Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Μέρη για next day φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη

Η next day φωτογράφιση έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φωτογραφίας γάμου καθώς μας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Ειδικότερα για ζευγάρια που πραγματοποιούν τον γάμο τους στην Θεσσαλονίκη έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό με προτεινόμενα μέρη φωτογράφισης.

Μέσα από την next day φωτογράφιση μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εικόνων που την ημέρα του γάμου δεν θα μπορούσαμε. Αυτό γίνεται καθώς είμαστε ελεύθεροι από χρονικά πλαίσια καθώς και οτιδήποτε απασχολεί το μυαλό μας την ημέρα του γάμου.

Γάμος στην Αγία Σοφία

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Σαν φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε πολύ καλά τα μέρη για next day φωτογράφιση. Μέσα από τη ματιά μας αναδεικνύουμε σημεία τα οποία μπορεί κάποιος να τα προσπεράσει. Προσπαθούμε πάντα το κύριο θέμα μας να είναι η αγάπη και η φυσικότητα του ζευγαριού σε συνδυασμό με όμορφα τοπία. Δείτε στο portfolio μας εικόνες αγάπης.

8A103651

Πλεονεκτήματα next day φωτογράφισης

Ας δούμε μαζί τα πλεονεκτήματα της next day φωτογράφισης

Όταν επιλέγουμε να πραγματοποιήσουμε την after φωτογράφιση δημιουργούμε στοχευμένα ένα concept το οποίο έχει σκοπό τις δημιουργικές εικόνες. Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζουμε το υλικό του γάμου καθώς αφοσιωνόμαστε στις εικόνες. Δεν υπάρχει η χρονική πίεση που μοιραία συναντάμε την ημέρα του γάμου. Επιλέγουμε την κατάλληλη ώρα που θα χρειαστεί η φωτογράφιση μας. Έτσι εγγυόμαστε πως θα έχουμε την golden hour διαθέσιμη.

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι το ότι δεν θα υπάρχει η ψυχολογική πίεση της ημέρας του γάμου.

Video Clip 1 1
8A102853
Επιλέγοντας τη Θεσσαλονίκη ως τοποθεσία για τη φωτογράφισή σας

Η Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια εξαιρετική τοποθεσία για φωτογραφήσεις next day. Φημισμένη για την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τα γραφικά της τοπία, η Θεσσαλονίκη προσφέρει μια πληθώρα μαγευτικών σκηνικών.

Γραφικές τοποθεσίες

Από την ήσυχη παραλία μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, η Θεσσαλονίκη προσφέρει μια ποικιλία από γραφικές τοποθεσίες για φωτογραφήσεις. Είτε αναζητάτε πανοραμική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο είτε γοητευτικά πλακόστρωτα σοκάκια, η Θεσσαλονίκη προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για δημιουργική φωτογράφηση.

8A109526 1
Γάμος στο Κτήμα Μυρωνίδη

Μέρη για next day φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη

Ας δούμε μαζί μερικές ιδέες για μέρη που μπορείτε να κάνουμε την next day φωτογράφιση μας

01.

Ηλιοβασίλεμα στην Νέα Παραλία

Ένα από τα highlights της πόλης είναι η Νέα Παραλία. Αποτελεί ένα σημείο που συνδυάζει το πράσινο της φύσης και την θάλασσα. Ένας ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει ποικιλία λήψεων.

Γάμος στο Kiwi Garden

02.

Urban style – Αστική ομορφιά

Στην Θεσσαλονίκη θα συναντήσουμε πολλούς γραφικούς δρόμους με πολύ ιδιαίτερα και όμορφα backgrounds. Προσωπικά μου αρέσει το elegant στοιχείο που προσφέρει η Μητροπόλεως, η Τσιμισκή και η Πλατεία Αριστοτέλους.

8A106486

03.

Βίλες στην Βασιλίσσης Όλγας

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας θα συναντήσουμε πολλά νεοκλασικά κτίρια που προσφέρουν μια αρχοντική ομορφιά. Σε μερικές από αυτές έχουμε πρόσβαση και είναι ένα προτεινόμενο μέρος για ζευγάρια που τους ταιριάζει το αρχοντικό στυλ. Όμορφες σκάλες, προσεγμένοι κήποι και ρομαντικό mood.

Βάπτιση στην Μονή Βλατάδων

Εξαιρετική δουλειά από την αρχή ως το τέλος! Επαγγελματίας, συνεπής και ευδιάθετος σε όλη τη διάρκεια! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις εικόνες που θα έχουμε για πάντα!

04.

Ρομαντική Άνω Πόλη

Ένα πολύ ρομαντικό σημείο με όμορφη θέα είναι η Άνω Πόλη. Όμορφα, γραφικά σοκάκια με προσεγμένα λουλούδια. Η πανοραμική θέα στο σημείο της Μονής Βλαταδών και των Κάστρων.

gamos met hotel 32

05.

Παραλιακή ομορφιά

Βγαίνοντας λίγο έξω από την πόλη θα συναντήσουμε περιοχές όπως η Νέα Μηχανιώνα, το Καλοχώρι, το Αγγελοχώρι. Εδώ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα ωραία ηλιοβασιλέματα και τα όμορφα τοπία δίπλα στην θάλασσα.

8A101184