Φωτογράφηση στην Καστοριά
|

Φωτογράφηση στην Καστοριά

Φωτογράφηση στην Καστοριά

Η Καστοριά είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας. Ιδιαίτερα από φωτογραφικής άποψης προσφέρει μια απίστευτη ομορφιά και δυνατότητες για εξαιρετικά πλάνα. Έτσι λοιπόν επιλέξαμε τον συγκεκριμένο προορισμό για την φωτογράφηση του Χάρη και της Κατερίνας.

Pre Wedding φωτογράφηση στην Καστοριά

Αναζητώντας μέρη για να κάνουμε την φωτογράφιση ευχολογίου του ζευγαριού, είχαμε πολλές ιδέες. Αυτή όμως που εν τέλει επικράτησε ήταν να πάμε σε ένα μέρος γραφικό, ιδανικό για έναν χριστουγεννιάτικο γάμο στην Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν ταξιδέψαμε από την Θεσσαλονίκη για την όμορφη Καστοριά. Ο καιρός την συγκεκριμένη ημέρα ήταν ο ιδανικός. Μια ηλιόλουστη ημέρα με έναν πολύ ενδιαφέρον ουρανό.

Ξεκινήσαμε την φωτογράφιση μας κάνοντας διάφορες στάσεις. Κάθε σημείο είχε να μας δώσει και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Η λίμνη, τα γραφικά σπίτια στην παλιά πόλη και τόσα άλλα σημεία συνέθεσαν ένα εξαιρετικό βιβλίο ευχών.

Βιντεοσκόπηση στην Pre Wedding φωτογράφηση

Την επιμέλεια της βιντεοσκόπησης την είχε ο Σταύρος Καϊτεζίδης ( https://www.skvideo.gr/ ). Ως βιντεολήπτης του γάμου συνολικά , επέλεξε να ξεκινήσει την ιστορία του γάμου δένοντας τα πλάνα από την φωτογράφηση στην Καστοριά. Μπορείτε να δείτε εδώ το τελικό αποτέλεσμα που δημιούργησε

Φωτογράφος Γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος Γάμου Καστοριά