Γάμος στο Ethereal Hall
|

Γάμος στο Ethereal Hall

Γάμος στο Ethereal Hall

Στο Ethereal Hall του Royal Hotel στην Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ένας μοναδικός γάμος, του Eben και της Μαγδαλένας. Πρόκειται για έναν αληθινά πολυπολιτισμικό γάμο που ένωσε κουλτούρες, ανθρώπους και εμπειρίες. Ο Eben με καταγωγή από την Γκάνα και η Μαγδαλένα με καταγωγή από την Ελλάδα, παρόλο που ζουν στην Αγγλία, παντρεύτηκαν στην Θεσσαλονίκη. Πάντοτε με συγκινούν τέτοια projects καθώς οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Γάμος στο Ethereal Hall

Από το Southampton στην Θεσσαλονίκη

Ο Eben και η Μαγδαλένα είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγγλίας – δύο φανταστικοί άνρωποι με φοβερά vibes που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στον τόπο καταγωγής της Μαγδαλένας – την Θεσσαλονίκη. Μαζί σχεδιάσαμε τον γάμο τους καθώς υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες που χρειάζονταν προσοχή.

Ο σχεδιασμός του γάμου

Αρχικά ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι αυτό της τελετής. Πραγματοποιήθηκαν δύο τελετές – αρχικά η πρώτη έγινε από τον πατέρα του Eben ο οποίος είναι πάστορας και η δεύτερη ήταν ο πολιτικός γάμος ο οποίος έγινε από την αρμόδια ελληνική δημοτική αρχή. Ως φωτογράφος γάμου έπρεπε να είμαι έτοιμος για όλα όσα θα ακολουθήσουν καθώς πρόκειται για πολύ σημαντικές στιγμές που δεν επιτρέπεται να χαθούν.

Γάμος στο Ethereal Hall

Βάσει λοιπόν των παραπάνω στοιχείων αλλά και όλων των λεπτομερειών δημιουργήσαμε το αντίστοιχο timeline ώστε όλα να είναι οργανωμένα με ακριβείς χρόνους και να μην υπάρχει κάτι που θα αφήσουμε στην τύχη.

Το βίντεο του γάμου

Η ημέρα του γάμου

Τόσο η προετοιμασία του γαμπρού όσο και της νύφης πραγματοποιήθηκαν στο Royal Hotel – σε διαφορετικές σουίτες. Αρχικά ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του γαμπρού. Στον Eben βρίσκονταν ο κουμπάρος του και οι συγγενείς του. Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη προετοιμασία καθώς μαζί με τον κουμπάρο του υπηρετούν στον Βασιλικό Αγγλικό Στρατό και οι δεσμοί τους ήταν πολύ δυνατοί.

Η προετοιμασία του γαμπρού είναι σχεδόν πάντα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία για εικόνες με πιο χαλαρά vibes. Έτσι και εδώ οι φίλοι του Eben τον βοήθησαν να ετοιμαστεί και παράλληλα δημιουργήσαμε μοναδικές εικόνες από τις στιγμές αυτές. Οι φίλοι του Eben ντύθηκαν με το παραδοσιακό ρούχο για γάμους της Γκάνας – το Kente. Χρησιμοποιήσαμε αρκετές τοποθεσίες του ξενοδοχείου καθώς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία όμορφων backgrounds.

Γάμος στο Ethereal Hall
Γάμος στο Ethereal Hall

Η προετοιμασία της νύφης έγινε μαζί με πλήθος φίλων σε επίσης χαλαρά και cool vibes όπως άλλωστε ήταν και η ίδια. Μόλις τελείωσε το χτένισμα και το μακιγιάζ της ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την φωτογράφιση μας. Μαζί με άφθονη σαμπάνια MOET η Μαγδαλένα και οι φίλες της ετοιμάστηκαν, γέλασαν και μου χάρισαν μοναδικά κλικ. Αφού έβαλε και το φόρεμα της ήμασταν έτοιμοι για την τελετή.

Γάμος στο Ethereal Hall
Γάμος στο Ethereal Hall

Καταγράψαμε το set up που είχε ετοιμαστεί καθώς και τις κοπέλες που με τσέλο και βιολί υποδέχονταν τους καλεσμένους. Ο Eben βρισκόταν ήδη στον χώρο της τελετής έτοιμος να δει για πρώτη φορά ως νύφη την γυναίκα της ζωής του. Φτάνοντας λοιπόν και η Μαγδαλένα όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η τελετή.

Όπως αναφέρθηκε και πριν πραγματοποιήθηκαν δύο τελετές. Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία η οποία ένωσε παραδόσεις και κουλτούρες. Ο πατέρας του Eben ανέφερε πολύ συγκινητικά λόγια καθώς και όλα όσα έγιναν είχαν ιδιαίτερο συμβολισμό. Στην συνέχεια, ακολούθησε η ελληνική τελετή και πλέον οι νεόνυμφοι είχαν ενώσει τις ζωές τους και τυπικά.

Γάμος στο Ethereal Hall

Ακολούθησε η φωτογράφιση του ζευγαριού στο Royal Hotel. Σε σύντομο χρονικό διάστημα φωτογραφηθήκαμε καθώς το φως ήταν λίγο πριν τη δύση. Ωστόσο το αποτέλεσμα αιχμαλώτησε την χαρά και τη διάθεση της ημέρας.

Γάμος στο Ethereal Hall

Στον εξωτερικό χώρο του Ethereal Hall, στην πισίνα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου. Όλοι μαζί οι καλεσμένοι δείπνησαν και έτσι τελείωσε όμορφα η κάλυψη αυτού του τόσο ιδιαίτερου γάμου. Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις ανθρώπους να ενώνουν τις ζωές τους και να έρχονται κοντά συγγενείς από τελείως διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Αυτό είναι το νόημα της αγάπης!

Γάμος στο Ethereal Hall

Testimonials – Είπαν για εμάς

Really friendly and capture the day even better than we imagined. Highly recommend.. thank you so much for help us to capture and keep our memories live on our special day!!

Γάμος στο Ethereal Hall

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη