χώρο. Είναι μια επιλογή που πραγματικά αξίζει. Στην συγκεκριμένη βάπτιση ακολούθησε catering στον προαύλιο χώρο μπροστά από την εκκλησία. Με την σκιά που προσφέρουν τα δέντρα η ατμόσφαιρα γίνεται ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Νομαρχία Θεσσαλονίκης βάπτιση – Next Day στα Πλατανάκια

Μετά την ημέρα της βάπτισης ακολούθησε η next day φωτογράφιση που όπως έχω εξηγήσει και σε προηγούμενα blog posts δεν είναι μια απλή φωτογράφιση. Πρόκειται για ένα ολόκληρο concept βασισμένο στην οικογενειακή φωτογράφιση. Με τον Θάνο και την Μαριλένα επιλέξαμε η next day φωτογράφιση να γίνει στα Πλατανάκια στο Πανόραμα. Ένα δημοφιλές μέρος εντός της Θεσσαλονίκης που συνδυάζει όμορφα την φύση με το υγρό στοιχείο. Ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μαζί με τους γονείς φωτογραφήθηκαν και οι νονοί της μικρής Μαρίας. Άλλωστε αξίζει να έχουμε μεγάλη ποικιλία στο τελικό μας αποτέλεσμα. Όπως και στη βάπτιση η Μαρία μας χάρισε μοναδικά κλικ και ολοκληρώσαμε αυτό τον κύκλο φωτογραφίσεων.

Φωτογράφιση βάπτισης στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Απολαύστε τις εικόνες!

Νομαρχία Θεσσαλονίκης βάπτιση – φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη