Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι
|

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Ο γάμος του Μανώλη και της Χαράς ήταν ένα event που σχεδιαζόταν πολύ καιρό. Το ζευγάρι ήθελε να οργανώσει κάτι ξεχωριστό για αυτή την ημέρα. Το μεράκι και η όρεξη που είχαν ήταν κάτι που το συναντάς σε λίγους ανθρώπους.

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Σε όλη την οργανώση του γάμου είχαμε συνεχή επικοινωνία για κάθε λεπτομέρεια. Από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι με εμπιστεύθηκε και τους εξήγησα πως για ό,τι τους προβληματίσει μπορούμε να το συζητήσουμε μαζί. Έτσι λοιπόν όλα κύλησαν όμορφα και πετύχαμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ χρήσιμους οδηγούς που θα βοηθήσουν κάθε ζευγάρι στην οργάνωση του γάμου του :

https://www.8art.gr/5-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1/
https://www.8art.gr/ekklisies-thessaloniki/
https://www.8art.gr/aithouses-dexioseon-thessaloniki/

To timeline του γάμου

Ξεκινήσαμε την φωτογράφιση από το σπίτι του Μανώλη όπου ήταν συγκεντρωμένοι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς. Μαζί τον βοήθησαν να ντυθεί και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη έντονα vibes. Συνεχίσαμε στην προετοιμασία της Χαράς. Όταν την συναντήσαμε είχε ολοκληρώσει το μακιγιάζ και το χτένισμα της. Καταγράψαμε τα πλάνα όλης της ετοιμασίας με τρόπο διακριτικό όμως περιεκτικό.

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Αφού τελειώσαμε με τις προετοιμασίες, σειρά τώρα είχε το μυστήριο. Το ζευγάρι επέλεξε μια ξεχωριστή εκκλησία της Θεσσαλονίκης, το Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων & Ιωάννου του Ρώσου Παραλίας Αγγελοχωρίου. Εκεί ο γάμος γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ξεκίνησε ένας πολύ δυνατός αέρας. Ολοκληρώνοντας τον γάμο σειρά είχε πλέον η φωτογράφιση. Οι καιρικές συνθήκες δε μας επέπτρεψαν να φωτογραθηθούμε στον όμορφο χώρο της εκκλησίας και έτσι επιλέξαμε έναν classy εσωτερικό χώρο για την φωτογράφιση γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Η δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο Πανόραμα στην εσωτερική αίθουσα λόγω της απότομης μεταβολής του καιρού. Το κέφι του ζευγαριού και των καλεσμένων δεν άφησε να χαλάσει η βραδιά σε κανέναν. Η πιο όμορφη έκπληξη της βραδιάς ήταν η πρόταση γάμου που έγινε όταν η Χαρά θέλησε να πετάξει την ανθοδέσμη της. Πραγματικά κάτι που δεν το συναντάς συχνά!

Φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι

Θέλοντας να αναπληρώσουμε την εμπειρία πραγματοποιήσαμε την after φωτογράφιση γάμου στο Αγγελοχώρι. Τα πλάνα που μας χάρισε το τοπίο ήταν μοναδικά!

Το βίντεο του γάμου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τον δικό σας γάμο.