Μερη για φωτογραφηση Θεσσαλονικη
| | |

Μερη για φωτογραφηση Θεσσαλονικη

Μερη για φωτογραφηση Θεσσαλονικη

Τα καλύτερα μέρη για φωτογράφηση στη Θεσσαλονίκη

gamos kiwi garden 60
8A103613

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνουν ζευγάρια αλλά και πελάτες που οργανώνουμε την φωτογράφηση τους είναι “που να κάνουμε φωτογράφηση”;


Μέρη για φωτογράφηση

Πολύ συχνά συζητάμε με ζευγάρια και πελάτες σχετικά με το ποια είναι τα καλύτερα μέρη για φωτογράφηση στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι το οποίο αναρωτιούνται οι περισσότεροι. Σχετίζεται άμεσα για παράδειγμα με το που θα γίνει η next day φωτογράφηση ή η φωτογράφηση ευχολογίου. Πρόκειται για ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει μια απάντηση. Και αυτό γιατί το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και του ταιριάζει ένα διαφορετικό μέρος για φωτογραφιση. Παρόλα αυτά υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη αρκετά μέρη για φωτογράφηση ανάλογα το στυλ του γάμου.

Αρχικά θα πρέπει να δείτε τι σας αρέσει πιο πολύ. Η Θεσσαλονίκη προσφέρει το αστικό τοπίο με το γραφικό κέντρο της ενώ επίσης δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφηθούμε σε μέρος με υγρό στοιχείο αλλά και σε φυσικό τοπίο δάσους. Σαν φωτογράφος γάμου μπορώ να σας προτείνω διάφορα μέρη στα οποία θα κάνουμε τη φωτογράφηση μας χωρίς όμως να χρειάζεται να περιορίσουμε τις επιλογές μας μόνο σε αυτές τις προτάσεις.

Εάν σας αρέσει το αστικό τοπίο μπορούμε να κάνουμε τη φωτογράφηση μας στο κέντρο της πόλης σε σημεία όπως είναι η Πλατεία Αριστοτέλους αλλά και σε εμπορικούς δρόμους όπως η Τσιμισκή και η Μητροπόλεως. Εκεί μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους πολυσύχναστους δρόμους, τα πανέμορφα κτίρια και το άρωμα της αυθεντικής Θεσσαλονίκης. Συνεχίζοντας μπορούμε να κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Πύργο ή το λιμάνι της πόλης μας. Σημείωση : Για να φωτογραφηθούμε στο λιμάνι της πόλης απαιτείται ειδική άδεια από το Λιμεναρχείο.

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία είναι η Νέα Παραλία.

Σε αστικό τοπίο επίσης θα συναντήσουμε την παλιά Άνω Πόλη με τα όμορφα σοκάκια και τα πολυφωτογραφημένα Κάστρα της. Εκεί μπορούμε να πάρουμε το άρωμα της παλιάς πόλης καθώς και τη θέα που προσφέρεται. Πολλοί επιλέγουν την εκκλησία Μονή Βλατάδων για να κάνουν τον Γάμο τους καθώς είναι μια εκκλησία με ένα από τα ωραιότερα μπαλκόνια.

Υγρό στοιχείο μπορούμε να συναντήσουμε και στην ανατολική πλευρά της πόλης. Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα μέρη για φωτογραφηση στην πόλη μας. Κάποια highlights αποτελούν η παραλία της Αρετσούς, το δασάκι στα ανάκτορα του Αγίου Γεωργίου και η μαρίνα του πρώην ερωτικού. Το ηλιοβασίλεμα και εδώ είναι πανέμορφο.

Φεύγοντας από τον αστικό ιστό μπορούμε να κατευθυνθούμε πιο βόρεια και να εκμεταλλευθούμε το δάσος του Σειχ – Σου ή τα Πλατανάκια. Αποτελούν σημεία όπου είναι πολύ έντονο το στοιχείο της φύσης και με το πλούσιο πράσινο δίνουν τις πιο όμορφες φωτογραφίες γάμου.

Αυτές είναι κάποιες ενδεικτικές προτάσεις για μέρη φωτογράφησης στην Θεσσαλονίκη.

1

Νέα Παραλία

Ειδικά τις απογευματινές ώρες μπορούμε να κάνουμε τη φωτογράφηση μας συνδυάζοντας το υγρό στοιχείο της θάλασσας με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί highlight η φωτογράφηση στη Νέα Παραλία. Ειδικά κατά τις ώρες που δύει ο ήλιος το φως είναι εκπληκτικό.

  • Θάλασσα
  • Όμορφο ηλιοβασίλεμα
  • Κεντρική τοποθεσία
Μερη για φωτογραφηση Θεσσαλονικη

2

Άνω Πόλη

Η Άνω Πόλη πλέον αποτελεί έναν από τους πιο instagrammable προορισμούς για φωτογράφιση. Ανέκαθεν αποτελούσε ένα πολύ όμορφο σημείο το οποίο όμως φωτογραφικά είχε ξεπεραστεί. Με φρέσκια ματιά πλέον και με πολλά κρυφά σημεία μπορεί να μας δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ειδικά για το Instagram όπου αποτελεί trend το floral – rustic στυλ.

  • Όμορφα σοκάκια
  • Ρουστίκ στυλ
  • Στην καρδιά της πόλης
gamos met hotel 32

3

Πλατανάκια, Πανόραμα

Ένας όμορφος χώρος με άφθονο πράσινο και υγρό στοιχείο. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάτι που να θυμίζει δάσος εντός της πόλης.

  • Άφθονο πράσινο
  • Όμορφα backgrounds
  • Ιδανικό για φωτογράφιση βάπτισης
8A107150

Τα όρια υπάρχουν μόνο για να τα ξεπερνάμε

Όπως και στη ζωή έτσι στα μέρη για φωτογράφηση δεν υπάρχουν όρια που μπορούμε να θέσουμε. Ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και διαθέτει άπειρες επιλογές για να φωτογραφηθούμε. Ξεκινώντας από την Ελλάδα μας, οι επιλογές είναι πλούσιες! Μια φωτογράφηση γάμου στη Σαντορίνη για παράδειγμα μπορεί επάξια να μπει στην κορυφή της λίστας μας. Το ίδιο ισχύει και για την Χαλκιδική μας. Η φωτογράφηση γάμου στη Χαλκιδική αποτελεί σημαντικό highlight ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Δημοφιλής προορισμός, πανέμορφο φυσικό τοπίο και θάλασσες που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού.

Μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε τις διακοπές ή το ταξίδι του μέλλιτος με την φωτογράφηση next day. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα που έχουμε τόσο όμορφα μέρη αξίζει να εκμεταλλευτούμε τα σημεία της.

Γάμος στην Σαντορίνη 62

ΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ