Γάμος στην Άνδρο
|

Γάμος στην Άνδρο

Γάμος στην Άνδρο

‘Οταν ο destination γάμος συναντάει το αυθεντικό συναίσθημα τότε γεννιέται μια αληθινή φιλία!

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Γιώργο και την Ιωάννα, δύο απίστευτα παιδιά.

Destination Γάμος στην Άνδρο

Μετά τον destination γάμο στην Πάρο, σειρά τώρα είχε η Άνδρος. Ο Γιώργος και η Ιωάννα ήθελαν να οργανώσουν τον γάμο τους στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων , την Άνδρο. Από την Αθήνα, όπου και ζουν, κατάφεραν να οργανώσουν ένα μοναδικό concept για την ημέρα του γάμου τους. Βασικό στοιχείο που ήθελαν να έχει ήταν να είναι ένα μεγάλο party για όλον τον κόσμο – κάτι που πραγματικά έδωσε ένα μοναδικό χρώμα. Όλη η εμπειρία ήταν πραγματικά διαφορετική από την συνηθισμένη ημέρα ενός γάμου.

Γάμος στην Άνδρο

Η επιλογή του νησιού

Η επιλογή του νησιού δεν έγινε τυχαία. Η Ιωάννα έχει καταγωγή από αυτό το αρχοντικό νησί του Αιγαίου οπότε δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για την τοποθεσία του γάμου. Η Άνδρος έχει τόσες ομορφιές που πραγματικά το καθιστά μοναδική επιλογή για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Άνδρος – Μοναδικές τοποθεσίες & αρχοντικός χαρακτήρας

Η Άνδρος είναι το πιο κοντινό νησί των Κυκλάδων στην Αθήνα. Από το λιμάνι της Ραφήνας όπου και ταξιδέψαμε, απέχει μόλις 2 ώρες με το πλοίο. Φτάνοντας, καταλαβαίνεις ότι οι τοποθεσίες που προσφέρονται είναι μία και μία. Κυριολεκτικά δε μπορείς να σταματήσεις να φωτογραφίζεις τις ομορφιές που βλέπεις. Κάναμε την πρώτη στάση μας στο Μπατσί. Ένα μέρος που συνδυάζει τον γραφικό του χαρακτήρα με το πιο τουριστικό κομμάτι. Περπατήσαμε και απολαύσαμε τα όμορφα σοκάκια του.

Γάμος στην Άνδρο

Αυτό που πραγματικά θα σας μαγέψει είναι η Χώρα της Άνδρου. Εκεί όπου έγινε και ο γάμος. Ως νησί εφοπλιστών, καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή την αρχοντιά των κτηρίων και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει όλη η περιοχή. Όμορφα σοκάκια, περιποιημένα μαγαζιά και ποιοτικός τουρισμός. Σε συνδυασμό με το γαλάζιο και το λευκό χρώμα των Κυκλάδων δημιουργείται μια μαγική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για δημιουργικά πλάνα.

Το χωριό στο οποίο μέναμε και ήταν η καταγωγή της Ιωάννας ήταν τα Αποίκια. Ένα όμορφο μέρος κοντά στην χώρα με γραφικά σημεία.

Έτσι λοιπόν, ο γάμος στην Άνδρο είχε όλες τις προϋποθέσεις για κάτι ξεχωριστό.

Beach Party στην Άνδρο

Ξεκινήσαμε την κάλυψη μας από την προηγούμενη ημέρα του γάμου καθώς τα παιδιά είχαν οργανώσει ένα beach party σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, τα Πίσω Γυάλια. Εκεί συναντήσαμε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα με όλους τους φίλους να χορεύουν δίχως αύριο. Ποτό – χορός και ξεχωριστά vibes συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό. Αφού χορέψαμε και καταγράψαμε όλες τις μοναδικές στιγμές, πήρα το ζευγάρι και κάναμε μια ολιγόλεπτη φωτογράφιση στην παραλία.

Ήθελα να έχω μερικές όμορφες εικόνες των παιδιών σε πιο ρομαντικό mood.

Γάμος στην Άνδρο
Γάμος στην Άνδρο

Η ημέρα του γάμου

Ο Γιώργος και η Ιωάννα είχαν οργανώσει τα περισσότερα κομμάτια του γάμου προσπαθώντας όλα να είναι στην εντέλεια. Ξεκινήσαμε λοιπόν με την κάλυψη στην προετοιμασία του Γιώργου. Εκεί βρίσκονταν οι φίλοι και συγγενείς του οι οποίοι τον βοήθησαν να ετοιμαστεί.

Γάμος στην Άνδρο

Αυτό που πάντα τονίζω σε κάθε γάμο και συζητήσαμε με τα παιδιά ήταν να έχουν όσο πιο χαλαρή διάθεση γίνεται και να αφήσουν όλα τα υπόλοιπα επάνω μου. Έτσι λοιπόν ετοιμάστηκε ο Γιώργος με θέα όλη την χώρα της Άνδρου. Συνεχίσαμε στην προετοιμασία της νύφης όπου η Ιωάννα μας περίμενε στο πατρικό της σπίτι στα Αποίκια. Όλα κύλησαν βάσει προγράμματος και έτσι η Ιωάννα είχε ολοκληρώσει το μακιγιάζ και το χτένισμα της.

Γάμος στην Άνδρο

Οι επιλογές της Make up Artist και της Hair Stylist ήταν εξαιρετικές καθώς πρόκειται για δύο επαγγελματίες οι οποίες με βοήθησαν πραγματικά στο να κυλήσουν όλα ομαλά.

Make up Artist : Kally Polizopoulou

Hair Stylist : Ειρήνη Ξηρού

Η Ιωάννα έγινε μια φανταστική νύφη που ήθελε πραγματικά να ζήσει και να απολαύσει την ημέρα του γάμου της. Έτσι φωτογραφηθήκαμε σε διάφορες τοποθεσίες και μόλις ήρθαν και οι φίλες της κάναμε χαμό.

Γάμος στην Άνδρο

Η εκκλησία στην Άνδρο

Η τοποθεσία του μυστηρίου ήταν στην εκκλησία της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Άνδρο. Πρόκειται για μια πραγματικά επιβλητική εκκλησία στην χώρα του νησιού όπου τελείται παραδοσιακά το μυστήριο του γάμου. Όπως θα δείτε και από τις εικόνες το μισό μέρος (αρραβώνας) γίνεται στον εξωτερικό χώρο και το δεύτερο μισό (στέψη) γίνεται εντός του ναού.

Στην εκκλησία είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που περίμενε την Ιωάννα να φτάσει. Σαν νύφη έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο από τα επιβλητικά σκαλιά υπό την συνοδεία λαούτου και βιολιού.

Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα χαρούμενο κλίμα με όλους τους φίλους να είναι έτοιμοι να τους ριζώσουν για τα καλά.

Γάμος στην Άνδρο

Η φωτογράφιση γάμου

Μόλις τελείωσε το μυστήριο θέλαμε να προλάβουμε το golden hour και έτσι ξεκινήσαμε την φωτογράφιση την ίδια ημέρα του γάμου. Κάναμε μια πανέμορφη βόλτα στα σοκάκια της Άνδρου και καταλήξαμε στον Αφανή Ναύτη. Ένα σημείο με καταπλητκική θεά όλου του νησιού.

Με ενδιαφέρει κάθε φωτογραφική στιγμή να αποτελεί απόλαυση για το ζευγάρι και έτσι θέλω να φωτογραφίζω – χωρίς πίεση και άγχος.

Γάμος στην Άνδρο

Η δεξίωση – party

Ολοκληρώνοντας την φωτογράφιση του γάμου συνεχίσαμε στην δεξίωση. Εκεί τα παιδιά είχαν σχεδιάσει μια μοναδική οργάνωση. Είχαν οργανώσει ένα κτήμα να μετατραπεί σε ιδανικό location για την δεξίωση του γάμου τους. Επιλέγοντας κατάλληλους επαγγελματίες όπως φωτιστή, DJ, catering κατάφεραν να μεταμορφώσουν τον χώρο σε αυτό που πραγματικά τους εξέφραζε. Είχαν στόχο να κάνουν ένα αληθινό party όπως και έγινε! Με τους φίλους τους στο πλευρό τους δημιούργησαν κάτι WOW.

Γάμος στην Άνδρο

Το βίντεο του γάμου

Ευχαριστίες

Ευχαριστώ τον Γιώργο και την Ιωάννα από καρδιάς! Πρόκειται για δυο ανθρώπους που μοιραστήκαμε κοινές ανησυχίες έτσι ώστε να πάνε όλα τέλεια. Η φιλοξενία τους ήταν σούπερ και πλέον μπορώ να πω ότι απέκτησα δύο φοβερούς φίλους! Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Φωτογράφος γάμου Άνδρος

Φωτογράφος γάμου Αθήνα