κωστας γιαννακοπουλος

Φωτογραφος Ευοσμος

Φωτογραφος Ευοσμος

Ο Εύοσμος αποτελεί την έδρα μου και τον τόπο που μεγάλωσα. Θεωρώ πως αξίζει μια ειδική αναφορά για αυτή την όμορφη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εύοσμος – Η πιο νεανική περιοχή της Θεσσαλονίκης

Ο Εύοσμος είναι ο τόπος που μεγάλωσα, εργάστηκα και γνώρισα καλύτερα από κάθε άλλη περιοχή εδώ και 27 χρόνια. Για μένα αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αυτό γιατί είδα την περιοχή μου να μεταλάσσεται μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Όταν γνώρισα τον Εύοσμο, πηγαίνοντας σχολείο, ήταν μια ήσυχη συνοικία της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος κινούνταν σε δικούς του ρυθμούς σαν να είναι κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη πόλη. Μου θύμιζε έντονα το χωριό μου όπου χαιρετούσα πλήθος γειτόνων πηγαίνοντας στο πάρκο ή κάνοντας την βόλτα μου. Γρήγορα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Είδα να έρχεται πλήθος κόσμου από άλλες περιοχές, τα σχολεία να γεμίζουν και η πλατεία του να εξελίσσεται σε ένα πραγματικό κοσμικό κέντρο.

Πλέον ο Εύοσμος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων ανθρώπων στην πόλη. Νέοι με όρεξη για ζωή, που δημιουργούν οικογένειες και τους αρέσει να φωτογραφίζονται! Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που θα μπορέσεις να ανοιχτείς και να χτίσεις φιλίες. Κυρίως όμως άνθρωποι που θα χρειαστεί να κερδίσεις τίμια την εμπιστοσύνη τους μέσω της συνεργασίας σας.

Πλατεία Ευόσμου – Το νέο κέντρο

Ίσως η πιο γνωστή πλατεία της Θεσσαλονίκης! Μια πλατεία η οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε το νέο must σημείο για να επισκεφθείς στην Θεσσαλονίκη. Αποτελεί κέντρο διασκέδασης, βόλτας, γνωριμιών. Κόσμος από κάθε σημείο της πόλης έχει επισκεφθεί την πλατεία μας και έχει εκπλαγεί με τον κόσμο και τα μαγαζιά μας. Η πλατεία του Ευόσμου θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Φαγητό, βόλτα, ποτό, πάρτι μέχρι το πρωί! Είναι ένα σημείο που θα συγκεντρώσει όλους τους κατοίκους αλλά και κόσμο από άλλες περιοχές. Τα μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή ικανοποιούν κάθε λογής ανάγκη και δημιουργούν μια από τις πιο έντονες αγορές της πόλης. Για αυτό τον λόγο η έδρα της 8th Art Photography βρίσκεται μια ανάσα από την πλατεία του Ευόσμου, στην Καραολή & Δημητρίου 99.

Φωτογραφειο στον Ευοσμο

Ήθελα να δημιουργήσω έναν ξεχωριστό χώρο, στο κέντρο του Ευόσμου που θα καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μου. Έναν χώρο elegant, chic και μοντέρνο, ακριβώς όπως και το στυλ φωτογραφίας μου. Εδώ μπορεί κάποιος να βρει ό,τι έχει φανταστεί σχετικά με την φωτογραφία. Αυτό όμως στο οποίο δίνω την μεγαλύτερη σημασία είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Είτε έρθει κάποιος για απλή εκτύπωση φωτογραφιών είτε για φωτογράφιση γάμου θέλω να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλωστε η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες. Εκεί στοχεύω. Στην διάδοση του customer experience που θα βιώσει κάποιος με την συνεργασίας μας.

Η Έδρα στον Ευοσμο – η εξυπηρέτηση παντού

Παρά το γεγονός πως η έδρα της 8th Art Photography βρίσκεται στον Εύοσμο αυτό δε σημαίνει πως περιορίζεται στο εύρος εξυπηρέτησης. Χαιρόμαστε να γνωρίζουμε και να συνεργαζόμαστε με πελάτες από όλη την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Κάθε άνθρωπος αξίζει για τον γάμο του, την βάπτιση του ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση το καλύτερο και custom αποτέλεσμα. Για αυτό λοιπόν είμαι στην διάθεση σας.