Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις
|

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε έναν γάμο που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Αξιού Θέασις. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ζευγάρια που τελούν τον γάμο τους στην Θεσσαλονίκη αλλά και στα προάστια της πόλης. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40′ από το κέντρο της πόλης. Συνδυάζει εξαιρετικά την φυσική ομορφιά με την επιμελή οργάνωση του χώρου. Είναι ιδανικός τόσο για γάμους με μεγάλο αριθμό καλεσμένων όσο και για μικρότερους γάμους. Σαν φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη πάντοτε προτείνουμε στα ζευγάρια μας χώρους που έχουμε δουλέψει, έχοντας έτσι την κατάλληλη εμπειρία και βλέποντας σημαντικές λεπτομέρειες.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Εδώ η Βίκυ και ο Δημήτρης μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη! Πάμε να δούμε λοιπόν την ιστορία του γάμου.

Η ημέρα του γάμου

Η ημέρα του γάμου ξεκινάει με την προετοιμασία της Βίκυς και του Δημήτρη. Η Βίκυ όπως και κάθε νύφη χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ετοιμαστεί καθώς εξαρτάται από τους υπόλοιπους συντελεστές όπως είναι η μακιγιέζ και η κομμώτρια. Άρα η ημέρα της ξεκινάει από νωρίς. Εμείς ήμασταν εκεί βάσει του timeline που έχουμε καθορίσει και έτσι διασφαλίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν απολύτως ομαλά. Στο σπίτι της ήταν από νωρίς φίλες και συγγενείς οι οποίες ήθελαν να βρίσκονται στο πλευρό της αυτήν την ημέρα. Ξεκινήσαμε την κάλυψη με σκοπό να αποτυπώσουμε όλα τα απαραίτητα πλάνα που θα δείχνουν τα vibes εκείνης της μέρας. Είναι πολύ σημαντικό οι φωτογραφίες γάμου να δείχνουν τα συναισθήματα των ανθρώπων που πλαισιώνουν το ζευγάρι.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Η προετοιμασία του Δημήτρη έγινε με πολύ κέφι όπως συνήθως συμβαίνει στις προετοιμασίες των γαμπρών. Αυτό που ενδιαφέρει τους άντρες συνήθως είναι να περάσουν καλά, να το ζήσουν μαζί με τους φίλους τους και να βρίσκονται εκεί φωτογράφοι γάμου οι οποίοι θα γίνουν μια παρέα.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Ο γάμος στην Παναγία Φιλαδελφειώτισσα

Το μυστήριο του γάμου έγινε σε μια πολύ όμορφη εκκλησία στα προάστια της Θεσσαλονίκης, την Παναγία Φιλαδελφειώτισσα. Εδώ το μυστήριο πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο, σε έναν συνδυασμό πέτρας και πράσινου που δημιουργούν ένα ιδανικό background. Στην εκκλησία βρέθηκε πλήθος καλεσμένων για να τιμήσουν το ζευγάρι και να συμμετέχουν στην χαρά τους. Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε η φωτογράφιση γάμου της ίδιας ημέρας και ήμασταν έτοιμοι για την δεξίωση.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Δεξίωση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Περνάμε τώρα στο πιο διασκεδαστικό κομμάτι της ημέρας του γάμου, αυτό της δεξίωσης. Εδώ το ζευγάρι πραγματικά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και συμπαρέσυρε όλον τον κόσμο. Η Βίκυ μετέτρεψε το νυφικό της σε ένα βραδινό φόρεμα που ήταν ιδανικό για party. Άφθονο αλκοόλ, ατέλειωτος χορός και καλή διάθεση ήταν τα στοιχεία που απογείωσαν την δεξίωση στο κτήμα. Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν το σημείο όπου ο αδερφός της Βίκυς αφιέρωσε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι στην ίδια και τον πατέρα της και πραγματικά προκάλεσε συγκίνηση. Ήταν ένα εξαιρετικό party γάμου!

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις
Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις
Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις
Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Next day φωτογράφιση στην Χαλκιδική

Η after φωτογράφιση έγινε σε ένα από τα αγαπημένα μου σημεία, την Χαλκιδική. Συνδυάσαμε τοποθεσίες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι και μπλέκει η θάλασσα με την φύση και τον ήλιο, δημιουργώντας ένα trademark σκηνικό. Μπορέσαμε με την άνεση μας να πραγματοποιήσουμε τα πλάνα μας καθώς η Χαλκιδική αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο δίπλα στην Θεσσαλονίκη με αμέτρητες ομορφιές.

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Αξιού Θέασις

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Οι φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη διαθέτουν ένα αξιόλογο επίπεδο όμως εμείς αυτό το οποίο προσπαθούμε σαν 8th Art Photography είναι να προσφέρουμε ένα κορυφαίο επίπεδο και μια εμπειρία που δύσκολα κάποιο ζευγάρι θα μπορέσει να βρει σε άλλους επαγγελματίες. Στόχος μας είναι η παροχή μοναδικών υπηρεσιών και ενός customer experience για το οποίο οι πελάτες μας διαφημίζουν. Άλλωστε η δική μας δουλειά δεν είναι απλά να βγάλουμε φωτογραφίες αλλά να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλο το κοινό που πλαισιώνει την ημέρα του γάμου. Έτσι λοιπόν ως φωτογράφοι γάμου στην Θεσσαλονίκη ανεβάζουμε τον πήχη και δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο ταξιδεύουμε σε πολλές περιοχές εντός και εκτός Ελλάδας για την κάλυψη events.

Testimonials – Αξιολόγηση ζευγαριού

Είδαμε την δουλειά του Κώστα από φιλικό μας ζευγάρι και αμέσως αποφασίσαμε να τον συναντήσουμε . Μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το χαμόγελο και την θετική αύρα του. Την ημέρα του γάμου μας η συνεργασία μας ήταν άψογη και ήταν τόσο φιλικός και καθοδηγητικός τόσο με εμάς όσο και με όλους τους αγαπημένους μας. Και το αποτέλεσμα ήρθε να μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο. Οι φωτογραφίες του γάμου μας είναι μαγικές…. Αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια , στιγμή και συναίσθημα εκείνη της ημέρας σε πανέμορφες και ολοζώντανες εικόνες που θα μας κρατάνε συντροφιά μια ζωή ❤️ Σε ευχαριστούμε για όλα ! Δημήτρης & Βίκυ 16/09/2023

φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικη

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη