|

Φωτογράφος Γάμου – Γάμος στο Whope – Next Day στην Άφυτο

Γάμος στο Whope & Next Day Photoshoot στην Άφυτο, Χαλκιδική

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Intimate γάμος στη Θεσσαλονίκη

Η προετοιμασία του Μπάμπη έγινε στο πατρικό του στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μαζεύτηκαν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς όπου τον βοήθησαν να ετοιμαστεί αλλά κυρίως να περάσουν όλοι όμορφα. Αλκοόλ και καλή διάθεση ήταν αρκετά για να μας κάνουν να γελάσουμε και να περάσουμε σούπερ.

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Η προετοιμασία της νύφης και τα σφηνάκια τεκίλας 🙂 

Η προετοιμασία της Άρτεμις έγινε και αυτή στην Καλαμαριά εκεί όπου φίλες, συγγενείς και κουμπάρα του έδωσαν να καταλάβει! Αρχικά, η πρώτη εντύπωση ήταν ΤΟΠ! Τι καλύτερο να σε περιμένει η νύφη με σφηνάκια τεκίλας; Ε, τότε ξέρεις ότι ο γάμος θα είναι φοβερός! Ξεκινήσαμε λοιπόν με φουλ θετική διάθεση τις φωτογραφίες μας που έδειχναν πραγματικά πόσο όμορφα πέρασαν και διασκέδασαν όλοι. Τα vibes και η όλη αύρα που υπήρχε στο σπίτι ήταν εξαιρετικά. Από μόνο του αυτό αρκεί για να σε κάνει να απολαύσεις ως φωτογράφος ακόμη περισσότερο τον γάμο. Η συνέχεια φαίνεται στις εικόνες παρακάτω.

Πάντα ως φωτογράφος γάμου αναλύω το ζευγάρι μου και κατανοώ τις ανάγκες τους. Αυτό είναι που θέλω να βγάλω στο τελικό μου αποτέλεσμα. Αληθινούς χαρακτήρες, χαρούμενους, που οι αυθεντικές στιγμές θα τους κάνουν να αναπολούν αυτές τις όμορφες αναμνήσεις. Με τα παιδιά γνωριζόμαστε από το γυμναστήριο όπου πηγαίνω και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην πόλη, το Warehouse 7.

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Ο γάμος στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Κρήνη

Ο γάμος έγινε στο Παρεκκλήσι Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου εκ Κρήνης . Είναι σίγουρα ένα από τις εκκλησίες που προτείνω ως φωτογράφος γάμου για να κάνετε τον γάμο σας. Μπροστά στη θάλασσα με θέα όλη την παραλιακή Θεσσαλονίκη. Δίνει την αίσθηση του γάμου σε νησί χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την Θεσσαλονίκη. Παρά την ζεστή ημέρα, στο σημείο υπήρχε μια πολύ δροσερή ατμόσφαιρα. Οι εικόνες ήταν φοβερές, ηλιόλουστες, φωτεινές και γεμάτες όμορφες στιγμές.

Η same day φωτογράφιση έγινε στο σημείο της εκκλησίας καθώς προσφέρεται για πολύ όμορφες εικόνες.

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Γάμος με θέμα τη λεβάντα

Όλο το θέμα του γάμου ήταν στημένο γύρω από την λεβάντα. Το προσκλητήριο, ο στολισμός στην εκκλησία, τα χρώματα και πολλά ακόμη στοιχεία ήταν όλα γύρω από την λεβάντα. Ένα καλοκαιρινό λουλούδι με διαχρονικό και πανέμορφο άρωμα.

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Party στο Whope – Same Day Slideshow στο κινητό

Η βραδιά απογειώθηκε με το party που ακολούθησε στο Whope. Το Whope είναι ένα ξεχωριστό bar στην Θεσσαλονίκη και όχι ένα μέρος κλασικό για να κάνεις την δεξίωση του γάμου σου. Αυτό είναι όμως που έκανε τη διαφορά. Σε ένα bar στο κέντρο της πόλης περάσαμε φανταστικά. Οι εκπλήξεις ήταν η μία πίσω από την άλλη. Οι κουμπάροι είχαν φέρει δώρο – έκπληξη στο ζευγάρι γαμήλια τούρτα από τα Jerry’s Foodtruck. Στο διάστημα όπου όλοι διασκέδαζαν, ετοίμασα το same day slideshow.

Πρόκειται για ένα βίντεο που ετοιμάζω στη δεξίωση με φωτογραφίες από την ίδια μέρα του γάμου. Δημιουργώ μια ιστορία την οποία μοιράζομαι με όλους τους καλεσμένους και το ζευγάρι. Είναι ίσως η πιο δυνατή παροχή καθώς έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο. Προβάλλεται στην δεξίωση σε προτζέκτορα με μουσική που ταιριάζει στο ζευγάρι. Στον συγκεκριμένο γάμο όμως δεν είχαμε τη δυνατότητα για προτζέκτορα. Έτσι το μοιράστηκα μέσω μιας πλατφόρμας με όλους τους καλεσμένους και το ζευγάρι στα κινητά τους. Όλοι ενθουσιάστηκαν!

Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο
Φωτογράφος Γάμου - Γάμος στο Whope - Next Day στην Άφυτο

Έτσι έκλεισε η ημέρα του γάμου… φυσικά οι φωτογραφίες γάμου συνεχίζονται.

Next day φωτογράφιση στην Άθυτο

Μετά την όμορφη εμπειρία της ημέρας του γάμου συνεχίσαμε να περνάμε ωραία για άλλη μια μέρα. Οργανώσαμε την φωτογράφιση μας στην Άφυτο, Χαλκιδικής. Ήλιος, θάλασσα και κουμπαράκια. Όλοι μαζί αφιερώσαμε μια μέρα για την next day φωτογράφιση μας. Εκεί κάναμε μια όμορφη βόλτα ξεκινώντας από κάποιες φωτογραφίες γάμου στο όμορφο μπαλκόνι με την φοβερή θέα του σπιτιού και στον κήπο. Συνεχίσαμε σε διάφορα σημεία στην Άθυτο όπως το κέντρο της και την παραλία της.

Όπως θα δείτε μέσα από τις εικόνες θα καταλάβετε πόσο αληθινές είναι και πόσο όμορφα περνάμε σε κάθε μας φωτογράφιση. Στην αλήθεια κρύβεται το πραγματικό νόημα της φωτογράφισης γάμου.

Δείτε περισσότερα εδώ : https://www.8art.gr/fotografos-gamou-thessaloniki/

whope thessaloniki – φωτογράφος γάμου – φωτογράφος γάμου θεσσαλονίκη – γάμος χαλκιδική