Γάμος στο Bloom Venue
|

Γάμος στο Bloom Venue

Γάμος στο Bloom Venue

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε την ιστορία ενός γάμου με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στο elegant αποτέλεσμα. Η Μαρία και ο Κώστας επέλεξαν το Bloom Venue για τον γάμο τους, έναν πανέμορφο χώρο στην Θεσσαλονίκη με μαγευτική θέα στην θάλασσα.

Γάμος στο Bloom Venue

Η γαμήλια ημέρα

Η Μαρία σχεδίασε με απόλυτη έμφαση στη λεπτομέρεια την ημέρα του γάμου και της βάπτισης του παιδιού της. Ήθελε το λευκό χρώμα να κυριαρχεί ενώ το minimal & chic ήταν αυτό το στυλ που την αντιπροσώπευε. Ξεκινήσαμε λοιπόν την γαμήλια ημέρα από τις προετοιμασίες του ζευγαριού. Τόσο ο Κώστας όσο και η Μαρία ετοιμάστηκαν σε διαμερίσματα Airbnb στην Θεσσαλονίκη. Η Μαρία επέλεξε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα με απέραντη θέα στον Θερμαϊκό κόλπο στην καρδιά της πόλης. Έτσι εκμεταλλευτήκαμε την τοποθεσία και την θέα σε συνδυασμό με το φυσικό φως. Στοχεύσαμε σε εικόνες απλές και αφηγηματικές που διηγούνταν την προσωπικότητα του ζευγαριού.

Γάμος στο Bloom Venue

Ο γάμος στην εκκλησία Αγίου Προδρόμου στην Καλαμαριά

Η εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης ήταν στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στον Άγιο Πρόδρομο. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη εκκλησία με εξαιρετικό προαύλιο χώρο γεμάτο πράσινο. Ο στολισμός ήταν εξαιρετικός και μεταμόρφωσε όλο τον χώρο ενώ η πινελιά ήταν το σαξόφωνο που συνόδευε την είσοδο και έξοδο του ζευγαριού. Θέλαμε σε όλη τη διάρκεια των δύο μυστηρίων να αποτυπώσουμε εικόνες φυσικές όπως άλλωστε είναι και το στυλ μας. Ο γάμος και η βάπτιση κύλησαν ομαλά και τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι το απόλαυσαν.

Γάμος στο Bloom Venue

Φωτογράφιση γάμου στην Καλαμαριά

Μετά τα μυστήρια κατευθυνθήκαμε στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στο παλατάκι για την φωτογράφιση γάμου της ίδιας μέρας. Είχαμε σχεδιάσει το χρονοδιάγραμμα μας ώστε να προλάβουμε την golden hour και σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουμε ένα session που θα συνοψίσει τα vibes της γαμήλιας ημέρας.

Γάμος στο Bloom Venue

Δεξίωση γάμου στο Bloom Venue

Καθώς πλέον ο ήλιος είχε δύσει ήταν η στιγμή να κατευθυνθούμε προς τον χώρο του Bloom Venue. Η επιμέλεια του χώρου ήταν εξαιρετική και τα λαμπάκια σε συνδυασμό με τους πολυελαίους έδιναν μια όμορφη elegant νότα. Το ζευγάρι πραγματοποίησε την είσοδο του και το party ξεκίνησε! Όλοι οι φίλοι συνόδευσαν τον Κώστα και την Μαρία σε αυτές τις στιγμές και μας χάρισαν πολύ όμορφα πλάνα. Ο συγκεκριμένος χώρος δεξίωσης είναι εξαιρετικός καθώς προσφέρει την αίσθηση της θάλασσας, το μαγικό ηλιοβασίλεμα και την elegant προσέγγιση.

Γάμος στο Bloom Venue
Γάμος στο Bloom Venue

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον δικό σας γάμο!