Γάμος στην Μονή Βλατάδων
|

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε έναν ρομαντικό γάμο που έγινε στην Μονή Βλατάδων. Οι φωτογραφιες γαμου είχαν ιδιαίτερο στυλ. Είχαν άρωμα Άνω Πόλης με γραφικές εικόνες. Πολύ χαρακτηριστηκές ήταν οι στιγμές που καταγράφηκαν στην Μονή Βλατάδων όπου και έγινε το μυστήριο του γάμου. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους αλλά και οι ίδιοι απόλαυσαν την ημέρα του γάμου τους. Η προετοιμασία του γαμπρού και η προετοιμασία της νύφης είχαν την δική τους χάρη. Ο κάθε ένας είχε πλάι του ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπάνε και έτσι γίνεται η μέρα αυτή ξεχωριστή.

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Οι προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες του ζευγαριού έγιναν στο ίδιο ξενοδοχείο. Το ζευγάρι επέλεξε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο χώρο. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Bristol Hotel που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει ένα νεοκλασικό στυλ σε βρετανικούς ρυθμούς. Τόσο τα δωμάτια όσο και οι εσωτερικοί του χώροι διακρίνονται για το χαρακτηριστικό αυτό. Το στυλ του ζευγαριού και ολόκληρου του γάμου συνολικά ταίριαζε ιδανικά με το στυλ του ξενοδοχείου. Έτσι λοιπόν και οι φωτογραφίες γάμου ήταν αντίστοιχα εντυπωσιακές.

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Το μυστήριο του γάμου έγινε στην Μονή Βλατάδων. Η επιλογή της εκκλησίας για το μυστήριο του γάμου ήταν σίγουρα ιδιαίτερη. Η Μονή Βλατάδων αποτελεί αγαπημένο σημείο των μελλόνυμφων χάρη στην ιστορία της και την ομορφιά που προσφέρει το τοπίο. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου με ενδιαφέρει να κινούμαι με τρόπο διακριτικό. Ειδικά όταν πρόκειται για την συγκεκριμένη εκκλησία πρέπει να είμαστε ακόμη πιο διακριτικοί καθώς έχουν αρκετά αυστηρή πολιτική. Οι φωτογραφίες εντός του ναού έχουν μια ιδιαίτερη αίγλη καθώς ο φωτισμός είναι χαμηλός και τονίζονται μόνο οι πρωταγωνιστές, που είναι το ζευγάρι.

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Δεξίωση στο Allegro

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση στο Allegro. Το Allegro βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο χώρο που χαρακτηρίζεται από κομψότητα. Στον τελευταίο όροφο του Μεγάρου Μουσικής, με θέα όλη την πόλη, γίνεται η δεξίωση του γάμου. Πριν όμως φτάσουμε στον χώρο της δεξίωσης, πραγματοποιήσαμε μια φωτογράφιση στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής. Ο φωτισμός ήταν ιδανικός την συγκεκριμένη ώρα καθώς πετύχαμε το golden hour. Τα παιδιά απόλαυσαν την φωτογράφιση τους και το αποτέλεσμα έμεινε ανεξίτηλο.

Γάμος στην Μονή Βλατάδων

Το βίντεο γάμου

Τι είπαν για εμάς

Η εμπειρία μας με τον Κωνσταντίνο ως φωτογράφο του γάμου μας ήταν μοναδική !
Εξαιρετικός επαγγελματίας που σε κάνει να νιώθεις άνετα από τ πρώτο λεπτό!
Προσαρμόστηκε τέλεια στις «απαιτήσεις» μας και το αποτέλεσμα ηταν απλά ΤΕΛΕΙΟ!!αφιερωσε χρονο για να μας γνωρίσει και να μας κάνει να νιώσουμε άνετα σε όλη την διάρκεια!
Φωτογράφισε τις στιγμές μας με διακριτικότητα αλλά και λεπτομέρεια κάτι που για εμάς ηταν πολύ σημαντικό!
Ευχάριστος, με φρέσκιες ιδέες και μια ξεχωριστή μάτια έκανε την φωτογράφιση διασκέδαση!
Ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή αν ψάχνει κάποιος φωτογράφο για το γάμο του!

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη