Γάμος στην Πάρο
|

Γάμος στην Πάρο

Γάμος στην Πάρο

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε έναν ονειρεμένο γάμο που τα είχε πραγματικά όλα! Ταξίδι, γέλια, δάκρυα, στιγμές μοναδικές και τόσα πολλά ακόμη…

Γάμος στην Πάρο

Destination γάμος στην Πάρο

Η Κατερίνα και ο Γιώργος είναι πλέον δύο φίλοι που μαζί μοιραστήκαμε τις στιγμές τόσο της προετοιμασίας όσο και της ημέρας του γάμου τους. Δύο φανταστικοί άνθρωποι οι οποίοι μερίμνησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του που θα γινόταν στο νησί της Πάρου – τον τόπο καταγωγής του Γιώργου. Τα παιδιά ζουν μόνιμα στην Αθήνα, οπότε οι διαδικασίες οργάνωσης και συνεννόησης έπρεπε να γίνουν εξ’ αποστάσεως με μεγάλη προσοχή.

Γάμος στην Πάρο

Από την Αθήνα στην Πάρο

Η Πάρος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για γάμους. Φυσικά η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι δύο από τους πιο γνωστούς προορισμούς όμως το κάθε νησί προσφέρει κάτι διαφορετικό. Εδώ είναι που η Πάρος κατάφερε να ξεχωρίσει και να την επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον γάμο τους. Έχει ένα πολύ γραφικό χαρακτήρα που σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό άσπρο και μπλε χρώμα γίνεται μία μοναδική μίξη. Έτσι λοιπόν και τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στην Πάρο.

Γάμος στην Πάρο

Καλεσμένοι από κάθε σημείο της Ελλάδας

Οι καλεσμένοι τους ήταν από πολλά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα για το ζευγάρι ήθελαν να βρίσκονται πλάι τους και να μοιραστούν την χαρά τους.

Pre Wedding φωτογράφιση στην Πάρο

Φτάνοντας από την Θεσσαλονίκη στην Πάρο, το ζευγάρι μας υποδέχθηκε και είχαμε οργανώσει να φωτογραφηθούμε την προηγούμενη ημέρα του γάμου. Ο λόγος που το πρότεινα αυτό στο ζευγάρι ήταν διότι δένει πολύ όμορφα στο τελικό αποτέλεσμα η φωτογράφιση με casual ρούχα σε διάφορα σημεία του νησιού. Έτσι περιηγηθήκαμε στις Λεύκες, στην Νάουσα και στην Παροικιά όπου οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Θα δείτε την φωτογράφιση εδώ .

Η ημέρα του γάμου

Ο γάμος στην Πάρο έχει έναν μοναδικό αέρα. Κάθε μέρος αποτελεί σημείο κατατεθέν – το μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού δένουν με το φυσικό φως του ήλιου. Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του γαμπρού όπου είχαν συγκεντρωθεί οι φίλοι του που τον βοήθησαν να ντυθεί. Ο Γιώργος ετοιμάστηκε στο σπίτι του στις Λεύκες. Η ατμόσφαιρα πραγματικά ήταν αντίστοιχη του χαρακτήρα του – super fun και απολαυστική. Μαζί με τους φίλους καταφέραμε να πιάσουμε όλη την ενέργεια και τη ζωντάνια των στιγμών.

Συνεχίσαμε με την προετοιμασία της νύφης. Η Κατερίνα ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Anezinna στον Δρυό. Εκεί βρισκόταν η οικογένεια και οι φίλοι της. Όλοι μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα που προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην Κατερίνα και στους οικείους της. Είναι τόσο ωραίο να έχεις πλάι σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά και μοιράζονται την χαρά σου. Η τοποθεσία ήταν μαγευτική με απίστευτη θέα στο νησί της Πάρου και πανέμορφο φυσικό φως. Η Κατερίνα έγινε μια πανέμορφη νύφη φορώντας ένα υπέρλαμπρο φόρεμα. Οι λεπτομέρειες στα μαλλιά της με φυσικά λουλούδια ήταν ιδανικές.

Γάμος στην Πάρο

Η εκκλησία

Το location της εκκλησίας είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα σε όλο το νησί. Ο γάμος έγινε στον Άγιο Γεώργιο στο Πυργάκι. Είναι μια εκκλησία σχεδόν μέσα στην θάλασσα όπου έχει θέα όλο το Αιγαίο Πέλαγος. Με το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο χρώμα έδωσε την κατάλληλη χροιά στον νησιώτικο αυτό γάμο. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία οργάνων που έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια της Πάρου. Υπήρχε έντονη φόρτιση τόσο στον Γιώργο όσο και στην Κατερίνα καθώς το να βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν γαμπρό και νύφη ήταν απλά εντυπωσιακό. Ο γάμος τελέστηκε σε μια εύθυμη ατμόσφαιρα και όλοι οι καλεσμένοι τους αγκάλιασαν με την παρουσία τους.

Γάμος στην Πάρο

Η φωτογράφιση γάμου

Ολοκληρώνοντας το μυστήριο πραγματοποιήσαμε την φωτογράφιση μας στην εκκλησία όπου το τοπίο πραγματικά μας χάρισε εικόνες μοναδικής ομορφιάς. Προσπάθησα να συνοψίσω όλο το mood του γάμου σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μείνουν ζωντανές για πάντα αυτές οι αναμνήσεις.

Γάμος στην Πάρο

Η δεξίωση

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση στο Anezina Village. Το set-up είχε ήδη ετοιμαστεί όταν έφτασαν οι καλεσμένοι. Στα τραπέζια τους περιμένε ένα συμβολικό δωράκι με ένα λουλούδι και το όνομα τους. Το planning service ανέλαβε το γραφείο Miss Eler Weddings. Μόλις το ζευγάρι έκανε είσοδο ξεκίνησε το πραγματικό party. Όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και εμείς ήμασταν εκεί για να καταγράψουμε αυτές τις υπέροχες στιγμές.

Γάμος στην Πάρο

Το βίντεο γάμου

Ευχαριστίες

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιώργο και την Κατερίνα! Η φιλοξενία τους και η συνεργασία μας ήταν μοναδική. Σε κάθε γάμο προσπαθώ να κάνω μια κατάθεση ψυχής καθώς με ενδιαφέρει να δώσω όλο μου το είναι για να πετύχω το απόλυτο αποτέλεσμα. Αυτό αναγνωρίζεται ακόμη παραπάνω όταν πρόκειται για Destination γάμο.

Αυτός ο γάμος στην Πάρο θα μας μείνει αξέχαστος!

Γάμος στην Πάρο

Φωτογράφος γάμου Πάρος

Φωτογράφος γάμου Αθήνα

Wedding Photographer Greece