FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε θέματα σχετικά με την 8th Art Photography
Γάμος στην Σαντορίνη 60
8A103720

Μας πήρε πολύ χρόνο για να διαλέξουμε την ονομασία του Studio φωτογραφίας. Αναζητούσαμε ένα όνομα δημιουργικό και ευφάνταστο. Κάτι το οποίο θα αντιπροσωπεύει πραγματικά τον χαρακτήρα, τον άνθρωπο και την ομάδα που υπάρχει πίσω από το όνομα. Αυτό λοιπόν οδήγησε στη δημιουργία της 8th Art Photography8th Art – 8η Τέχνη. Η 8η Τέχνη είναι η Φωτογραφία. Επειδή λοιπόν έτσι αντιμετωπίζουμε το επάγγελμα μας – σαν πραγματική τέχνη η 8 Art συνοψίζει όλα όσα μας διακρίνουν. Ιδρυτής της Όγδοης Τέχνης ο Φωτογράφος Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Μετά από χρόνια αναζήτησης το στυλ φωτογραφίας μπορεί να χαρακτηριστεί ως αφηγηματικό, Fine Art, ανάλαφρο και φυσικό. Στόχος σε κάθε φωτογράφηση γάμου και βάπτισης είναι το story telling. Να διηγείται μια αληθινή ιστορία μέσα από τις εικόνες – η δική σας. Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σας να σας δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες αλλά και όποτε πρέπει θα καταγράφουμε διακριτικά τις στιγμές που εκτυλίσσονται.

Επειδή πάνω από όλα θέλουμε να χαρακτηριζόμαστε επαγγελματίες φωτογράφοι γάμου δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στις υποχρεώσεις μας. Η 8th Art Photography είναι νόμιμη επιχείρηση με έδρα. Σε κάθε φωτογράφηση γάμου την οποία θα καλύψουμε, όλο το προσωπικό θα είναι ασφαλισμένο και θα έχουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε περίπτωση ελέγχου.

Ο φωτογράφος γάμου σας θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα γνωρίσετε και θα επικοινωνήσετε μαζί του και θα επιλέξετε για το στυλ του. Επιθυμία και πρόταση του είναι να καλύψει όλη τη φωτογραφηση γαμου ο ίδιος για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά σε περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι εφικτό η κάλυψη θα γίνει από συνεργάτες της 8th Art Photography.

Οι αποστάσεις δεν υπάρχουν για να χωρίζουν αλλά να ενώνουν! Φυσικά και θα είμαστε δίπλα σας όπου έχετε φανταστεί να γίνει ο γάμος ή η βάπτιση σας. Λατρεύουμε τα ταξίδια και πάντα ο Destination Γάμος προσφέρει κάτι το μοναδικό.

Πάντα δουλεύουμε με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Λατρεύουμε τα νέα τεχνολογικά προϊόντα, είμαστε tech maniacs αλλά γνωρίζουμε και την αξία τους. Η τεχνολογία αποτελεί απλά το εργαλείο καταγραφής. Η γνώση, η εμπειρία και η αγάπη για τη Φωτογραφία Γάμου είναι τα βασικά συστατικά που θα αποδώσουν το εγγυημένο αποτέλεσμα.

Γάμος στο Ethereal Hall

Τι χειρότερο από ένα ζευγάρι το οποίο αντιλαμβάνεται πως οι φωτογραφίες και το βίντεο γάμου του έχουν χαθεί; Επειδή δε θέλουμε να ζήσουμε ποτέ ούτε εμείς ούτε και εσείς αυτό το συναίσθημα χρησιμοποιούμε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας για να είμαστε σίγουροι πως οι αναμνήσεις σας θα είναι καλά φυλαγμένες.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Σε έναν κόσμο που κινείται ταχύτατα οφείλουμε και εμείς να κινούμαστε στην ίδια ταχύτητα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να σας δώσουμε άμεσα τις φωτογραφίες του γάμου ή της βάπτισης σας. Εντός 3 ημερών από την τέλεση της εκδήλωσης θα έχετε στα χέρια σας το ηλεκτρονικό δειγματολόγιο. Θέλουμε να χαρείτε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας όσο ακόμη η ανάμνηση είναι φρέσκια.

Η ανάμνηση παραμένει ζωντανή όταν εκτυπώνεται. Μια φωτογραφία εκτυπωμένη εκτιμάται ότι έχει χρόνο ζωής τουλάχιστον 100 χρόνια. Σκεφτείτε το. Πόσες φορές είπατε “δε μπορώ να βρω τις φωτογραφίες που είχα στο σκληρό δίσκο” ; Ενώ αντίθετα πόσες φορές έχετε δει τη φωτογραφία που βρίσκεται στο σαλόνι του πατρικού σας σπιτιού με όλη την οικογένεια; Ένα άλμπουμ γαμου, ενας καμβας ακόμη και μια απλή εκτυπωμένη φωτογραφία αποτελεί παρακαταθήκη. Είναι το πιο ασφαλές και άμεσο μέσο για να κρατήσει ζωντανή μια όμορφη εικόνα. Για αυτό το λόγο σας προτρέπουμε να δημιουργήσουμε ένα custom άλμπουμ πάνω στο δικό σας στυλ.

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Ο λόγος είναι πως υπάρχουν ημερομηνίες κάθε χρόνο οι οποίες εξαντλούνται άμεσα λόγω μεγάλης ζήτησης. Δε θέλουμε να απορρίψουμε κανέναν πελάτη λόγω μη διαθεσιμότητας. Ωστόσο για να διατηρηθεί η ποιότητα σε κορυφαίο επίπεδο είναι συγκεκριμένη η διαθεσιμότητα μας. Με την καταβολή της προκαταβολής η ημερομηνία κλειδώνει για το εκάστοτε ζευγάρι.

Οι φωτογραφίες που θα σας δώσουμε σε ηλεκτρονική μορφή μπορούν ελεύθερα και με μεγάλη μας χαρά να δημοσιευθούν στα μέσα δικτύωσης. Ωστόσο η πνευματική ιδιοκτησία παραμένει στην 8 Art Photography. Αυτό απλά σημαίνει πως για να χρησιμοποιηθούν οι εικόνες για διαφημιστικούς σκοπούς θα πρέπει να υπάρχει η έγκριση μας. Όποιος από τους συντελεστές του γάμου (μακιγιερ, ανθοστολισμός, κατάστημα νυφικών/κουστουμιών κλπ) θελήσει φωτογραφίες μπορείτε να τον ενημερώσετε να επικοινωνήσει μαζί μας

Η απάντηση είναι πως όχι. Στόχος μας δεν είναι να μείνουμε απλά στο τυπικό μέρος της φωτογράφισης αλλά να είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Η εμπειρία και οι συμβουλές που μπορούμε να δώσουμε σε ένα ζευγάρι συντελούν στο να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που πιθανόν να μην έχετε φανταστεί. Σε κάθε βήμα που θα κάνετε θέλουμε να είμαστε κοντά σας για να λύσουμε όποια απορία προκύψει. Επίσης, η σχέση μας δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση του γάμου. Δίνουμε τεράστια σημασία στην διατήρηση της επικοινωνίας μας και μετά τον γάμο.

Ρωτήστε περισσότερα

SEND IT NOW!