Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη
|

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Το Κτήμα Πασχαλάκη είναι ένας χώρος λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, διαμορφωμένος κατάλληλα για να φιλοξενήσει εξαιρετικά events και τελετές γάμων. Εδώ λοιπόν επέλεξαν η Αφροδίτη και ο Κώστας να ενώσουν τα δεσμά τους και να χαρίσουν τόσο σε εμάς όσο και στους αγαπημένους τους μια αξέχαστη βραδιά. Ας δούμε την ιστορία του γάμου τους.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Η ημέρα του γάμου

Ξεκινήσαμε λοιπόν από την προετοιμασία του Κώστα και της Αφροδίτης. Ο Κώστας ετοιμάστηκε σε ξενοδοχείο, μαζί με την παρέα του που ήταν από νωρίς εκεί. Συνήθως στις προετοιμασίες των γαμπρών συναντάμε ένα πολύ έντονο παλμό και ενέργεια, έτσι ακριβώς έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αντίστοιχα στην προετοιμασία της Αφροδίτης μαζεύτηκε πλήθος κόσμου και αγαπημένων για να συμμετέχουν στην διαδικασία.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Ο Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Αφού όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το μυστήριο βρεθήκαμε στο Κτήμα Πασχαλάκη. Το πολύ θετικό είναι πως τόσο το μυστήριο του γάμου όσο και η δεξίωση γίνονται στον ίδιο χώρο και δεν χρειάζεται να υπάρχουν μετακινήσεις. Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο όπου κυριαρχεί ο επαγγελματισμός και η οργάνωση. Ως φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη , πάντοτε δίνω μεγάλη βάση στην οργάνωση ενός χώρου και στους αντίστοιχους συντελεστές καθώς έτσι διασφαλίζεται η άριστη συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα για το ζευγάρι μας.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη
Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Ο Κώστας βρισκόταν από νωρίς στο κτήμα και ήταν έτοιμος να υποδεχθεί την γυναίκα της ζωής του. Αρχικά βγάλαμε τις απαραίτητες εικόνες με τους φίλους καθώς και τον χώρο του set up ώστε να αναδείξουμε την ομορφιά του κτήματος με φυσικό φως ημέρας και χωρίς την παρουσία των καλεσμένων. Φτάνοντας και η Αφροδίτη συνάντησε τον Κώστα και ξεκίνησε το μυστήριο του γάμου.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Έγινε μια όμορφη τελετή με το φως του ήλιου να φωτίζει το ζευγάρι και τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τις όμορφες αυτές στιγμές. Μπόρεσαν να ρίξουν το ρυζάκι στον χορό του Ησαΐα καθώς εδώ ο γάμος πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο. Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν στον χώρο της δεξίωσης και εμείς εκμεταλλευτήκαμε ωφέλιμα τον χρόνο ώστε να βγάλουμε τις φωτογραφίες της ίδιας ημέρας.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Στο κτήμα προσφέρονται πολλοί χώρου που μπορεί ο φωτογράφος γάμου να εκμεταλλευτεί και να δημιουργήσει εξαιρετικά πλάνα. Αυτό που πάντα κάνουμε είναι να συνδυάσουμε την ομορφιά του χώρου με τον αυθορμητισμό του ζευγαριού και να αποτυπώσουμε τα αληθινά συναισθήματα. Έτσι με την κατάλληλη καθοδήγηση έχουμε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση είχαμε το ζευγάρι και τους όμορφους κουμπάρους μαζί μας. Αφού βγάλαμε ωραίες, φυσικές και ανεπιτήδευτες εικόνες σειρά είχε η δεξίωση.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Δεξίωση γάμου στο Κτήμα Πασχαλάκη

Το ζευγάρι μας χάρισε μια μοναδική βραδιά! Μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώποους χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν την δεξίωση του γάμου τους.

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη
Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

Γάμος στο Κτήμα Πασχαλάκη

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη