Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα
|

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη – Next Day στην Καβάλα

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη – Next Day στην Καβάλα

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε έναν γάμο ο οποίος συνδυάζει αρμονικά το elegant – κλασικό στυλ με μοντέρνα στοιχεία.

Η Ραφαέλα και ο Θωμάς είναι ένα ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας έγινε ξεκάθαρο πως υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία. Πρόκειται για δύο ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχεδιάσει στο μυαλό τους την φωτογράφηση γάμου αλλά και όλη την ημέρα και μαζί καταφέραμε να την εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο.

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Πόσο σημαντική είναι η φωτογραφική χημεία

Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας υπήρχε απόλυτη κατανόηση και ουσιαστικά αυτό αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας στην φωτογράφηση γάμου. Όταν το ζευγάρι επιλέξει τον φωτογράφο του με βάση την κοινή κατανόηση και την χημεία τότε όλα τα υπόλοιπα κυλούν ομαλά. Το ζευγάρι άκουσε τις συμβουλές μου και μαζί βγάλαμε ένα χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο είχαμε οργανώσει όλη την ημέρα του γάμου. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές σε προηγούμενα blog posts η συνέπεια στον χρόνο την ημέρα του γάμου είναι η βασικότερη προϋπόθεση για το τέλειο αποτέλεσμα.

Οι προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης

Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του Θωμά ο οποίος ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Ρετζίκι. Παρά το γεγονός πως το σπίτι ήταν εξαιρετικό, επέλεξα να φωτογραφίσω το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του στον εξωτερικό χώρο καθώς εκεί ήταν το κατάλληλο φως. Το φυσικό φως είναι το εργαλείο το οποίο αναδεικνύει τις εικόνες μου και χωρίς αυτό αδυνατώ να δημιουργήσω εικόνες εξαιρετικές. Έτσι λοιπόν ο Θωμάς με τη βοήθεια φίλων και συγγενών του ετοιμάστηκε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολούθησε η προετοιμασία της Ραφαέλας σαν νύφη. Με την οικογένεια της Ραφαέλας μας συνδέει το παρελθόν καθώς ο πατέρας της ήταν καθηγητής μου στο λύκειο! Πόσο μικρός είναι τελικά ο κόσμος! Η Ραφαέλα όπως είχαμε συνεννοηθεί ετοιμάστηκε στην ώρα της και είχε ολοκληρώσει έγκαιρα το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ της. Η Ραφαέλα ετοιμάστηκε με τη βοήθεια των φίλων της και των συγγενών της. Επικρατούσε μια πραγματική γιορτή στο σπίτι καθώς το κλίμα ήταν φανταστικό. Όλα αυτά τα vibes και τις έντονες στιγμές θέλω να καταγράφω με τον φακό μου και όχι στημένες εικόνες χωρίς ψυχή.

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Το μυστήριο του γάμου

Η εκκλησία που επέλεξε το ζευγάρι έχει συναισθηματικό δέσιμο καθώς πρόκειται για τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Παπάφειο ορφανοτροφείο. Ο στολισμός της εκκλησίας και οι καλεσμένοι τους συνέβαλαν στο να γίνει ένα εξαιρετικό μυστήριο με σεβασμό και αληθινά συναισθήματα. Όλα τα στοιχεία του γάμου έδεναν αρμονικά και αυτό άλλωστε δείχνουν και οι εικόνες του γάμου τους. Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο είχαμε τον χρόνο να φωτογραφηθούμε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με τις οικογένειες αλλά και με φίλους.

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Φωτογράφηση την ίδια ημέρα

Σε κάθε γάμο μου επιλέγω να κάνω μια φωτογράφηση την ίδια ημέρα ασχέτως από το αν έχουμε next day φωτογράφηση. Την ίδια ημέρα τα vibes είναι διαφορετικά και με ενδιαφέρει να το αποτυπώσω. Επειδή την ημέρα του γάμου όταν τελείωσε το μυστήριο είχε νυχτώσει επιλέξαμε να φωτογραφηθούμε σε εσωτερικό χώρο όπου ο περιβάλλοντας φωτισμός ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Η δεξίωση στο Privee

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Privee. Ένας χώρος ιδιαίτερης αισθητικής ασφυκτικά γεμάτος από αγαπημένους καλεσμένους του ζευγαριού. Όλη η ενέργεια του ζευγαριού αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες της δεξίωσης αλλά και στους καλεσμένους που πλαισίωσαν το ζευγάρι. Το μυστικό της επιτυχημένης δεξίωσης είναι η ενέργεια του ζευγαριού – αυτή είναι που θα παρασύρει τον κόσμο και το πάρτι πραγματικά θα ανάψει!

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Next Day φωτογράφηση στην Καβάλα

Με τον Θωμά και την Ραφαέλα θέλαμε να κάνουμε μια διαφορετική και πρωτότυπη Next day φωτογράφιση γάμου στην θάλασσα. Έτσι επιλέξαμε την πόλη της Καβάλας όπου συνδυάζει μοναδικά τοπία – την παλιά πόλη και εξαιρετικές παραλίες. Αυτό που ζήσαμε ουσιαστικά ήταν μια μοναδική εμπειρία καθώς αφιερώσαμε μια ολόκληρη ημέρα στην Καβάλα για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε την next day φωτογράφηση γάμου από κάποια σημεία της διαδρομής. Συνεχίσαμε στην παλιά πόλη της Καβάλας και καταλήξαμε στο γραφικό λιμάνι. Μπορείτε να απολαύσετε τις εικόνες και να νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα του ζευγαριού!

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη - Next Day στην Καβάλα

Το βίντεο του γάμου

Θωμά – Ραφαέλα σας ευχαριστώ και εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

Φωτογράφηση γάμου Θεσσαλονίκη – Next Day στην Καβάλα

Φωτογραφος γαμου Θεσσαλονικη

Φωτογραφος γαμου Καβαλα