Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο
|

Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο

Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο

Η Σοφία και ο Θανάσης εκτός από ένα αγαπημένο ζευγάρι είναι και φίλοι χρόνων. Αυτή την φιλία σφραγίσαμε με την φωτογράφιση του γάμου τους σε ένα αγαπημένο μέρος της Ελλάδας – τον Βόλο.

Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο

Destination γάμος στο Βόλο

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη για τον Αλμυρό Βόλου. Σε οποιοδήποτε project που απαιτεί μια μακρινή μετακίνηση πρέπει να είμαστε δύο και τρεις φορές πιο προσεκτικοί στην οργάνωση και τις ετοιμασίες μας ως ομάδα. Η εμπειρία και η σωστή προετοιμασία παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Φτάνοντας λοιπόν, ξεκινήσαμε από την προετοιμασία του γαμπρού. Όπως έχω αναφέρει και σε άλλα blog posts όσοι συμμετάσχουν και βοηθήσουν τον γαμπρό να ντυθεί θα πρέπει να είναι ανάλογα ντυμένοι. Έτσι λοιπόν οι φίλοι και συγγενείς συμμετείχαν στην διαδικασία της ετοιμασίας του.

Ακολούθησε η προετοιμασία της νύφης όπου η Σοφία τα είχε όλα στην εντέλεια. Θέλησε να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα και πραγματικά το πέτυχε. Μας βοήθησε πάρα πολύ με όλη την οργάνωση και τις ετοιμασίες που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Καλύψαμε όλες τις όμορφες στιγμές της προετοιμασίας και ήμασταν έτοιμοι για το μυστήριο του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο ναό με εξαιρετικό προαύλιο χώρο και άνετο εσωτερικό. Δίπλα στο ζευγάρι βρισκόταν πλήθος συγγενών και αγαπημένων προσώπων που τους τίμησαν την ημέρα αυτη. Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο πραγματοποιήσαμε μια φωτογράφιση γάμου ώσπου να τακτοποιηθούν οι καλεσμένοι στον χώρο της δεξίωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια δεξίωση με πλήθος καλεσμένων και παραδοσιακό χαρακτήρα. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι απόλαυσαν την βραδιά και γιόρτασαν όλοι μαζί.

Next Day φωτογράφιση στο Πήλιο

Η ημέρα του γάμου μπορεί να τελείωσε όμως είχαμε μια μαγική συνέχεια. Επιλέξαμε να κάνουμε την after φωτογράφιση σε διάφορα μέρη του Πηλίου. Αρχικά ξεκινήσαμε από την Μακρινίτσα – ένα από τα χωριά σήμα κατατεθέν του Πηλίου. Συνεχίσαμε την περιήγηση μας στο Μονοπάτι των Κενταύρων. Πρόκειται για μια εκπληκτική τοποθεσία που αξίζει να επισκεφθεί κάθε επισκέπτης. Προσφέρεται ένα πανέμορφο μονοπάτι όπου το φως μπλέκει με το άφθονο πράσινο που υπάρχει στην περιοχή. Από εκεί συνεχίσαμε και καταλήξαμε στην παραλία του Μυλοπόταμου. Η μαγεία της φύσης και η ομορφιά που συνδυάζει αυτό το σημείο μας χάρισε μοναδικές εικόνες.

Φωτογράφιση γάμου στον Βόλο

Το βίντεο του γάμου

Φωτογράφος γάμου Βόλος

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη