Φωτογράφιση στο Λονδίνο
|

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Λονδίνο – Η πόλη της πολυπολιτισμικότητας

Μία μοναδική πόλη γεμάτη χρώματα, κουλτούρα και μοναδική ομορφιά. Εκεί επέλεξαν ο Karl και η Σοφία να πραγματοποιήσουν την Pre Wedding φωτογράφιση τους και εμείς φυσικά ήμασταν ενθουσιασμένοι.

Το Λονδίνο έχει έναν μαγικό χαρακτήρα κάθε εποχή του χρόνου. Ένα από τα αγαπημένα μου highlights είναι το πόσο όμορφα και αρμονικά δένει η Βικτωριανής εποχής αρχιτεκτονική με την σύγχρονη βιομηχανική. Βλέπεις κτίρια γοτθικού ρυθμού δίπλα σε περίτεχνους ουρανοξύστες και δεν φαίνεται τίποτα παράταιρο. Σίγουρα είναι μια πόλη πολυφωτογραφημένη και δύσκολα κάποιος θα μπερδέψει το Λονδίνο με κάποια άλλη πόλη.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Οργανώνοντας το concept της φωτογράφισης

Αυτό που προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να κάνω ήταν να δώσω έναν custom χαρακτήρα στις εικόνες και όχι να αρκεστώ στην τουριστική φωτογραφία. Έτσι, γνωρίζοντας το ζευγάρι, ήθελα να αποτυπώσω τους χαρακτήρες τους μέσα σε αυτήν την όμορφη πόλη. Οργανώσαμε λοιπόν μια βόλτα σε χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Ξεκινώντας τη βόλτα μας από το Green Park οδηγηθήκαμε στο παλάτι του Buckingham. Σε ένα πραγματικά πρωτόγνωρο καλοκαιρινό σκηνικό εκμεταλλευτήκαμε το φυσικό φως του ήλιου. Η βόλτα μας συνέχισε στο St. James Park ώστε να φτάσουμε στο London’s Eye και το Big Ben. Σε κάθε σημείο ήθελα να βρω τις πιο δημιουργικές γωνίες που θα αναδείκνυαν πραγματικά την σχέση του ζευγαριού και τα vibes.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Από εκεί διασχίσαμε το South bank αφού πρώτα κάναμε την απαραίτητη στάση για μπύρες!

Καταλήξαμε λοιπόν στο Tower of London και στο Tower Bridge – δύο εμβληματικά για το Λονδίνο σημεία.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Δεν σταματήσαμε όμως εκεί, η διαδρομή μας είχε λίγο ακόμη δρόμο. Φτάσαμε σε μια μαρίνα όπου το σκηνικό ήταν εκπληκτικό. Επικρατούσε ησυχία σε σχέση με τα πολυσύχναστα μέρη και οι τελευταίες μας λήψεις πραγματικά ήταν μοναδικές.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Στο τέλος, απολαύσαμε το δείπνο μας με θέα την μαρίνα και με συνοδεία αυθεντικών ισπανικών γεύσεων και Sangria.

Με την Σοφία και τον Karl ζήσαμε μια μαγική εμπειρία. Το αποτέλεσμα των φωτογραφιών συνδυάζει πολλά στυλ όπως ακριβώς και η ίδια η πόλη.

Είναι μια πόλη που προσφέρει απίστευτες τοποθεσίες για φωτογραφίσεις και instagrammable spots.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Pre Wedding Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Εκεί που οι κουλτούρες συνδυάζονται και δημιουργείται ένα ξεχωριστό μείγμα. Το Λονδίνο διαφέρει αρκετά από την υπόλοιπη Μ. Βρετανία. Συνυπάρχουν πολλοί πολιτισμοί και βλέπεις παντού αυτό το στοιχείο. Ο χαρακτήρας της πόλης όμως είναι μοναδικός και δε μπορεί κάποιος να τον μπερδέψει.

Πρόκειται για μια πόλη που κάθε καλλιτέχνης πρέπει να επισκεφθεί καθώς ο πολιτισμός βρίσκεται σε μια συνεχή άνθηση και τα ερεθίσματα είναι πάμπολλα. Η ποιότητα των εικόνων που παρατήρησα ήταν εξαιρετικού επιπέδου και out of the ordinary.

Αξίζει να κάνετε και εσείς μια φωτογράφιση στο Λονδίνο ! Η εμπειρία είναι μοναδική.

Wedding Photographer Greece

Destination Wedding Photographer

Φωτογράφος Γάμου