Γάμος στο Κτήμα Noto
|

Γάμος στο Κτήμα Noto

Γάμος στο Κτήμα Noto

Ο γάμος του Κώστα και της Γεωργίας καθώς και η βάπτιση της μικρής τους κόρης ήταν μια εμπειρία από κάθε άποψη. Τόσο για τους ίδιους καθώς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία όσο και για εμένα καθώς στόχος μου είναι κάθε φορά να δίνω ένα άριστο αποτέλεσμα.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Η οργάνωση και το timeline

Πολύ σημαντικός παράγοντας σε κάθε γάμο είναι το σωστό timeline που θα διαμορφώσουμε με το ζευγάρι. Μέσα από το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατοχυρώνουμε την σωστή χρονική ακολουθία όλων των γεγονότων που θα συμβούν και εξασφαλίζουμε μια απολαυστική και χωρίς άγχος ημέρα. Ιδιαίτερα όμως όταν πρόκειται για διπλό μυστήριο, όπως εδώ, που είχαμε και τον γάμο και τη βάπτιση την ίδια ημέρα θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο τυπικοί. Η Γεωργία και ο Κώστας ήταν ένα ζευγάρι το οποίο ήθελε να δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τους ένοιαζε να κυλήσουν όλα ομαλά. Έτσι ακολούθησαν το πρόγραμμα που δημιουργήσαμε και η ημέρα ήταν μια πραγματική χαρά.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Ξεκινήσαμε αρχικά με την προετοιμασία του Κώστα ο οποίος είχε πλάι του αγαπημένους φίλους και συγγενείς που τον βοήθησαν να ετοιμαστεί. Επικράτησε μια πολύ διασκεδαστική ατμόσφαιρα – κάτι συνηθισμένο στις προετοιμασίες των γαμπρών. Συνεχίσαμε έπειτα στην προετοιμασία της Γεωργίας. Εκεί βρισκόταν από νωρίς φίλες και η οικογένεια της ώστε να την βοηθήσουν και με το μωράκι της. Η όλη διαδικασία ήταν άψογη, περάσαμε όμορφα και όλα αυτά τα vibes αποτυπώθηκαν και στις εικόνες μας.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Γάμος και βάπτιση στο Κτήμα Noto

Σειρά τώρα είχαν τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης. Φτάσαμε στον πολύ όμορφο χώρο του Noto Events και είδαμε ένα ιδιαίτερο set-up. Το Κτήμα Noto αποτελεί μια ιδανική επιλογή για γάμο στην Θεσσαλονίκη καθώς διαθέτει το δικό του εκκλησάκι αλλά και χώρο δεξίωσης. Οι υπεύθυνες του κτήματος μας βοήθησαν σε ό,τι ζητήσαμε για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η Γεωργία έφτασε στο κτήμα ενώ ο Κώστας ήταν ήδη εκεί και την περίμενε. Έδωσαν ένα πολύ ωραίο φιλί και πλέον ήμασταν έτοιμοι για να ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου. Στόχος μας πάντα στην 8th Art Photography είναι να πραγματοποιήσουμε μια διακριτική καταγραφή όλων των σημαντικών στιγμών του μυστηρίου. Δε θέλουμε να είμαστε εμείς το επίκεντρο της προσοχής αλλά το μυστήριο και το ζευγάρι. Ο γάμος ολοκληρώθηκε και σειρά πλέον είχε η βάπτιση της μικρής.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Σε όλη τη διάρκεια της βάπτισης η μικρή ήταν ήρεμοι ενώ και οι ιερείς έμπειροι ώστε να μην την αναστατώσουν. Η μόνη στιγμή που έκλαψε ήταν μόλις βγήκε από την κολυμπήθρα όπως και όλα τα μωράκια άλλωστε.

Συνολικά τα δύο μυστήρια κύλησαν πολύ ομαλά και μας χάρισαν μοναδικά κλικ.

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Noto

Αφού τελείωσαν τα μυστήρια όλοι οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της δεξίωσης. Αρχικά τους καλωσόρισαν με welcome drinks και έπειτα τακτοποιήθηκαν στα τραπέζια τους. Εμείς με το ζευγάρι και τους κουμπάρους είχαμε λίγο χρόνο για να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες ώστε να κρατήσουμε το mood της ημέρας του γάμου. Το Noto προσφέρει όμορφα backgrounds τα οποία χρησιμοποιήσαμε για τις φωτογραφίες γάμου.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Δεξίωση γάμου στο Noto

Φτάσαμε πλέον στο καλύτερο και πιο απολαυστικό κομμάτι του γάμου – το party! Το set-tup της δεξίωσης ήταν πολύ όμορφο και προσεγμένο. Περιμέναμε να νυχτώσει τελείως για να κάνει το ζευγάρι την είσοδο ώστε να φαίνονται τα πυροτεχνήματα και οι πυρσοί που κρατούσαν οι καλεσμένοι. Μετά τον πρώτο τους χορό η πίστα δεν άδειασε στιγμή. Όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και εμείς πλάι τους για να κρατήσουμε όλες αυτές τις στιγμές ζωντανές!

Γάμος στο Κτήμα Noto

Συνολικά, ο γάμος στο Noto ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία τόσο για το ζευγάρι όσο και για εμάς. Χαιρόμαστε να δημιουργούμε αναμνήσεις για εξαιρετικά ζευγάρια και να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του χώρου.

Γάμος στο Κτήμα Noto

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τον δικό σας γάμο!

Γάμος στο Κτήμα Noto

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικη