Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική
|

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Η Χαλκιδική αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο. Διαθέτει μια μοναδική ομορφιά και συνδυάζει τόσες πολλές επιλογές ταυτόχρονα. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία αποτελεί και δημοφιλή προορισμό για να πραγματοποιήσει εκεί τον γάμο του. Η φωτογράφιση γάμου στην Χαλκιδική έχει μια ξεχωριστή αύρα καθώς προσομοιάζει με γάμο σε νησί.

Εδώ θα δείτε έναν αναλυτικό οδηγό για την φωτογράφιση γάμου στην Χαλκιδική.

Εδώ θα δείτε 5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Χαλκιδική

Το βίντεο γάμου

Την Χαλκιδική λοιπόν επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν την ημέρα του γάμου τους η Αλεξία και ο Θανάσης. Ένα ζευγάρι το οποίο από την πρώτη στιγμή ήθελε να οργανώσει ένα πραγματικό party τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους τους καλεσμένους τους. Η Αλεξία οργάνωσε στο μεγαλύτερο μέρος την ημέρα αυτή και όλα πήγαν super! Κατάφερε να κάνει αξέχαστη τόσο για εμάς όσο και για όλο τον κόσμο τον γάμο της.

Οι προετοιμασίες

Ο γάμος στην Χαλκιδική συνδέεται άμεσα με ζωντανή διάθεση, θάλασσα και καλοκαιρινό mood. Έτσι ακριβώς λοιπόν ήταν η ετοιμασία της Αλεξίας ως νύφη. Πραγματοποιήθηκε σε ένα φανταστικό ξενοδοχείο στο Παλιούρι, στο Villa D’oro. Η βίλα ήταν πραγματικά προσεγμένη καθώς και όλος ο χώρος του ξενοδοχείου. Έτσι σαν φωτογράφος γάμου ήθελα να αναδείξω κάθε μικρή λεπτομέρεια αλλά ταυτόχρονα να καταγράψω και τα vibes. Στόχος πάντα είναι να φωτογραφίσω με τέτοιον τρόπο που να φανεί όλη η διάθεση που υπήρχε την ημέρα του γάμου και όχι να “στήσω” τα πράγματα.

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Η προετοιμασία του γαμπρού έγινε στο Πευκοχώρι. Μαζί με φίλους και συγγενείς δημιουργήσαμε μια πολύ δυναμική ατμόσφαιρα όπου όλος ο κόσμος και η οικογένεια του γαμπρού απόλαυσαν αυτές τις στιγμές.

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Η τελετή

Ο γάμος έγινε στην Νέα Σκιώνη και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Όλο το μυστήριο κύλησε πολύ χαλαρά και χωρίς καθόλου πίεση και άγχος.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε η φωτογράφιση γάμου της ίδιας μέρας. Επέλεξα κάποια ιδιαίτερα σημεία της Νέας Σκιώνης που σε συνδυασμό με το μαγευτικό φως απογείωσαν το αποτέλεσμα. Φωτογραφηθήκαμε σε ελάχιστο χρόνο όμως όλες οι λήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια του golden hour. Η ώρα αυτή προσφέρει το καλύτερο ποιοτικά φως πριν το ηλιοβασίλεμα και έτσι όλες οι λήψεις έχουν ένα μοναδικό χρώμα.

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Φωτογράφος γάμου Χαλκιδική

Δεξίωση στον Ναυαγό

Η δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στο Navagos Beach Bar. Ένα beach bar – σήμα κατατεθέν για την Χαλκιδική. Εκεί είχαν διακοσμηθεί τα τραπέζια και είχε γίνει ένα ιδιαίτερο set up που επέλεξε το ζευγάρι. Πραγματικά ο χώρος της δεξίωσης μεταμορφώθηκε και σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που είχε εκείνη την ημέρα έγινε ένα καταπληκτικό σκηνικό.

Το party που ακολούθησε τα λέει όλα ! Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι πραγματικά ξεφάντωσαν και όλοι περάσαμε μια μοναδική βραδιά. Όλη η οργάνωση και το κατάλληλο mood συνετέλεσαν στο να γίνει ένας πραγματικά πετυχημένος γάμος στην Χαλκιδική.

Αυτό που πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο από αυτόν τον γάμο – πέρα από τις εικόνες – είναι αυτό που μου είπε η Αλεξία : Μου λέει πως “είσαι ο μαέστρος της ημέρας”. Αυτό είναι το μυστικό που κάνει πετυχημένο έναν φωτογράφο γάμου. Να καταφέρνει να ξεχωρίζει όχι απλά για τις εικόνες – αλλά για την συνολική παρουσία του στον γάμο.

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Testimonials – Τι είπαν για εμάς

Ο Κώστας και η ομάδα του ήταν καταπληκτικοί!
Απ το πρώτο τηλεφωνημα φάνηκε πως ο Κώστας είναι επαγγελματίας με όλη την έννοια, πράγμα που συνέχεια να επιβεβαιώνεται μέχρι και τη φωτογράφιση του γάμου.
Χωρίς να έχουμε δει ακόμα το αποτέλεσμα, είμαστε 100% σιγουροι πως θα είναι καλύτερο απ αυτό που φανταζόμασταν!
Σε μια μέρα γεμάτη χρονική πίεση, ο Κώστας είναι ήρεμη δύναμη!!
Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα !
Ευχαριστούμε για όλα !

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος γάμου ΧαλκιδικήWedding Photographer Halkidiki